MOJA KRAVICA JUNIOR MLEKO – Jedinstveno mleko na tržištu obogaćeno Optivita kompleksom za rast i razvoj dece

0

Godinama unazad mleko predstavlja neizostavan element u ishrani dece, jer sadrži brojne sastojke neophodne za pravilan rast i razvoj.

 

Poznato je da se u samo jednoj šolji mleka nalazi 30 odsto dnevnih potreba za kalcijumom, koji je esencijalan za formiranje kostiju kod najmlađih. Mleko, dakle, predstavlja nutritivno visoko vrednu namirnicu, a mleko sa dodatnim vitaminima pogodno rešenje za optimalan unos brojnih važnih vitamina i minerala. Upravo time su se vodili Imlekovi tehnolozi prilikom stvaranja novog Moja Kravica Junior mleka.

 

Moja Kravica Junior mleko obogaćeno je Optivita kompleksom – tako nazvanim jer sadrži bogat vitaminski kompleks od 10 vitamina. Vitamin D3, koji je izuzetno važan za pravilan rast i razvoj,  upravo predstavlja i  odličan vezivni element, zahvaljujući kom se kalcijum iz mleka jako dobro apsorbuje. Zahvaljujući dodatku vitamina A i B6 Junior mleko pospešuje rast zubića i jačanje kostiju, dok kombinacija vitamina A, B6, D3 i B12 povoljno utiče na osnaživanje imuniteta. Dodatkom više vitamina B grupe podstiče se pravilan razvoj nervnog sistema, što je od velike važnosti, posebno u ranom detinjstvu.

 

Optivita kompleks takođe pozitivno utiče na krvnu sliku i sprečava nastanak anemije, a sve to omogućava kombinacija vitamina D3, A, B5 i B6. Kako bi proizvod učinili još blagotvornijim, nakon velikog broja istraživanja, dodati su i vitamini E i B7, koji su zajedno sa drugim vitaminima, zaslužni za zdravu i lepu kosu i kožu.

 

Ovo mleko namenjeno je prvenstveno mališanima, ali i svima koji žele da ojačaju svoj imuni sistem i obezbede sebi vitamine i ostale komponente poput kalcijuma i proteina, koji doprinose normalnom funkcionisanju organizma.

 

Dizajn Moja Kravica Junior mleka kreiran je tako da roditeljima budu dostupne sve informacije o benefitima  proizvoda, a da istovremeno bude interesantan i deci. Dostupan je u dva pakovanja, porodičnom od 1L i malom od 250 ml. Više informacija o proizvodu možete pronaći na Imlek sajtu

 

Share.

About Author

Comments are closed.