Fertility AID MD Woman – Preparat u Tretiranju Infertiliteta

Šta je FertilityAid MD for women?

Šta je FertilityAid MD for women?

Patentirana i klinički proverena formula stvorena od strane vrhunskih eksperata za infertilitet koja je namenjena pripremi žene za začeće.

Pripremate se i želite da ostvarite roditeljstvo? Preporučićemo vam najefikasniji preparat u tretiranju infertiliteta poslednjih 10 godina u USA.

Pruža potporu zdravom hormonskom balansu, štiti jajnu ćeliju u vreme ovulacije, pravi zdravu osnovu za novi život

Pažljivo odabrane nutritivne komponente  (Cink, Selen, Gvožđe, Bakar, Jod, Magnezijum, Vitamin E, Vitamin C, PABA (Paraaminobenzoeva kiselina), Vitamin K, Vitamin D3, Pantotenska kiselina, Vitamini B1, B2, B3, B6, B12) i segmenti organski gajenih biljaka (ekstrakti Crvene deteline, Konopljike, Ginko bilobe i korena Sibirskog ženšena)  koje daju antioksidansnu zaštitu, omogućavaju dobru pripremu za oplodnju, povećavaju libido.

Kome je namenjen FertilityAid MD for Women?

  • Ženama sa neredovnim ciklusom. Neredovan ciklus može da ukazuje na hormonalni disbalans.
  • Ženama sa sindromom policističnih jajnika. PCOS je najčešći uzrok neplodnosti kod žena.
  • Ženama koje su na terapiji induktorima ovulacije, kao što je Clomifen.

Fertility Aid MD for women se koristi 2 tablete dnevno 3 – 6  meseci.

Fertility Aid MD

Šta još značajno sadrži FertilityAid MD for Women?

Sadrži specijalni oblik folne kiseline – Metilfolat, najaktivniji oblik folne kiseline koji ne zahteva aktivaciju putem enzima. To je bitno jer preko 40% ljudi ima genetsku mutaciju koja onemogućava transformaciju inaktivnog oblika folne kiseline u aktivni (i neophodni) Metilfolat. Kod takvih osoba, unošenje folne kiseline nema efekta jer folna kiselina ne ostvaruje svoju, izuzetno bitnu ulogu, u zaštiti i pripremi jajne ćelije za oplodnju, ali i daljoj protekciji oplođene jajne ćelije koja je tad najosetljivija na sve uticaje okoline.

Da li je preparat namenjen i trudnicama?

Da, preporučeno je koristiti FertilityAid MD for women i u prvom trimestru trudnoće. On poseduje sve neophodne sastojke za ishranu i zaštitu oplođene ćelije tokom njenog razvoja u zdrav organizam. Pre svega aktivirani oblik folne kiseline – Metilfolat, koji ima ključnu ulogu u pravilnom formiranju neuralne cevi i njenog daljeg razvoja u centralni nervni sistem, a sve se to odigrava baš u prva 3 meseca trudnoće. Sprečava oštećenja nervnog sistema fetusa i razvojnih defekata (rascepa usne i gornjeg nepca, nesrastanja neuralne cevi, spine bifide).

Doprinosi smanjenju insulinske rezistencije?

Vitamin B1 doprinosi održavanju normalnog nivoa šećera u krvi. Niacin oslobađa energiju iz namirnica bogatih ugljenim hidratima, uključen je u proces kontrole šećera u krvi, održava kožu zdravom i potpomaže funkcionisanju nervnog sistema kao i sistema za varenje. Osobe sa dijabetesom, koje imaju rizik od oštećenja nerava mogu imati korist od  vitamina B6. Cink povećava efikasnost insulina i ima značajnu ulogu u regulaciji nivoa šećera u krvi.

OSTVARITE DODATNI POPUST PRI KUPOVINI OD 10%  – unesite kod: trudnocaizdravlje OVDE

Fertility Aid MD

Promo članak

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Preporučujemo vam...
roditeljstvo za detetov i licni razvoj
Roditeljstvo za Detetov i Lični Razvoj
Biti roditelj, roditeljevati, može se izjednačiti sa biti umetnik života. Na putu roditeljstva ima mnogo zamki i izazova. Koliko izazova toliko prilika da se razvijamo kao ličnosti, da pravimo lične promene. Time i da postajemo bolji ljudi.Roditeljstvo prilika za lični razvoj?Svako naše dete, daje nam novu šansu da napravimo novu…
vezbe za hipotonus bebe
Pogledajte Video – Vežbe za Hipotonus Bebe
Za psihomotorni razvoj deteta, bitno je da se što pre prepozna hipotonus, i počne sa radom kako bi se otklonio problem.Potrebno je što ranije otkriti Hipotonus kod bebe?Mišićni tonus je otpor pasivnim pokretima ekstremiteta. Može da bude smanjen (hipotonus) ili povećan (hipertonus).Ako se poremećaji u mišićnom tonusu  ne prepoznaju na vreme dete počinje…
Jod je potreban svima ali trudnice posebno treba da vode računa o potrebnom unosu joda.
Trudnicama je Posebno Potreban Jod
Jod je potreban svima, ali trudnicamaje jod posebno potreban. Postoje li preporuke za suplementaciju?Jod esencijalni mikronutrijent koji se u ljudskom organizmu skoro u potpunosti nalazi u štitastoj žlezdi. Jod je neophodan za sintezu hormona štitaste žlezde koji su uključeni u metaboličke procese skoro svih ćelija u organizmu. A samim tim…