Jesen Preskočite, u Zimu Uskočite!

0

Ukoliko ste od onih koji sa prvim jesenjim danima počnu da planiraju zimski odmor, pred vama je sjajna akcija u kojoj možete uživati sa vašim najdražima. Na Zlatiboru, jednoj od naših najlepših planina, u hotelu Zlatibor Mona, čekaju vas sjajni popusti za rezervacije do 1. novembra.

Ranom rezervacijom u hotelu Mona na Zlatiboru, ostvarićete sjajan zimski odmor i 20 % popusta.
Svi znamo koliko je odmor na planini pogodan za zdravlje trudnica i sadašnjih i budućih mama. Boravak na svežem planinskom vazduhu i šetnja kroz umirujuće prirodne predele odlični su za jačanje imuniteta i postizanje unutrašnjeg mira. Bogat prirodnom lepotom, brojnim šumskim stazama i livadama idealnim za šetnju, opuštanje i odmaranje, a ujedno ispunjen kafićima  i  restoranima u kojima možete napraviti pauzu i uživati u slasnim specijalitetima ovog kraja – Zlatibor je destinacija koja ume da ugodi svačijem ukusu. Šetnja pored zlatiborskog jezera sigurno će vam prijati, a ukoliko je neko od vaših saputnika ljubitelj avanture i adrenalina tu su Ski centar Tornik i Avantura park. Za mališane koji vole sport, a još nisu imali priliku da stanu na skije, Zlatibor predstavlja odlično mesto za prve skijaške korake. Profesionalni instruktori iz ski školice naučiće mališane osnovama ovog zimskog sporta.
Ranom rezervacijom u hotelu Mona na Zlatiboru, ostvarićete sjajan zimski odmor i 20 % popusta.
Nadomak centra, jezera i borovih šuma, a istovremeno u blizini svih turističkih atrakcija, smešten je hotel Zlatibor Mona, godinama unazad poznat po usluzi koju je teško nadmašiti. Kada je reč o hrani, u Moni možete probati skoro sve! Od planinskog doručka i autentičnih jela ovog kraja, do hrane prilagođene različitim režimima ishrane. Nakon šetnje po zlatiborskim obronicima, možete se opustiti uz brojne sadržaje velnes centra, među kojima su saune i parno kupatilo, bazen za plivanje, dva manja hidromasažna bazena, a možete uživati i u brojnim masažama i tretmanima. Igraonica Monica sigurno će postati omiljeno mesto vaših mališana, jer ih u njoj čekaju nezaboravne igre i novi drugari.

Profesionalni animatori su stalno u igraonici i za decu svakodnevno ogranizuju  zabavne i edukativne aktivnosti, kao i brojne kreativne radionice. Pored animacija u Monici, za mališane se u okvru određenih paketa može organizovati i školica skijanja.

Ranom rezervacijom u hotelu Mona na Zlatiboru, ostvarićete sjajan zimski odmor i 20 % popusta.

Iskoristite akciju i rerzervišite već danas vaš zimski odmor u hotelu Zlatibor Mona! Svaka rezervacija do 1. novembra donosi 20% popusta za boravak od minimum 4 noćenja. Više o aktuelnim paketima možete pronaći na www.monazlatibor.com

PROMO ČLANAK

Share.

About Author

Comments are closed.