Najfoto Moja Beba 2017.godine, Marija

Beba Marija iz Zaječara je izabrana fotografija – Najfoto portala Trudnoća i zdravlje na Foto konkursu za Novembar mesec.

Čestitamo ! Marija iz Zaječara će obradovati svoju mamu Feroglobin poklon paketom koji daruje kompanija INPHARM, ekskluzivni zastupnik VITABIOTICSa, poznatog proizvođača dijetetskih suplemenata.

Najfoto Marija

 

 

https://www.feroglobin.rs/

 

FEROGLOBIN: BEZ MUKE DO DOBRE KRVNE SLIKE

Anemija, odnosno nedostatak gvožđa je jedan od najzastupljenijih nutritivnih deficita u svetu. Smatra se da gotovo svaka druga žena ima problem sa anemijom. Uzrok tome su najčešće obilni ciklusi, restriktivne dijete, različiti zdravstveni problemi, ali i trudnoća, dojenje. Naime, plod – između ostalog – uzima i gvožđe iz majčinog organizma. Problem sa nedostatkom gvožđa često imaju i deca zbog ubrzanog rasta i razvoja.

Redovna i izbalansirana ishrana najbolji je način da se u organizam unesu neophodne količine gvožđa. Međutim, u trudnoći i tokom dojenja žene često moraju da koriste adekvatnu dopunu svakodnevnoj ishrani, dijetetske proizvode na bazi gvožđa.

Britanska vodeća kompanija Vitabiotics proizvodi novu generaciju nutrienata za jačanje krvne slike – Feroglobin B12®, koji obezbeđuje organizmu optimalnu dnevnu količinu gvožđa, sa visokim stepenom resorpcije i iskorišćenosti. Pored organskog gvožđa, Feroglobin  B12® sadrži i vitamine B kompleksa, folnu kiselinu i minerale kao što su cink i bakar. Ono što je kod ovog proizvoda posebno značajno jeste da ne stvara mučninu i nelagodnost u želudcu, što je problem velikog broja preparata gvožđa.

Feroglobin KAPSULE imaju i postepeno oslobađanje.

Naime, svaka granula je posebno modifikovana tako da oslobađa gvožđe u različito vreme, ne odjednom, što utiče na bolju apsorpciju i iskoristljivost kako gvožđa, tako i drugih minerala i vitamina. Odlično se podnose, ne boje zube, ne ostavljaju metalni ukus u ustima, ne sadrže masti, aditive, gluten, soli, kvasac, veštačke boje. Dovoljno je uzeti 1 kapsulu na dani uzeli ste potrebnu dozu gvožđa, folne kiseline i ostalih bitnih minerala i vitamina za stvaranje eritrocita.

 

Feroglobin SIRUP je idealan za decu, ali i odrasle osobe koje imaju problem sa gutanjem.

Odličnog je ukusa, obogaćen medom i sladom, sa ukusom pomorandže, a sadrži kao dodatak i vitamin C, magnezijum i B2. Sirup poboljšava apetit, obezbeđuje nutriente neophodne za rast i pomaže sazrevanju krvi i ostalih tkiva.

Borba sa malokrvnošću je dugotrajan proces, te iako se rezultati mogu uočiti već nakon mesec dana korišćenja Feroglobina, preporuka je da primenu treba nastaviti minimum još 3 meseca. Tek u tom periodu dolazi do popunjavanja depoa gvožđa.

Zbog izbalansiranih minerala i vitamina koji zajedno učestvuju u stvaranju crvenih krvnih zrnaca, Feroglobin B12® je odavno „osvojio“ Englesku, a i u Srbiji drži prvo mesto kao najprodavaniji suplement na bazi gvožđa  prema podacima agencije IMS za 2016.

 

Preporučujemo vam...
Kinoa i amarant u ishrani beba i dece
Kinoa i Amarant u ishrani beba i dece
Kinoa i amarant u ishrani beba i dece su sve zastupljenije žitarice. Dobro je držati se tradicije, ali treba biti otvoren i za nove, zdrave i korisne namirnice u ishrani beba, dece i odraslih. Evo i zašto.Kinoa i amarant sve češće na trpeziU budućnosti možemo očekivati da se ove biljke…
Beba u 9. mesecu - Rast i razvoj bebe
Beba u 9. mesecu – Rast i razvoj bebe
Beba u 9. mesecu sve više ulazi u interakciju sa svojim okruženjem, pokazuje radoznalost. Privlače joj pažnju životinje i ljudi, pre svega deca.Rast – Beba u 9. MesecuU trećem tromesečju rast je i dalje intenzivan, ali se polako usporava u odnosu na prvih šest meseci. Tokom ovog perioda dete prosečno dobija…
Beba u 8. mesecu
Beba u 8. mesecu, kako podstaći razvoj?
Beba u 8. mesecu postaje izuzetno vezana za roditelje. Takođe, pokazuje strah od nepoznatog.Beba u 8. mesecu – RastRast bebe je i dalje intenzivan, ali se polako usporava u odnosu na prvih šest meseci. Tokom ovog perioda dete prosečno dobija 15 grama dnevno, tako da je mesečno napredovanje oko 450gr. Rast…