Mini Fotokonkurs NajFoto Trudnica za Maj Mesec – Nagradjuju: Metalac, onlinekozmetika.com i Vulkan Izdavaštvo – Trudnoća i Zdravlje

0

Drage  trudnice, budite kreativne, napravite originalne fotografije u jedinstvenom periodu Vašeg života, i učestvujte na Fotokonkursu Najfoto Trudnica za Maj mesec.

Naš žiri sastavljen od tri mlada umetnika izabraće najkreativnije i najlepše fotografije koje ćemo nagraditi:

1.Izabrana fotografija:

 • Metalac nagradjuje: Metalac set „Za buduće velike ljude“, emajlirano posudje vrhunskog kvaliteta, za  prve obroke vaše bebice, koje će ostati trajna uspomena na naše druženje.
 • onlinekozmetika.com daruje: Krema protiv strija, Balzam za umirenje bradavica i Ulje za elastičnost kože, ono što vam baš treba u periodu trudnoće, kako biste pripremili, negovali svoje bradavice za dojenje, i odnegovali kožu svog tela.
 • Vulkan izdavaštvo će Vam učiniti lepše trenutke u vašem divnom periodu trudnoće, jer daruje roman Danijele Tali

„Dobra Vila“.

2.Izabrana fotografija:

 • onlinekozmetika.com daruje: Krema protiv strija i Balzam za umirenje bradavica.
 • Vulkan izdavaštvo, za Vaše uživanje poklanja roman Džordžije Rutsis Savas „Proročanstvo ljubavi“.

3.Izabrana fotografija:

     – onlinekozmetika.com daruje: Kremu protiv strija.

     – Vulkan izdavaštvo sjajan roman za opuštanje i uživanje u prolećnim danima trudnoće, Ali Sinkler „Tango pod Mesečinom“

Fotokonkurs NajFoto trudnica za maj mesec.

Fotokonkurs NajFoto trudnica za maj mesec.

Pošaljite nam Vašu fotografiju (ili više fotografija) u inbox fb stranice  https://www.facebook.com/trudnocaizdravlje.rs/   ili na  e-mail adresu : harmoniabeograd@gmail.com uz potrebne podatke i Saglasnost.

Fotokonkurs NajFoto trudnica za maj mesec.

Uslovi Konkursa:

 1. Fotokonkurs „ Najfoto Trudnica za April mesec “  postavljen je na portalu Trudnoća i zdravlje, kao oblik druženja i afirmacije porodice i porodičnih vrednosti.
 2. Sve trudnice su lepe, i ne bira se najlepša trudnica, nego najbolja, najoriginalnija ili najlepša fotografija. Naš žiri će izabrati 3 fotografije koje ćemo nagraditi,  pri tome se rukovodeći: da fotografije ispunjavaju tehničke kvalitete (dovoljnu rezoluciju), kao i da budu kreativne, zanimljive i originalne. Na instagramu ćemo objavićemo veći deo pristiglih fotografija, i manji deo na fb. stranici i portalu.
 3. Portal Trudnoća i zdravlje obezbediće  nagrade za tri izabrane fotografije u Maju mesecu, koje će biti dostavljene na Vašu adresu.
 4. Za prijavu potrebno je poslati : Ime i prezime trudnice koja šalje fotografiju (najviše 5 fotografija), mesto stanovanja i mobilni telefon (odnosno kontakt telefon), kao i tekst Saglasnosti: U potpunosti sam saglasna sa Uslovima  Konkursa Najfoto trudnica za April mesec.

Fotokonkurs NajFoto trudnica za maj mesec.

Fotokonkurs NajFoto trudnica za maj mesec.

VAŽNA NAPOMENA:

 • – Fotografije koje imaju rezoluciju ispod 800 px mogu se objaviti samo na instagramu i žiri ih ne mora razmatrati.
 • Primljene fotografije za Fotokonkurs, udruženje Harmonia ne može  ustupati drugim licima ni organizacijama, već se mogu objaviti samo na portalu Trudnoća i zdravlje, fb stranici  Trudnoća i zdravlje i instagramu trudnoca_i_zdravlje.
Share.

About Author

Comments are closed.