Najfoto Moja Beba 2017.godine, Marija

Beba Marija iz Zaječara je izabrana fotografija – Najfoto portala Trudnoća i zdravlje na Foto konkursu za Novembar mesec.

Čestitamo ! Marija iz Zaječara će obradovati svoju mamu Feroglobin poklon paketom koji daruje kompanija INPHARM, ekskluzivni zastupnik VITABIOTICSa, poznatog proizvođača dijetetskih suplemenata.

Najfoto Marija

 

 

https://www.feroglobin.rs/

 

FEROGLOBIN: BEZ MUKE DO DOBRE KRVNE SLIKE

Anemija, odnosno nedostatak gvožđa je jedan od najzastupljenijih nutritivnih deficita u svetu. Smatra se da gotovo svaka druga žena ima problem sa anemijom. Uzrok tome su najčešće obilni ciklusi, restriktivne dijete, različiti zdravstveni problemi, ali i trudnoća, dojenje. Naime, plod – između ostalog – uzima i gvožđe iz majčinog organizma. Problem sa nedostatkom gvožđa često imaju i deca zbog ubrzanog rasta i razvoja.

Redovna i izbalansirana ishrana najbolji je način da se u organizam unesu neophodne količine gvožđa. Međutim, u trudnoći i tokom dojenja žene često moraju da koriste adekvatnu dopunu svakodnevnoj ishrani, dijetetske proizvode na bazi gvožđa.

Britanska vodeća kompanija Vitabiotics proizvodi novu generaciju nutrienata za jačanje krvne slike – Feroglobin B12®, koji obezbeđuje organizmu optimalnu dnevnu količinu gvožđa, sa visokim stepenom resorpcije i iskorišćenosti. Pored organskog gvožđa, Feroglobin  B12® sadrži i vitamine B kompleksa, folnu kiselinu i minerale kao što su cink i bakar. Ono što je kod ovog proizvoda posebno značajno jeste da ne stvara mučninu i nelagodnost u želudcu, što je problem velikog broja preparata gvožđa.

Feroglobin KAPSULE imaju i postepeno oslobađanje.

Naime, svaka granula je posebno modifikovana tako da oslobađa gvožđe u različito vreme, ne odjednom, što utiče na bolju apsorpciju i iskoristljivost kako gvožđa, tako i drugih minerala i vitamina. Odlično se podnose, ne boje zube, ne ostavljaju metalni ukus u ustima, ne sadrže masti, aditive, gluten, soli, kvasac, veštačke boje. Dovoljno je uzeti 1 kapsulu na dani uzeli ste potrebnu dozu gvožđa, folne kiseline i ostalih bitnih minerala i vitamina za stvaranje eritrocita.

 

Feroglobin SIRUP je idealan za decu, ali i odrasle osobe koje imaju problem sa gutanjem.

Odličnog je ukusa, obogaćen medom i sladom, sa ukusom pomorandže, a sadrži kao dodatak i vitamin C, magnezijum i B2. Sirup poboljšava apetit, obezbeđuje nutriente neophodne za rast i pomaže sazrevanju krvi i ostalih tkiva.

Borba sa malokrvnošću je dugotrajan proces, te iako se rezultati mogu uočiti već nakon mesec dana korišćenja Feroglobina, preporuka je da primenu treba nastaviti minimum još 3 meseca. Tek u tom periodu dolazi do popunjavanja depoa gvožđa.

Zbog izbalansiranih minerala i vitamina koji zajedno učestvuju u stvaranju crvenih krvnih zrnaca, Feroglobin B12® je odavno „osvojio“ Englesku, a i u Srbiji drži prvo mesto kao najprodavaniji suplement na bazi gvožđa  prema podacima agencije IMS za 2016.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Preporučujemo vam...
Podrška u afinitetima deteta
Previše aktivnosti za decu ometa njihov razvoj
Previše aktivnosti za decu ometa njihov razvoj. Edukativne i sportske aktivnosti za dete, DA, reći će većina roditelja male dece, do polaska u školu.Dodatne edukativne i sportske aktivnosti i deteDa li malom detetu trebaju baš sve dodatne aktivnosti poput časova engleskog, baleta, sportića i sličnih aktivnosti? Kada zavirimo u vrtiće…
13 Nedelja trudnoce (trinaesta nedelja trudnoce)
13 Nedelja trudnoće (trinaesta nedelja trudnoće)
13 Nedelja trudnoće je početak drugog trimestra trudnoće. Period najmirniji u celoj trudnoći za trudnicu, a tako intenzivan za plod.Koji pregledi se rade u drugom trimestru pročitajte OVDEKako se razvija plod u trinaestoj nedelji trudnoće?Plod je sada prošao najnestabilniji period prvog trimestra, sada se trudnoća stabilizovala i šanse da dodje…
Kažnjeno dete se oseća poniženo
Vaspitavanje dece bez kazne
Vaspitavanje dece bez kazne nije neki „skandinavski model puštanja dece da nam skaču po glavi i rade šta hoće“, protivno uverenjima mnogih. Naprotiv, vaspitavanje dece bez kazne uključuje mnogo više asertivnosti, strukture, discipline, strpljenja i veština, nego što to srećemo u bilo kom obliku kažnjavanja.Vaspitavanje dece bez kazne podrazumeva PRISUTNOST…