Treća Nagrada na Fotokonkursu NajFoto Trudnica za April Mesec – A-Derma Protekt 1.2.3 Zaštita od Sunca, za Maju iz Novog Sada – Trudnoća i Zdravlje

0

Treća izabrana i nagradjena, kreativna  fotografija, na fotokonkursu NajFoto trudnica za april mesec, je fotografija trudnice Maje iz Novog Sada.

Fotokonkurs NajFoto Trudnica za April mesec 2018.godine

Nagrada za Maju je A-Derma Protekt 1.2.3 zatita od sunca.

Fotokonkurs NajFoto Trudnica za April mesec 2018.godine

Sunčevo zračenje danas je postalo velika opasnost za kožu, tako da se preteranim izlaganjem i neprimenjivanjem sredstava za zaštitu izlažemo riziku od nastanka opekotina i ostalih oštećenja, koja u najgorem slučaju mogu prethoditi nastanku melanoma. Zaštita kože osetljivih grupa kao što su bebe, mala deca I trudnice svakako su prioritet. U tom smislu je pored zaštite od sunca neophodan izbor proizvoda koji su potpuno bezbedni za primenu

A-Derma nudi rešenja za različite tipove i kože cele porodice, od najmlađih do najstarijih. Inovativan koncept – “1, 2, 3 zaštita od sunca”, koji daje odgovor na sva tri nivoa štetnog delovanja sunca:

  1. A-Derma ŠTITI površinu kože. Prvi nivo je UVA-UVB zaštita širokog spektra, koju omogućuje PFDC patentirani sastav zaštitnih filtara. Reč je o ultrasigurnoj zaštiti visoke podnošljivosti, jer sadrži optimalan broj filtara velike molekularne mase, koji su fotostabilni i vodootporni.
  2. Budući da nijedan sastav filtara ne štiti kožu od UV zraka 100 posto, potrebno je OJAČATI funkciju barijere. Za drugi nivo zaštite zaslužna je A-Dermina inovativna aktivna komponenta, Barriestolide®, iz ulja izdanaka Rhealba® zobi, čije je delovanje na fragilnu kožu patentirano.
  3. Osim zbog sadržaja Barriestolidea®, ulje izdanaka Rhealba® zobi važno je i za treći nivo zaštite od štetnog delovanja sunca: ČUVA ćelije od oštećenja, odnosno podstiče njihovu samodobranu, jer deluje kao antioksidans, čuva DNA molekule i detoksira.
Share.

About Author

Comments are closed.