Naj foto Moja Beba za Jun 2017.godine – ENCI MENCI Nagrada – Trudnoća i Zdravlje

0

Najfoto Moja Beba za Juni 2017.godine – Beba Iskra iz Kragujevca, ENCI MENCI Nagrada – Trudnoća i Zdravlje

Izabrana fotografija za Juni 2017. Godine:

Fotografija  bebe Iskra iz Kragujevca  je dobitnik Poklon paketa proizvoda Enci Menci .

Čestitamo Iskra!

Portal Trudnoća i zdravlje za 2017.godinu je otvorio foto konkurs sa temom Moja beba, družimo se sa roditeljima i afirmišemo porodicu i porodične vrednosti.

najfoto-moja-beba-za-jun-2017-enci-menci-nagrada-clanak-1

http://encimenci.com/

Enci Menci lanac prodavnica, namenjen je pre svega trudnicama, roditeljima koji imaju bebe i decu predškolskog uzrasta. To je multi-brend lanac, koji teži da ponudi najbolju kupovinu kroz kombinaciju kvalitetnih robnih marki, zadovoljavajući sve potrebe, počev od prvih neophodnih stvari za novorodjenče, decu i roditelje.

Enci Menci prodavnice možete pronaci u Srbiji i Makedoniji. Enci Menci brine o potrebama roditelja  beba i dece od 2006 godine kada je otvoren prvi maloprodajni objekat. Danas imamo maloprodajne objekte u Beogradu, Skoplju i Bitolju.
Duboko verujemo da ukoliko je kvalitet robe i usluga na nivou, kupac će sigurno biti zadovoljan. Zato pažljivo biramo robne marke koje zastupamo u našim prodavnicama, kao i artikle u okviru robnih marki sa ciljem da pažljivim odabirom potrošačima ponudimo najbolje za uloženi novac.

U širokoj paleti našeg asortimana nalaze se poznate robne marke kao što su: Chicco, Peg Perego, Inglesina, Maxi-Cosi, Maclaren, Recaro, Cangaroo, Tolo, Vtech, Tommee Tippee, Avent, Bright Starts, Fisher Price, Wow i mnoge druge. I stalno smo u potrazi za novim kvalitetom. Isto tako, naš stručni tim, koji je sačinjen od iskusnih prodavaca, ima česte obuke i treninge kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Trudimo se da uvek vodimo računa o potrebama kupaca i da sugerišemo proizvod koji na najbolji način odgovara tim potrebama. Zato uvek nastojimo da pratimo inovacije u svetu i da nabavimo najnovije modele opreme za bebe, garderobe, igračaka, pribora i uredjaja za bebe kako bi naši kupci uvek išli u korak sa svetom.

Naš poklon paket:

najfoto-moja-beba-za-jun-2017-enci-menci-nagrada-clanak-2 najfoto-moja-beba-za-jun-2017-enci-menci-nagrada-clanak-3

najfoto-moja-beba-za-jun-2017-enci-menci-nagrada-clanak-4 najfoto-moja-beba-za-jun-2017-enci-menci-nagrada-clanak-5

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.