Najava Glasanja za Najfoto Moja Beba 2017.godine – Trudnoća i Zdravlje

0

Fotokonkurs za 2017.godinu je završen. Pozivamo prijatelje portala Trudnoća i zdravlje da glasaju za fotografiju koja je njihov favorit za Najfoto Moja beba 2017.godine.

Dragi prijatelji portala i fb. stranice Trudnoća i zdravlje, u toku 2017.godine pristiglo je oko 10.000 fotografija na konkurs, a sada ćete Vi birati, Najfoto Moja beba 2017.godine!

Svakog meseca žiri je birao 5-6 fotografija koje smo nagradjivali poklonima naših sponzora, i 12 – 15 fotografija koje su ušle u Uži izbor meseca (od februara  zaključno sa novembrom), ukupno 185 fotografija.

Od 12 sati u ponoć, 09. Novembra  ( prvi minuti 10.novembra ) do 12 sati u ponoć 15. Novembra, na portalu www.trudnocaizdravlje.rs  i fb. stranici https://www.facebook.com/trudnocaizdravlje.rs/  biće postavljene sve te fotografije, kako bi Vi, svojim glasovima (lajkovima) odlučili koje fotografije su Naj u 2017. Godini. Na glasanju će biti svih  185 fotografija.

Sa jednog telefona ili jednog računara ili tableta, moći će da se glasa samo jedan put za istu fotografiju!

Mi smo se potrudili da i ove godine obezbedimo sponzore za prvih 5 – 6  izabranih fotografija, ali najvažnije od svega je da smo se u toku ove godine divno družili, uživali u prelepim fotografijama koje ste nam slali, i time slavili porodicu i naše najvoljenije – našu decu.

I ove godine organizovaćemo Veliku godišnju izložbu fotografija, sa svih 185 fotografija, koja će trajati nedelju dana i biti postavljena u Dečjem centru Mlekce, Balkanska 2  u Beogradu.

Fotokonkurs za 2017. Godinu je završen, pozivamo prijatelje portala Trudnoća I zdravlje da glasaju za fotografiju koja je njihov favorit za Najfoto Moja beba 2017.godine.

Prošlogodišnja dobitnica 1. Nagrade Najfoto trudnica 2016.godine, 7 dana boravka u Čigoti Zlatibor, poslala nam je ovog leta divne fotografije i pozdrave!

Na svečanom otvaranju izložbe, 20.novemra 18,30 časova, dodelićemo nagrade, družiti se i uživati u sjajnim fotografijama. Priredićemo i FOTO BUT za roditelje i decu koja budu došla na otvaranje.

Poziv na otvaranje izložbe sa informacijom o svim sponzorima objavićemo u narednom članku u toku glasanja za Najfoto Moja beba.

Share.

About Author

Comments are closed.