Nagrade Vulkančića za Izabrani Video Prilog „Kruna pazari sa tatom“ – Videoigraonica – Trudnoća i Zdravlje

0

Dragi roditelji, sjajno se družimo kroz Videoigraonicu, video priloge koje nam šaljete i koje i dalje očekujemo. Ovog puta Vulkančić, nagradjuje Krunu iz Beograda i video prilog „Kruna pazari sa tatom“.

Predstavljamo vam nagradu, knjige Vuklančića, kojima će se Kruna obradovati. Izbor predstavlja spoj podsticaja radoznalosti, otkrivanje sveta i novih znanja i sjajnu zabavu za dete.  

Nagrade za izabrani video u Videoigraonici

ZABAVA SA NALEPNICAMA: VREME ZA IGRU

Uz zanimljive zadatke i preko 50 nalepnica, igranje kod kuće i napolju nikada nije bilo zabavnije! Tražeći nalepnice, dete će obnoviti neke reči koje već zna, ali će naučiti i nove, zajedno sa mnogim drugim korisnim informacijama o raznim igrama i aktivnostima.

Zabava sa nalepnicama: Vreme za igru je knjižica namenjena svoj deci koja vole da se igraju. Lepeći nalepnice, rešavajući lavirinte, uočavajući razlike i dopunjavajući nazive deca će se sjajno zabavljati. Dete treba pažljivo da razgleda nalepnice, kako bi izabralo onu pravu, pa da je zatim zalepi na odgovarajuće mesto.

Učenje nikada nije bilo interesantnije nego sada, kad mališani mogu da se upoznaju sa različitim igrama i stiču znanja!

Nagrade za izabrani video u Videoigraonici

MODERNI SVET PRINCEZA

Ove zabavna knjiga sadrži poster za bojenje, scene za ukrašavanje i mnogo nalepnica. Uz malo mašte dete će moći da osmisli i stvori nezaboravni svet životinja.

Kada oboji stranice i ukrasi scene nalepnicama, dobiće postere kojima može ukrasiti svoju sobu ili ih nekome pokloniti.

Nagrade za izabrani video u Videoigraonici

NAJDUŽA BOJANKA IKADA – ROZE

Ediciju Najduža bojanka ikada čine dve bojanke: u jednoj deca mogu da oboje scenu iz džungle, a u drugoj ulicu iz grada dinosaura.

Deca će voleti da boje velike scene sama ili u društvu.
Zaputite se u pustolovinu bojenja i oživite panoramu životinjskog sveta!

Najduža bojanka ikada – roze nudi deci veliku scenu iz džungle koju mogu da oboje. Pored zebre, lava, žirafe i nilskog konja, tu su i majmuni koji se ljuljaju na lijanama.

Share.

About Author

Comments are closed.