Naj foto Trudnoća i Zdravlje Uži izbor

Naj foto Trudnoća i Zdravlje Uži izbor

U mesecu Maj, fotografija je ušlo u uži izbor, koje će učestvovati na grupnog godišnjoj izložbi i ravnopravno se sa fotografijama meseca.  Galina Popov Pantelić, Kragujevac ; Marina Matić, Beograd ;Milica Janković, Sombor; Sanja Burmazović, Knjaževac ; Sandra Ziramov, Mokrin i Sonja Marinković Čačak 

Uži izbor Maj
Naj foto Trudnoća i Zdravlje Uži izbor

Poziv

Drage Trudnice, budite kreativne, napravite originalne fotografije u vezi sa vašom trudnoćom i pošaljite nam na e-mail adresu:harmoniabeorad@gmail.com

U emeailu navedite sledece podatke:

– Ime i prezime :
– Mesto stanovanja:
– Broj telefona:

Kao i tekst :

Saglasna sam da moja fotografija, ukoliko bude izabrana za Fotografiju meseca, može biti objavljena na fb. stranici Trudnoća i zdravlje,kao i na sajtu www.trudnocaizdravlje.rs i u okviru grupne izložbe radova sa konkursa, koja će se održati u Beogradu, krajem 2016.godine, za izbor Fotografija godine :Naj foto – Trudnoća i zdravlje – 2016.

Sve fotografije izabrane za Fotografije meseca, kao i fotografije koje će uci u uži izbor ( najviše 5 fotografija u svakom mesecu )i takodje biti objavljene i na sajtu i na fb stranici,biće prikazane na grupnoj izložbi i ravnopravno će učestvovati na izboru :NAJ FOTO TRUDNOĆA I ZDRAVLJE  2016.godine  ( 3 izabrana rada ),koje ce birati POSETIOCI FB STRANICE Trudnoća i zdravlje, lajkovima.

Nagrade za 2 fotografije meseca 

Revita paket proizvoda

Nagrade za 3 najbolje fotografije na kraju godine

Čigota: 7 dana za dve osobe na Zlatiboru + Veliki Revita paket + vredna nagrada koju ćemo objaviti naknadno!

Proizvodi na bazi matičnog mleča su izvanredan dodatak svakodnevnoj ishrani i namenjeni očuvanju zdravlja i jačanju imuniteta u svim životnim dobima. Posebno se preporučuje kao dopuna ishrane dece i omladine u razvoju, trudnica, dojilja,  sportista, rekovalescenata i osoba izloženih većim fizičkim i intelektualnim naporima.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Preporučujemo vam...