Naj foto Moja Beba za Jun 2017.godine – Nagrada Marka i Mame Marte Rojnič – Trudnoća i Zdravlje

0

Najfoto Moja  Beba  za Maj Mesec  2017.godine –  Beba Nora iz Kragujevca, Nagrada  Marka i Mame Marte Rojnič – Trudnoća i Zdravlje

Izabrana fotografija za Maj  2017. Godineje: Beba Nora iz Kragujevca, dobitnik je knjige MEDJU OBLACIMA I ZVEZDAMA,  Marka i mame Marte Rojnič. Čestitamo!

Portal Trudnoća i zdravlje je otvorio Foto konkurs sa temom Moja beba, družimo se sa rodeiteljima i firmišemo porodicu i porodične vrednosti.

Marko i mama Marta poklanjaju Nori knjigu  O SNOVIMA JEDNOG DEČAKA i  pozivaju sve Mališane i Mame da se  prikljuce njihovom sanjarenju i mastanju.

najfoto-moja-beba-za-jun-2017-nagrada-marka-i-mame-marte-rojnic-clanak-1

najfoto-moja-beba-za-jun-2017-nagrada-marka-i-mame-marte-rojnic-clanak-2

https://www.facebook.com/marta.rojnic

Zašto bebe vole dugo da spavaju? O čemu sanjare? Odgovore nam je pružila Markova mama vredno beležeći snove svoje bebe, pre nego što ih java odnese.

Oblikovana pomoću toplih prekrivača i mekanih posteljina, a stihovima dočarana, ovo je jedinstvena, nežna i dragocena riznica snova jednog malog dečaka. Otisnite se na neodoljivo i nezaboravno putovanje kroz magičan i čudesan svet Markovih snenih avantura.

najfoto-moja-beba-za-jun-2017-nagrada-marka-i-mame-marte-rojnic-clanak-3 najfoto-moja-beba-za-jun-2017-nagrada-marka-i-mame-marte-rojnic-clanak-4

najfoto-moja-beba-za-jun-2017-nagrada-marka-i-mame-marte-rojnic-clanak-5 najfoto-moja-beba-za-jun-2017-nagrada-marka-i-mame-marte-rojnic-clanak-6

Knjiga je od ove nedelje može nabaviti u Vulkanu i Laguni!

najfoto-moja-beba-za-jun-2017-nagrada-marka-i-mame-marte-rojnic-clanak-7

 

Share.

About Author

Comments are closed.