Kako da Trudnice Dobiju Divnu Osunčanu Boju ?- Prestavljamo Vam Preparate Proizvedene od Šećera – Trudnoća i Zdravlje

0

Trudni ste, ne idete na more, planinu… a želite da imate lepu osunčanu  boju kože. Trudnoća je iza Vas, ali veoma vodite računa o tome šta  nanosite  na svoju kožu, i prednost dajete prirodnim preparatima.

Predstavljamo Vam sredstva  za samopotamnjivanje na bazi šećera kome je dodat prirodni zeleni pigment, i pomoću koga vaša koža ne može imati čuvenu „narandžastu nijansu“. Preparati ne ulaze duboko u kožu, već se zadržavanju na njenoj površini. Proizvedeni su u Mančesteru u Velikoj Britaniji.

Losione medium i dark
Pene medium i dark

sunkissed glow

Pre nanošenja ovih preparata preporučeno je korišćenje Body Primera, za što uspešniji prirodan izgled i potpuno ravnomerno nanošenje preparata. Samopotamnjivače obavezno nanosite rukavicom, kako vam ruke ne bi poprimile tamniju nijansu.

Sunkissed losion za samopotamnjivanje, daje vam lep i zdrav ten za samo 2-4 sata. Ne lepi se i brzo se suši. Ovaj samopotamnjivač hidrira kožu vitaminom E i Shea buterom, ostavljajući je mekom, nežnom i prijatnog mirisa.

Sunkissed pena za samopotamnjivanje od 200ml, pruža vam instant, prirodan bronzani ten koji miriše prelepo a boja traje i do 5 dana.

Način upotrebe: Naneti na ruke ili Sunkissed rukavicu za nanošenje i umasirajte u čistu kožu. Ne treba čekati! Formulom za brzo sušenje, koža brzo upija penu. Već za par sati dobijate lep bronzani ten. Isperite boju mlakom vodom i otkrijte savršen bronzani ten. Sada ste spremni da zasijate.

Naše preparate možete poručiti OVDE 

sunkissed

Iako su preparati na bazi prirodnih sastojaka, za trudnice je uvek preporučeno, prilikom bilo koje upotrebe novih sredstava za negu,  da naprave  probu na  manjem delu kože, nanesu preparat i sačekaju da vide da li koža reaguje (alergijske reakcije).

PROMO ČLANAK!

Share.

About Author

Comments are closed.