Najfoto Trudnoća i zdravlje za mesec Novembar 2016.godine (Izabrana fotografija)

Nina Obradović Beograd,  dobitnik nagrade Revita paket proizvoda.

Dve izabrane fotografije meseca  i  fotografije iz užeg izbora će učestvovati  ravnopravno,  na grupnoj izložbi za Najfoto Trudnoća i zdravlje 2016.

Izložba se svečano otvara u petak 25.novembra o.g. u 18 časova u galeriji „Nikola Radošević“ USUF Srbije , Delijska br. 3 Beograd i trajaće do 30.novembra.

17. Novembra na fb stranici Trudnoća i zdravljehttps://www.facebook.com/trudnocaizdravlje.rs/, sve do 21. Novembra, biće postavljene sve fotografije meseca ( od Februara  zaključno sa Novembrom ) za glasanje i Vi ćete odlučiti koje 3  fotografije će biti pobedničke fotografije za Najfoto Trudnoća i zdravlje 2016.godine.

najfoto-trudnoca-i-zdravlje-za-mesec-septembar-2016-godine-izabrana-fotografija-clanak-1

Preporučujemo vam...
Kako hranimo bebu
12 razloga za komunikaciju – Kako hranimo bebu?
Kako hranimo bebu? Da li komuniciramo sa bebom ili koristimo „digitalnu dadilju“ tj. telefon ili tablet?Kako hranimo bebu?Nisam pronašla studiju koja istražuje  procenat roditelja koji  hrani dete uz pomoć „digitalne dadilje“tj. omiljenog sadržaja za decu na telefonu/tabletu ali bi bilo zanimljivo istražiti. Da li ste se nekada pitali da li…
sunce je plavo
Sunce je plavo!
Sunce je plavo? Da li ste znali da spektar sunčevog zračenje ne podrazumeva samo ultra ljubičasto i infra crveno zračenje? Deo sunčevog spektra koji je veoma značajan, a koji je sve više u fokusu naučnika je upravo PLAVA SVETLOST – deo vidljivog spektra sunčevih zraka.Sunce je plavo!Poznata nam je plava…