Naj foto Moja Beba za Maj 2017.godine – KREATIVNI CENTAR Nagrada

0

Izabrana fotografija za Maj  2017. Godine:

Fotografija  bebe Sergej  iz Niša je dobitnik Poklon paketa KREATIVNOG CENTRA . Čestitamo Sergej !

KREATIVNI-CENTAR-Maj-2017-sergej-nis

Od Kreativnog centra, Sergej će dobiti ovaj divan paket knjiga za radovanje i učenje:

KREATIVNI-CENTAR-Maj-2017-nagrada

KREATIVNI-CENTAR-Maj-2017-logo

Svako ko je imao priliku da čita svom detetu zna koliko dobra knjiga, primerena uzrastu, može da znači mališanu koji tek otkriva svet. Pisati za decu nije lako i dobri pisci veoma su retki, a izdavanje knjiga za decu ozbiljan je posao koji zahteva veliku posvećenost.

KREATIVNI-CENTAR-Maj-2017-clanak-1

Izdavačka kuća Kreativni centar iz Beograda osnovana je 1989. godine sa idejom da objavljuje knjige koje podstiču druženje dece i odraslih i kod dece razvijaju kreativnost i ljubav prema knjizi, unapređuju stvaralačke metode u obrazovanju, neguju bolje odnose među ljudima, kao i brigu prema prirodi.

Kreativni centar postao je u međuvremenu vodeći izdavač knjiga za decu u Srbiji, a u ponudi ima više od 1000 naslova koji su svrstani u četiri uzrasne grupe: za mališane do pet godina, za decu predškolskog uzrasta, za učenike i za odrasle koji rade s decom – roditelje, vaspitače, učitelje.

KREATIVNI-CENTAR-Maj-2017-clanak-2

Pažljivo odabrane teme, vrhunski tehnički kvalitet i prepoznatljive ilustracije odlike su izdanja Kreativnog centra, koja na zanimljiv način uspevaju da približe čitanje najmlađima.

Od toga šta čitamo i koliko čitamo u velikoj meri zavisi to kako odrastamo i kako se razvijamo, način na koji rešavamo određene probleme, da li otkrivamo nove svetove i nove perspektive iz kojih sagledavamo svet. Brojni pisci, ilustratori, dizajneri, profesori, psiholozi, prevodioci, urednici, lektori i drugi vredni ljudi koji čine Kreativni centar stvaraju knjige duboko verujući u to.

KREATIVNI-CENTAR-Maj-2017-clanak-3

Sva izdanja Kreativnog centra možete naći na sajtu www.kcknjizara.rs, kao i u Klubu knjižari Kreativni centar u Beogradu (TC Eurocentar, Makedonska 30 / Dečanska 5).

Share.

About Author

Comments are closed.