Tri Fotografije Sa Najviše Glasova

0

Tri  Fotografije Sa Najviše Vaših Glasova, Koje Nagradjuje Portal  : Nataša Sekulović, Hristina Andrašević i Lidija Milošević.

Naše druženje u 2016.godini je bilo uspešno i sjajno.Tradiciju ovakvog druženja nastavićemo i naredne godine kada ćemo i najaviti i otvoriti novi Fotokonkurs, sa novom temom.

Od 15. Novembra – Sve do 21. Novembra u 24 sata , na portalu https://trudnocaizdravlje.rs/foto-konkurs/, postavljene  su sve fotografije meseca ( od Februara  zaključno sa Novembrom ), ukupno 70 fotografija za glasanje i Vi ste  odlučiti koje 3  fotografije su  pobedničke fotografije za Najfoto Trudnoća i zdravlje 2016.godine.

Prva tri mesta na Fotokonkursu – Najfoto Trudnoća i Zdravlje 2016.godine.

  1. Mesto: Nataša Sekulović iz Niša ( 539 glasova ) 
  2. Mesto: Hristina Andrašević iz Beograda ( 442  glasova ) i 
  3. Mesto: Lidija Milošević  iz Beograda ( 275 glasova ).

Prva nagrada :

fotografije sa najviše glasova

Nataša Sekulović

 

Nataša Sekulović iz Niša osvojila je :

Sedmodnevni boravak u Čigoti na Zlatiboru za dve osobe ( turistički aranžman ), roman JEDAN AUTORA Zoran Vujnović i poklon paket kompanije 123RF

Druga Nagrada pripala je:

druga nagrada

 

Hristini Andrašević iz Beograda i osvojila je

Paket proizvoda TIMOMED Knjaževac  roman  JEDAN autora Zoran Vujnović + Poklon paket kompanije 123RF

 

Treća nagrada prema broju Vaših glasova pripala je :

Treća nagrada

Lidija Milošević

 

Lidiji Milošević iz Beograda, koja je dobitnica

Velikog Poklon paketa REVITA PROIZVODA, koji sadrži sve proizvode Revita + roman  JEDAN autora Zoran Vujnović + Poklon paket kompanije 123RF

 

Nagrade će biti uručene na Godišnjoj izložbi Najfoto Trudnoća i Zdravlje, na Svečanom otvaranju, 25. Novemra u 18 časova , Galerija „ Nikola Radošević“  USUF Srbije, Delijska br.3 Beograd.

Izložbu organizuju USUF Srbije i Udruženje Harmonia (u okviru koga radi i portal Trudnoća i Zdravlje). Za gradjanstvo izložba je otvorena  od 10 do 19 časova od 26. do 30. Novembra.

Share.

About Author

Comments are closed.