REVITA, Proizvodi na Bazi Matičnog Mleča – Nagrada na Fotokonkursu “Moja Beba na Novogodišnjoj Čestitci” – Trudnoća i Zdravlje

0

Predstavljamo Vam proizvode REVITA, proizvode na bazi matičnog mleča, nagradu za izabranu fotografiju, na fotokonkursu “Moja beba na novogodišnjoj čestitci”.

Predstavljamo Vam proizvode REVITA, proizvode na bazi matičnog mleča,  nagradu na fotokonkursu Moja beba na novogodišnjoj čestitci.

Opredelili smo se da  jedna od dve nagrade za izabranu fotografiju na novogodišnjem fotokonkursu, bude REVITA, zato što je možemo preporučiti celoj porodici!

Revita je  dobar primer kvalitetnog  dehidriranog napitka, obzirom da su svi sastojci sasvim prirodni: liofizirani matični mleč, boja i aroma.

Proizvodi na bazi matičnog mleča su izvanredan dodatak svakodnevnoj ishrani i namenjeni očuvanju zdravlja i jačanju imuniteta u svim životnim dobima.

REVITA se posebno preporučuje kao dopuna ishrane dece i omladine u razvoju, trudnica, dojilja,  sportista, rekovalenscenata i osoba izloženih veći  m fizičkim i intelektualnim naporima.

Predstavljamo Vam proizvode REVITA, proizvode na bazi matičnog mleča,  nagradu na fotokonkursu Moja beba na novogodišnjoj čestitci.

Matični mleč ima veliku dijetetsku vrednost i predstavlja supstancu  složene hemijske strukture. Od cvetnog nektara i vode, radom svojih žlezda, proizvode ga mlade pčele do 14 dana starosti. Mleč sadrži  preko 150 biološki aktivnih sastojaka: belančevine, ugljeni hidrati, masti, vitamini, različite organske kiseline i drugi sastojci… U pčelinjem društvu matični mleč se prva tri dana daje kao hrana svim larvama u procesu njihovog sazrevanja, dok se matice hrane mlečom tokom celog perioda života u matičnjaku. Specijalna hrana, pored ostalog utiče i na vitalnost i fascinantan životni vek matice.

Prednost REVITE – liofizirani matični mleč

Svoju biološku aktivnost mleč zadržava samo nekoliko dana (neki autori smatraju samo do 48 sati). Savremena tehnologija je našla rešenje u liofiliziranju , kada mleč prelazi u praškastu materiju koju je lako čuvati i više godina. Ovako liofilizovana supstanca se ponovnim dodavanjem vode regeneriše i mi opet dobijamo isti mleč koji je izvadjen iz matičnjaka pre nekoliko godina, sa očuvanim svojstvima i biološkim vrednostima.

Predstavljamo Vam proizvode REVITA, proizvode na bazi matičnog mleča, nagradu na fotokonkursu Moja beba na novogodišnjoj čestitci.

Iskustvo iz prakse lekara 

Prim.dr Zdenke Škorić Kovačić spec. Pedijatar, kardiolog :

„U liječenju anemije kod dece primijenila sam  REVITU – Liofilizovani  matični mleč sa dodatkom  dvovalentnog helatnog željeza.

Sa Revitom sam postigla bolje rezultate, bez nus efekata i bržim porastom nivoa hemoglobina kod anemične djece.

Suština pozitivnog efekta je u tome što mleč u tankom crijevu načini takav medi koji povećava resorpciju i iskorstivost željeza na 85 do 95% od ponuđenog. Dakle,prednost  je u tome što liječimo anemiju sa manjom dozom ponuđenog željeza, a boljom resorpcijom i aktiviranjem imunih snaga djeteta.

Kad smo saznali za preparat Revita i Revita-Fe, mi,pedijatri Dječijeg dispanzera DZ Banjaluka, odlućili smo da provedemo studiju kojom ćemo egzaktno provjeriti terapijske efekte ReviteFe u liječenju anemije.

Jednoj grupi djece davali smo farmaceutske preparate a drugoj, grupi djece, davali smo Revitu- Fe.

Pratili smo brzinu porasta nivoa  hemoglobina u krvi i pojavu nus efekata. Rezultati studije su  govorili da  je primjena Revite-fe bila u prednosti u odnosu na farmaceutske preparate. Neželjeni efekti se nisu javljali ili su bili beznačajni.“

Predstavljamo Vam proizvode REVITA, proizvode na bazi matičnog mleča, nagradu na fotokonkursu Moja beba na novogodišnjoj čestitci.

 

Share.

About Author

Comments are closed.