Godišnja izložba Najfoto 2016.godine

Godišnja izložba Trudnoća i zdravlje

Sjajno smo se družili tokom cele 2016.godine, pristizale su nam prelepe fotografije koje su ovekovečile Vaš srećni period života u  trudnoći.

Sve izabrane fotografije meseca sa portala Trudnoća i Zdravlje, ukupno 70 fotografija izložene su na Godišnjoj izložbi u Galeriji „Nikola Radošević“ USUF Srbije Beograd, Delijska 3 .Izložbu smo organizovali zajedno sa USUF Srbije i nadamo se da će to biti tradicija. Na Svečanom otvaranju podeljene su i nagrade.

Godišnja izložba

 

Zahvaljujemo se studiju Foto Image iz Beograda koji je vrhunski izradio Vaše fotografije, Hera Consulting  koji je zahvaljujući sjajnim programerima omogućio vaše glasanje, kao i Aleksandar Pavlovic čija podrška je bila dragocena.

Posebno zahvaljujemo sponzorima nagrada:

Čigota Zlatibor – centar zdravog života, Revita, Timomed , autoru romana JEDAN Zoran Vujnović, 123RF, Com Trade, Esensa. Aleks House i BB Klekovača su nam priredili izuzetan koktel nakon Svečanog otvaranjaizložbe, zahvaljujemo im. U narednoj godini družićemo se ponovo i afirmisati porodicu i porodične vrednosti sa novim Foto konkursom.

 

Dodela nagrada:

Savršeni odmor – Čigota , Zlatibor , 7 dana za 2 osobe Čestitamo! Direktorka Agencije Čigota Beograd, gospodja Gordana Marijanović uručuje prvu nagradu

 

Petar Milošević, dobitnik SPECIJALNA NAGRADA ZA AUTORA FOTOGRAFIJE , nagradu obezbedio USUF Srbije

 

Deo Stručnog tima Portala Trudnoća i Zdravlje, uživao je u divnom druženju na otvaranju izložbe

 

Mamina fotografija dobila je Specijalnu nagradu studija Bebe na dlanu  – OBUKA MASAŽE BEBA ! Radujem se !!!

 

Deo dobitnica nagrada i njihove bebe učinile su da nam ovo veče bude nezaboravno ! Potrudićemo se da od 2017.godine druženje sa Vama kroz Foto konkurs – MOJA BEBA bude sjajno!

 

REVITA JE BILA SA NAMA TOKOM SVIH OVIH MESECI i dodeljivala po 2 mesečne nagrade.

Večeras je paket proizvoda REVITA dodeljen Lidiji Milošević kao treća nagrada Portala – prema broju Vaših glasova.Nagradu je uručila Karolina Stanković, regionalni menadžer Revite.

 

Uz glavne nagrade svi su se obradovali i poklonima kompanije 123RF koje je uručila menadžer za Srbiju Suzana Laličić.

Malo atmosfere sa otvaranja izložbe:

godišnja izložba

Godišnja izložba

Godišnja izložba

godišnja izložba

Godišnja izložba

 

Preporučujemo vam...
Kinoa i amarant u ishrani beba i dece
Kinoa i Amarant u ishrani beba i dece
Kinoa i amarant u ishrani beba i dece su sve zastupljenije žitarice. Dobro je držati se tradicije, ali treba biti otvoren i za nove, zdrave i korisne namirnice u ishrani beba, dece i odraslih. Evo i zašto.Kinoa i amarant sve češće na trpeziU budućnosti možemo očekivati da se ove biljke…
Beba u 9. mesecu - Rast i razvoj bebe
Beba u 9. mesecu – Rast i razvoj bebe
Beba u 9. mesecu sve više ulazi u interakciju sa svojim okruženjem, pokazuje radoznalost. Privlače joj pažnju životinje i ljudi, pre svega deca.Rast – Beba u 9. MesecuU trećem tromesečju rast je i dalje intenzivan, ali se polako usporava u odnosu na prvih šest meseci. Tokom ovog perioda dete prosečno dobija…
Beba u 8. mesecu
Beba u 8. mesecu, kako podstaći razvoj?
Beba u 8. mesecu postaje izuzetno vezana za roditelje. Takođe, pokazuje strah od nepoznatog.Beba u 8. mesecu – RastRast bebe je i dalje intenzivan, ali se polako usporava u odnosu na prvih šest meseci. Tokom ovog perioda dete prosečno dobija 15 grama dnevno, tako da je mesečno napredovanje oko 450gr. Rast…