Druga Izabrana Fotografija, Darija i Stefan iz Kikinde, Nagrada METALAC i VULKANČIĆ – Fotokonkurs za JULI Mesec, NajFoto Moja Beba, Moje Dete – Trudnoća i Zdravlje

0

Metalac i Vulkančić nagradjuje jednu izabranu fotografiju na fotokonkursu portala www.trudnocaizdravlje.rs NajFoto Moja beba, Moje dete za juli mesec, sa paketom svojih proizvoda.

Mama Milka fotografisala je svoje preslatke blizance Dariju i Stefana i poslala nam fotografiju. Čestitamo!

2 nagrada na konkursu Jul 18

„Zajedno se najsladje spava“

– Metalac nagrađuje: Retro Dizney belo i crveno lonče

– Vulkančić nagradjuje:  Bebin svet: Igra pamćenja – Prve reči
metalav valjevo
2 nagrada lonče 1 2 nagrada lonče 2
Malo posuđe iz Metalca, je vrhunsko emajlirano posuđe u kome mame mogu da pripremaju, serviraju i čuvaju hranu za decu. Ostaje  i kao ukras i kao divna uspomena na naše druženje!

Na kvalitet ishrane, pored dobrog izbora i kombinovanja namirnica u dnevnom meniju,  utiče i način pripreme i posuđe u kome pripremamo i čuvamo hranu.

vulkancic
Prve reči knjiga
Bebin svet: Igra pamćenja – Prve reči

Edukativne kutije Igra pamćenja – Prve reči, Domine – Domaće životinje i Slagalica – Azbuka upotpunjuju našu biblioteku Bebin svet. Uz igru se lakše uči. Igrajući se sa ovih 60 kartica (30 različitih i njihovim parovima), dete će naučiti da prepoznaje pojmove oko sebe i da ih povezuje sa njihovim nazivom. Učenje će doživeti kao igru i zabavnu aktivnost. Jasne slike će držati detetu pažnju, a jednostavne kartice pomoći će mu da razvije finu motoriku, pamćenje i logičko zaključivanje. Biblioteka „Bebin svet“ namenjena je za prve susrete vašeg deteta sa pojmovima iz njegovog svakodnevnog okruženja.

Share.

About Author

Comments are closed.