Fertility AID MD Woman – Preparat u Tretiranju Infertiliteta

Šta je FertilityAid MD for women?

Šta je FertilityAid MD for women?

Patentirana i klinički proverena formula stvorena od strane vrhunskih eksperata za infertilitet koja je namenjena pripremi žene za začeće.

Pripremate se i želite da ostvarite roditeljstvo? Preporučićemo vam najefikasniji preparat u tretiranju infertiliteta poslednjih 10 godina u USA.

Pruža potporu zdravom hormonskom balansu, štiti jajnu ćeliju u vreme ovulacije, pravi zdravu osnovu za novi život

Pažljivo odabrane nutritivne komponente  (Cink, Selen, Gvožđe, Bakar, Jod, Magnezijum, Vitamin E, Vitamin C, PABA (Paraaminobenzoeva kiselina), Vitamin K, Vitamin D3, Pantotenska kiselina, Vitamini B1, B2, B3, B6, B12) i segmenti organski gajenih biljaka (ekstrakti Crvene deteline, Konopljike, Ginko bilobe i korena Sibirskog ženšena)  koje daju antioksidansnu zaštitu, omogućavaju dobru pripremu za oplodnju, povećavaju libido.

Kome je namenjen FertilityAid MD for Women?

  • Ženama sa neredovnim ciklusom. Neredovan ciklus može da ukazuje na hormonalni disbalans.
  • Ženama sa sindromom policističnih jajnika. PCOS je najčešći uzrok neplodnosti kod žena.
  • Ženama koje su na terapiji induktorima ovulacije, kao što je Clomifen.

Fertility Aid MD for women se koristi 2 tablete dnevno 3 – 6  meseci.

Fertility Aid MD

Šta još značajno sadrži FertilityAid MD for Women?

Sadrži specijalni oblik folne kiseline – Metilfolat, najaktivniji oblik folne kiseline koji ne zahteva aktivaciju putem enzima. To je bitno jer preko 40% ljudi ima genetsku mutaciju koja onemogućava transformaciju inaktivnog oblika folne kiseline u aktivni (i neophodni) Metilfolat. Kod takvih osoba, unošenje folne kiseline nema efekta jer folna kiselina ne ostvaruje svoju, izuzetno bitnu ulogu, u zaštiti i pripremi jajne ćelije za oplodnju, ali i daljoj protekciji oplođene jajne ćelije koja je tad najosetljivija na sve uticaje okoline.

Da li je preparat namenjen i trudnicama?

Da, preporučeno je koristiti FertilityAid MD for women i u prvom trimestru trudnoće. On poseduje sve neophodne sastojke za ishranu i zaštitu oplođene ćelije tokom njenog razvoja u zdrav organizam. Pre svega aktivirani oblik folne kiseline – Metilfolat, koji ima ključnu ulogu u pravilnom formiranju neuralne cevi i njenog daljeg razvoja u centralni nervni sistem, a sve se to odigrava baš u prva 3 meseca trudnoće. Sprečava oštećenja nervnog sistema fetusa i razvojnih defekata (rascepa usne i gornjeg nepca, nesrastanja neuralne cevi, spine bifide).

Doprinosi smanjenju insulinske rezistencije?

Vitamin B1 doprinosi održavanju normalnog nivoa šećera u krvi. Niacin oslobađa energiju iz namirnica bogatih ugljenim hidratima, uključen je u proces kontrole šećera u krvi, održava kožu zdravom i potpomaže funkcionisanju nervnog sistema kao i sistema za varenje. Osobe sa dijabetesom, koje imaju rizik od oštećenja nerava mogu imati korist od  vitamina B6. Cink povećava efikasnost insulina i ima značajnu ulogu u regulaciji nivoa šećera u krvi.

OSTVARITE DODATNI POPUST PRI KUPOVINI OD 10%  – unesite kod: trudnocaizdravlje OVDE

Fertility Aid MD

Promo članak

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Oktal pharma - Migrea
Oktal pharma - Dianatal
Oktal pharma - Avene
Oktal pharma - Multi-Gyn ActiGel
Oktal pharma - EvaQu
Oktal pharma 2 - Vitamil
Oktal pharma 2 - Otikon
Enterosgel
Oktal pharma 2 - Sinomarin
Oktal pharma 2 - EvaQu Kids
Oktal pharma 2 - Exomega (A-derma)
Oktal pharma 2 - Protect (A-derma)
Gravidon-A
Antimetil
App - Prva godina mame i bebe
App - Sve o porođaju
Preporučujemo vam...
Određena detetova ponašanja nisu poželjna.
Kako pomoći detetu da promeni svoje ponašanje?
Kako pomoći detetu da promeni svoje ponašanje? Određena detetova ponašanja nisu poželjna. Roditelji ih ne odobravaju i žele da ih koriguju kod svog deteta.Zelimo korigovati dečija ponašanja a ne deteVažno je uočiti ovo mesto- želimo korigovati dečija ponašanja, a ne dete. Ako ovako vidimo situaciju onda ćemo se usmeriti u…
Opadanje kose zbog Corona virusa
Opadanje Kose i Corona Virus
Svakim danom se broj ranih i kasnih simptoma Corona virusa povećava, između ostalog Corona virus zahvata i kožu i kosu.Opadanje kose zbog Corona virusa  je učestalo?Značajno, difuzno opadanje kose nakon infekcije Corona virusom se beleži kod oko 30% pacijenata, to su uglavnom pacijenti koji su razvili srednje tešku i tešku…