Foto Konkurs 2017 Najfoto – Moja beba

0

Dragi  roditelji, budite kreativni, napravite originalne fotografije  vaše bebe, pošaljite nam ili u inbox fb stranice  https://www.facebook.com/trudnocaizdravlje.rs/   ili na  e-mail adresu : 

harmoniabeograd@gmail.com

U poruci ili mailu navedite sledeće podatke, koji su nam potrebni  ( za tačnu adresu ćemo vas kontaktirati ukoliko treba da Vam se šalje poklon paket ).

Objavljujemo uz fotografiju ime roditelja ( ili bebe ) i grad:

  • Ime i prezime roditelja koji šalje fotografiju:
  • Ime bebe (ukoliko želite da se objavi):
  • Mesto stanovanja:
  • Broj kontakt telefona:

Kao i tekst saglasnosti  :

Saglasan/a sam da fotografija moje bebe, koju sam vam prosledila, ukoliko bude izabrana za Fotografiju meseca,  može biti objavljena na fb. stranici Trudnoća i zdravlje,  kao i na sajtu www.trudnocaizdravlje.rs i u okviru grupne izložbe radova sa Konkursa,  koja će se održati u Beogradu, krajem 2017.godine, za izbor Fotografija godine: Naj foto – Moja beba – 2017.

Samo fotografije uz tekst Saglasnosti i potrebne, navedene podatke mogu ući u izbor za Naj foto Moja beba !

foto-konkurs-2017-najfoto-moja-beba-clanak-1

Koje će fotografije biti izabrane u okviru svakog meseca za  Naj foto Moja beba  odlučiće grupa mladih umetnika koji su članovi našeg žirija.

Nagrade za Fotografije meseca :

Revita paket proizvoda za jednu izabranu fotografiju – svakog meseca

-Specijalne nagrade iznenadjenja za svaki mesec : Obuka masaža bebe,  5 časova yoga-mama i beba, Fotografisanje vašeg deteta kod profesionalnog fotografa, pored fotografisanja + photo book !, Poklon paket Enci Menci i druge  brojne nagrade meseca!

Sve fotografije izabrane za Fotografije meseca, kao i fotografije koje će uci u uži izbor ( najviše 5 fotografija u svakom mesecu ) će takodje biti objavljene i na sajtu i na fb stranici, biće prikazane na grupnoj izložbi – ravnopravno će učestvovati na izboru : NAJ FOTO – MOJA BEBA – 2017.godine

TRI izabrane  fotografije, koje će birati POSETIOCI FB STRANICE Trudnoća i zdravlje, lajkovima NA KRAJU GODINE BIĆE NAGRADJENE VREDNIM NAGRADAMA.

nagrade-za-najfoto-trudnoca-i-zdravlje-2016-clanak-9

Svakog meseca 1 besplatni oftamološki pegled za Bebu ili Mamu ( po vašem izboru ) za  1 nagradjenu fotografiju meseca,  na Foto konkursu Moja beba 2017. Godine.

jatros

jatros-clanak-1

http://www.jatrospoliklinika.rs/

Svakog meseca 1 besplatni  pedijatrijski pegled za Bebu  za  1 nagradjenu fotografiju meseca,  na Foto konkursu Moja beba 2017. Godine

dr-raketic

http://www.dr-raketic.rs/

Share.

About Author

Comments are closed.