Fotografije sa Najviše Vaših Glasova

Sjajno smo se družili u toku fotokonkursa Najfoto Moja beba u 2017.godini, predstavljamo Vam 5 fotografija koje su dobile najviše vaših glasova.

Nagrade koje su osvojili i nagradu po izboru portala Trudnoća i zdravlje i Izdavačke kuće “Vulkan”.

Najviše glasova dobio je Aleksa iz Pančeva (5.104 glasa). Čestitamo Aleksa!

Fotografije sa najviše glasova

Aleksa je osvojio nagradu : “ČIGOTA” Zlatibor 

i poklon paket 123RF kompanije

Vaučer za jedan vikend za dve osobe sa malim detetom, pun pansion u A bloku u terminu za koji se dobitnik nagrade  dogovori sa Čigotom. (dolazak petak u 12h, odlazak nedelja 12h).

Prostrani  proplanci, bujni pašnjaci, borove šume,  planinski potoci, “Ruža vetrova” (planinske i morske struje), koja se rascvetava upravo iznad Zlatibora, učinili su Zlatibor idealnim mestom za odmor i oporavak. Zbog svog blagotvornog uticaja na zdravlje,  Zlatibor je atraktivan tokom cele godine. Na Zlatibor se dolazi zbog relaksa, odmora  i  oporavka, ali  Zlatibor je čuven i zato što ubrzava lečenje malokrvnosti,   plućnih i srčanih bolesti i bolesti štitaste žlezde.

Vodeći svetski brend stok fotografije 123RF osnovan je 2005 godine. Korisnički servis je na raspolaganju 24 sata dnevno,7 dana u nedelji, a podrška je na srpskom jeziku i podrazumeva pružanje svih informacija, uključujući i tehničku podršku.

Viktorija,  Beograd ( 4.647 glasa )

Čestitamo Viktorija!

Fotografija sa najviše glasova

Nagrada: Vaučer za 1 osobu mesec dana korišćenja usluga Welnesa: hidro blok (bazen, sauna, djakuzi, tursko kupatilo), teretana i pilates. Wellnessje potraga za idealnim načinom života, potreba da kvalitetno provedete svoje slobodno vreme ali i mnogo više od toga.Kada dostignete stanje u kome bez posebnog napora možete da rešite sve što poželite, kada
uspešno upravljate stresom, kada vam hrana, umesto potrebe, postan predmet uživanja, a fizička aktivnost i vežbanje neraskidivi deo života, tada možete reći da ste dostigli „wellness“.To ćete saznati jedino ako ste spremni da promenite sebe jer samo je u zdravom telu zdrav duh.Posvetite sebi bar trenutak opuštanja i relaksacije. Ako želite aktivnu ulogu krenite još danas sa vežbama.

Veljko iz  Novog  Sada  ( 2.422 glasa )

Čestitamo Veljko!

Fotografije sa najviše glasova

Nagrada:Poklon paket za celu porodicu PODRAVKA d.d.

Kompanija Podravka posluje preko osamdeset godina, na preko četrdeset tržišta, a u proizvodnji svakog proizvoda vodila se sloganom Uvek sa srcem. Kompanija je poznata po širokom asortimanu proizvoda koji imaju zagarantovan kvalitet i zato uvek predstavljaju siguran i zdrav izbor za celu porodicu.

Brend Lino je namenjen najmlađima i onima koji se tako osećaju. Lino žitne kašice, Lino voćne kašice, Lino žitarice, Lino kremni namazi su samo deo asortimana koji krasi lik medvedića Lina uz koga su odrastale generacije dece. Paket koji kompanija poklanja autoru pobedničke fotografije je upravo namenjen celoj porodici.

Nemanja iz  Subotice ( 1988 glasa )

Čestitamo Nemanja!

Fotografije sa najviše glasova

Nagrada: veliki paket REVITA proizvoda.

 

REVITA proizvodi su dijetetski proizvodi na bazi liofilizovanog matičnog mleča, namenjeni očuvanju zdravlja i jačanju imuniteta u svim životnim dobima. Projekat REVITA nastao je u saradnji ALTAMEDA i Ruske akademije nauka.

Beba  Hana,  Beograd ( 846 glasa )

Čestitamo Hana!

Fotografije sa najviše glasova

FOTO IMAGE  i FOTON PLUS  iz Beograda

Nagrada: izrada foto booka i profesionalno fotografisanje fotografa Aleksandar Pavlović. Foto knjiga vam omogućava da Vaše posebne trenutke pretvorite u atraktivnu knjigu tvrdih korica sa 10 stranica na fotografskom papiru. Vaše porodične fotografije, umetnički obradjene i vrhunski izradjene, ostaće sjajna uspomena u Foto knjizi, koju ćete rado pokazivati porodici i prijateljima.

Prema izboru portala Trudnoća i zdravlje,  posebno ćemo nagraditi Divnu iz Beča, čija je mama poslednjih meseci slala sjajne fotografije i video priloge koji su mnoge obradovali.

Fotografije sa najviše glasova

Nagrada:  paket knjiga za decu, VULKANČIĆ i 123RF poklon paket.

 

 

Vulkan izdavaštvo, najveća izdavačka kuća na našim prostorima, posebnu pažnju posvećuje objavljivanju dečijih knjiga, koje objavljujemo u okviru nešeg brenda Vulkančić. Naše dečije knjige podeljene su prema različitim uzrasnim kategorijama i podstiču učenje, istraživanje, kreativnost i mnoge druge veštine koje deca trebaju da razviju tokom odrastanja. U saradnji sa jednom od vodećih izdavačkih kuća u svetu (DK) objavljujemo i edukativne knjige za decu koje pokrivaju teme kao što su istorija, ljudsko telo, životinje i različite aktivnosti, a u našoj ponudi nalaze se i brojneLarousse dečije enciklopedije.

Divnu će darivati i kompanija   123RF poklon paketom.

Zahvaljujemo se svima na učešću i divnom druženju, izdvojili bi sjajne fotografije bebe Relje, Nike, Iskre, Jane, Ive … ali nagrada nema toliko, koliko ste Vi slali sjajnih fotografija koje su ulepšavale trenutke svih posetilaca portala i fb stranice.

Posebno zahvaljujemo  NET PLUS  (Hera consulting) Beograd, čiji su  programeri pomogli u realizaciji Fotokonkursa Moja Beba 2017., sjajnog druženja sa roditeljima!

Nagrade ćemo dodeliti na svečanom otvaranju izložbe Najfoto Moja beba 2017. Godine u izuzetno atraktivnom  lepom prostoru Dečijeg centra Mlekce u Beogradu, 20. Novembra u 18,30 časova.

Ako ste sprečeni da dodjete na otvaranje izložbe, dobrodošli ste u toku cele nedelje do subote od 10 do 18 časova!

U prijatnom ambijentu punom prirodne svetlosti, nalaze se Dečji centar Mlekce. Vaši mališani i Vi možete u potpunosti uživati u neponovljivom ambijentu.

Dečiji centar Mlekce roditeljima nudi za njihove mališane : igraonicu sa trodimenzionalnim lavirintom, tobogane, dečiju kuhinjicu, frizerski salon za male princeze, fudbalski i košarkaški teren za buduće sportiste, diskoteku i game-room, odeljak za bebe, edukativno-kreativni kutak, prostoriju za predstave, kao i logopedski kabinet.

U Mlekcetu se deca sjajno zabavljaju i uče novim veštinama!

Do sledećeg druženja u narednoj godini!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Preporučujemo vam...
Podrška u afinitetima deteta
Previše aktivnosti za decu ometa njihov razvoj
Previše aktivnosti za decu ometa njihov razvoj. Edukativne i sportske aktivnosti za dete, DA, reći će većina roditelja male dece, do polaska u školu.Dodatne edukativne i sportske aktivnosti i deteDa li malom detetu trebaju baš sve dodatne aktivnosti poput časova engleskog, baleta, sportića i sličnih aktivnosti? Kada zavirimo u vrtiće…
13 Nedelja trudnoce (trinaesta nedelja trudnoce)
13 Nedelja trudnoće (trinaesta nedelja trudnoće)
13 Nedelja trudnoće je početak drugog trimestra trudnoće. Period najmirniji u celoj trudnoći za trudnicu, a tako intenzivan za plod.Koji pregledi se rade u drugom trimestru pročitajte OVDEKako se razvija plod u trinaestoj nedelji trudnoće?Plod je sada prošao najnestabilniji period prvog trimestra, sada se trudnoća stabilizovala i šanse da dodje…
Kažnjeno dete se oseća poniženo
Vaspitavanje dece bez kazne
Vaspitavanje dece bez kazne nije neki „skandinavski model puštanja dece da nam skaču po glavi i rade šta hoće“, protivno uverenjima mnogih. Naprotiv, vaspitavanje dece bez kazne uključuje mnogo više asertivnosti, strukture, discipline, strpljenja i veština, nego što to srećemo u bilo kom obliku kažnjavanja.Vaspitavanje dece bez kazne podrazumeva PRISUTNOST…