Fertility AID MD Woman – Preparat u Tretiranju Infertiliteta

Šta je FertilityAid MD for women?

Šta je FertilityAid MD for women?

Patentirana i klinički proverena formula stvorena od strane vrhunskih eksperata za infertilitet koja je namenjena pripremi žene za začeće.

Pripremate se i želite da ostvarite roditeljstvo? Preporučićemo vam najefikasniji preparat u tretiranju infertiliteta poslednjih 10 godina u USA.

Pruža potporu zdravom hormonskom balansu, štiti jajnu ćeliju u vreme ovulacije, pravi zdravu osnovu za novi život

Pažljivo odabrane nutritivne komponente  (Cink, Selen, Gvožđe, Bakar, Jod, Magnezijum, Vitamin E, Vitamin C, PABA (Paraaminobenzoeva kiselina), Vitamin K, Vitamin D3, Pantotenska kiselina, Vitamini B1, B2, B3, B6, B12) i segmenti organski gajenih biljaka (ekstrakti Crvene deteline, Konopljike, Ginko bilobe i korena Sibirskog ženšena)  koje daju antioksidansnu zaštitu, omogućavaju dobru pripremu za oplodnju, povećavaju libido.

Kome je namenjen FertilityAid MD for Women?

  • Ženama sa neredovnim ciklusom. Neredovan ciklus može da ukazuje na hormonalni disbalans.
  • Ženama sa sindromom policističnih jajnika. PCOS je najčešći uzrok neplodnosti kod žena.
  • Ženama koje su na terapiji induktorima ovulacije, kao što je Clomifen.

Fertility Aid MD for women se koristi 2 tablete dnevno 3 – 6  meseci.

Fertility Aid MD

Šta još značajno sadrži FertilityAid MD for Women?

Sadrži specijalni oblik folne kiseline – Metilfolat, najaktivniji oblik folne kiseline koji ne zahteva aktivaciju putem enzima. To je bitno jer preko 40% ljudi ima genetsku mutaciju koja onemogućava transformaciju inaktivnog oblika folne kiseline u aktivni (i neophodni) Metilfolat. Kod takvih osoba, unošenje folne kiseline nema efekta jer folna kiselina ne ostvaruje svoju, izuzetno bitnu ulogu, u zaštiti i pripremi jajne ćelije za oplodnju, ali i daljoj protekciji oplođene jajne ćelije koja je tad najosetljivija na sve uticaje okoline.

Da li je preparat namenjen i trudnicama?

Da, preporučeno je koristiti FertilityAid MD for women i u prvom trimestru trudnoće. On poseduje sve neophodne sastojke za ishranu i zaštitu oplođene ćelije tokom njenog razvoja u zdrav organizam. Pre svega aktivirani oblik folne kiseline – Metilfolat, koji ima ključnu ulogu u pravilnom formiranju neuralne cevi i njenog daljeg razvoja u centralni nervni sistem, a sve se to odigrava baš u prva 3 meseca trudnoće. Sprečava oštećenja nervnog sistema fetusa i razvojnih defekata (rascepa usne i gornjeg nepca, nesrastanja neuralne cevi, spine bifide).

Doprinosi smanjenju insulinske rezistencije?

Vitamin B1 doprinosi održavanju normalnog nivoa šećera u krvi. Niacin oslobađa energiju iz namirnica bogatih ugljenim hidratima, uključen je u proces kontrole šećera u krvi, održava kožu zdravom i potpomaže funkcionisanju nervnog sistema kao i sistema za varenje. Osobe sa dijabetesom, koje imaju rizik od oštećenja nerava mogu imati korist od  vitamina B6. Cink povećava efikasnost insulina i ima značajnu ulogu u regulaciji nivoa šećera u krvi.

OSTVARITE DODATNI POPUST PRI KUPOVINI OD 10%  – unesite kod: trudnocaizdravlje OVDE

Fertility Aid MD

Promo članak

Preporučujemo vam...
Beba u 9. mesecu - Rast i razvoj bebe
Beba u 9. mesecu – Rast i razvoj bebe
Beba u 9. mesecu sve više ulazi u interakciju sa svojim okruženjem, pokazuje radoznalost. Privlače joj pažnju životinje i ljudi, pre svega deca.Rast – Beba u 9. MesecuU trećem tromesečju rast je i dalje intenzivan, ali se polako usporava u odnosu na prvih šest meseci. Tokom ovog perioda dete prosečno dobija…
Beba u 8. mesecu
Beba u 8. mesecu, kako podstaći razvoj?
Beba u 8. mesecu postaje izuzetno vezana za roditelje. Takođe, pokazuje strah od nepoznatog.Beba u 8. mesecu – RastRast bebe je i dalje intenzivan, ali se polako usporava u odnosu na prvih šest meseci. Tokom ovog perioda dete prosečno dobija 15 grama dnevno, tako da je mesečno napredovanje oko 450gr. Rast…
Trešnje, slatko i zdravo voće
Trešnje, slatko i zdravo voće + 2 recepta
Slatke, zdrave, sočne trešnje su stigle, a znamo da je najzdravije jesti sezonsko voće sa našeg podneblja.Trešnje, slatko i zdravo voćeTrešnje su niskokalorične, bogate vlaknima, kalcijumom, vitaminima B grupe, posebno folnom kiselinom, vitaminom C i drugim mnogim antioksidansima. Trešnjama se pripisuju brojna lekovita svojstva. Tako je sadržaj antocijanina koji je…