Naj foto Moja Beba za Jun 2017.godine – KREATIVNI CENTAR Nagrada – Trudnoća i Zdravlje

0

Najfoto Moja Beba  za Juni 2017.godine –  Beba  Uroš iz Beograda, Nagrada KREATIVNOG CENTRA  – Trudnoća i Zdravlje

Izabrana fotografija za Maj  2017. Godine:

Fotografija bebe Uroš iz Beograda je dobitnik Poklon paketa KREATIVNOG CENTRA . Čestitamo Uroše! Poklonu će se radovati i bata i seka.

Portal Trudnoća i zdravlje za 2017.godinu je otvorio Foto konkurs sa temom Moja beba, družimo se sa roditeljima i afirmišemo porodicu i porodične vrednosti.

Od Kreativnog centra, Uroš će dobiti ovaj divan paket knjiga za radovanje, sa sekom i batom zajedno, ali i učenje:

najfoto-moja-beba-za-jun-2017-kreativni-centar-nagrada-clanak-1

najfoto-moja-beba-za-jun-2017-kreativni-centar-nagrada-clanak-2

Svako ko je imao priliku da čita svom detetu zna koliko dobra knjiga, primerena uzrastu, može da znači mališanu koji tek otkriva svet. Pisati za decu nije lako i dobri pisci veoma su retki, a izdavanje knjiga za decu ozbiljan je posao koji zahteva veliku posvećenost.

najfoto-moja-beba-za-jun-2017-kreativni-centar-nagrada-clanak-3

Izdavačka kuća Kreativni centar iz Beograda osnovana je 1989. godine sa idejom da objavljuje knjige koje podstiču druženje dece i odraslih i kod dece razvijaju kreativnost i ljubav prema knjizi, unapređuju stvaralačke metode u obrazovanju, neguju bolje odnose među ljudima, kao i brigu prema prirodi.

Kreativni centar postao je u međuvremenu vodeći izdavač knjiga za decu u Srbiji, a u ponudi ima više od 1000 naslova koji su svrstani u četiri uzrasne grupe: za mališane do pet godina, za decu predškolskog uzrasta, za učenike i za odrasle koji rade s decom – roditelje, vaspitače, učitelje.

najfoto-moja-beba-za-jun-2017-kreativni-centar-nagrada-clanak-4

Pažljivo odabrane teme, vrhunski tehnički kvalitet i prepoznatljive ilustracije odlike su izdanja Kreativnog centra, koja na zanimljiv način uspevaju da približe čitanje najmlađima.

Od toga šta čitamo i koliko čitamo u velikoj meri zavisi to kako odrastamo i kako se razvijamo, način na koji rešavamo određene probleme, da li otkrivamo nove svetove i nove perspektive iz kojih sagledavamo svet. Brojni pisci, ilustratori, dizajneri, profesori, psiholozi, prevodioci, urednici, lektori i drugi vredni ljudi koji čine Kreativni centar stvaraju knjige duboko verujući u to.

najfoto-moja-beba-za-jun-2017-kreativni-centar-nagrada-clanak-5

Sva izdanja Kreativnog centra možete naći na sajtu www.kcknjizara.rs, kao i u Klubu knjižari Kreativni centar u Beogradu (TC Eurocentar, Makedonska 30 / Dečanska 5).

Share.

About Author

Comments are closed.