Naj foto Moja Beba za Jun 2017.godine – CITY WELLNESS Nagrada – Trudnoća i Zdravlje

0

Najfoto Moja Beba   za Juni  2017.godine –   Beba Dmitar iz Beograda , CITY WELLNESS Nagrada – Trudnoća i Zdravlje

Izabrana fotografija za Juni 2017. Godine: Fotografija Beba Dmitar iz Beograda je dobitnik poklona – Jednodnevni vaučer za dve osobe City Wellness Beograd, Čestitamo bebo, obradovaćeš roditelje!

Portal Trudnoća i zdravlje za 2017.godinu je otvorio Foto konkurs sa temom Moja beba, afirmišemo porodicu i porodične vrednosti.

City Wellness se nalazi u centru Beograda, Kraljice Natalije 38-40, tel: 011/268-6-268,  površine 600m2, preko puta garaže u Kraljice Natalije (Narodni front).

Nudi vam mogućnost da revitalizujete um, dušu i telo i priuštite sebi trenutke potpune relaksacije.

Poseduje Fitness zonu opremljenu vrhunskim spravama za vežbanje „ Technogym“ na kojima se izvode kardio treninzi, vežbanje na  „Selection“ liniji „Technogym-a“. Postoji mogućnost i personalnih treninga uz pomoć stručnog trenera. Sala za grupno vežbanje opremljena je rekvizitima za grupne vežbe koje vode obučeni instruktori za Pilates i T.A.G.

Aqua zona ima bazen, parno kupatilo, finsku saunu, Whirlpool vodenu masažu i različite tretmane ručne masaže.

najfoto-moja-beba-za-juni-2017-city-wellness-nagrada-clanak-1 najfoto-moja-beba-za-juni-2017-city-wellness-nagrada-clanak-2

najfoto-moja-beba-za-juni-2017-city-wellness-nagrada-clanak-3 najfoto-moja-beba-za-juni-2017-city-wellness-nagrada-clanak-4

http://www.citywellness.rs/

Dobrodošli, Vaš,

najfoto-moja-beba-za-juni-2017-city-wellness-nagrada-clanak-5

Share.

About Author

Comments are closed.