AxissFix Vazdušni Jastuci Za Maksimalnu Bezbednost

0

Na srpskom tržištu, za što veću bezbednost beba i dece, (od 61-105cm visine), od nedavno su dostupna autosedišta, sa AxissFix vazdušnim jastucima.

O nabavci autosedišta za bebu treba misliti pre rodjenja bebe, jer bebin izlazak iz porodilišta treba da bude bezbedan.

sedistee-300x225@2x

 

AxissFix Air: Napredna sigurnosna tehnologija je nevidljiva golim okom tokom normalne upotrebe.

Najsavremenija autosedišta sa ugradjenim vazdušnim jastucima je zaštita koja se pojavljuje kada Vam je najpotrebnija!

 

Važno!

Novim  I-SIZE standardom  je predvidjeno da autosedište bude okrenuto suprotno od smera vožnje minimalno do uzrasta od 15 meseci (idealno  2 godine ), ili do visine od 87 cm,  radi optimalne sigurnosti vašeg deteta. Time se obezbedjuje značajno poboljšanje zaštite glave i vrata deteta, koji su još uvek krhki u ovoj dobi deteta.

Svrha vazdušnih jastuka je da obezbede podjednaku zaštitu deci kada su okrenuta u smeru vožnje kao što su zaštićena u kontrasmeru (u jednom momentu decu moramo okrenuti u smeru vožnje,  a tehnologija vazdušnih jastuka služi da pruži detetu koje je okrenuto u sedištu u smeru vožnje zaštitu kao da je okrenuto u kontrasmeru,  tako da pri frontalnom sudaru glava i vratni deo kičme budu maksimalno zaštićeni).

dva-sedista-300x225@2x

 

Sedište se može postaviti u oba smera – Tehnologija AxissFix vazdušnih jastuka je najsigurnije moguće rešenje među svim Maxi-Cosi autosedištima. Sedište se može postaviti u smeru vožnje ili u suprotnom smeru u zavisnosti od uzrasta deteta (visine deteta). Autosedište kombinuje  najnoviju sigurnosnu regulativu I-size (R129) sa mogućnošću rotacije od 360° kako bi obezbedilo maksimalnu bezbednost uz najjednostavniji način upotrebe.

Za vezivanje deteta  Vam je potrebno minimum vremena! Dete se u autosedište vezujete tako, što sedište predhodno okrenete prema sebi jednostavnim povlačenjem poluge, a potom dete smeštate u sedište.

air-300x225@2x

Koje su prednosti? 

AxissFix Air dolazi sa IZOFIX bazom za jednostavnu i sigurnu montažu kao i sa poboljšanom zaštitom za glavu i vratni deo kičme. Autosedište raste sa detetom od 61 do 105cm, od položaja u kontrasmeru vožnje  do položaja okrenutog u smeru vožnje.

 

Glavne karakteristike proizvoda

Uzrast: 4 meseca do 4 godine –  deca od 61-105cm visine (max do 19kg)

  • 7 položaja uzglavlja
  • 4 položaja naslona
  • Sedište okrećete ka sebi prilikom smeštanja deteta u sedište i vezivanja sigurnosnih pojaseva.
  • Sedište se može okrenuti levo ili desno za 90 stepeni (u zavisnosti od toga da li je sedište instalirano iza vozača ili iza suvozača)
  • Indikator u boji potvrđuje da je sedište  pravilno instalirano u kolima
  • Kukice  na ramenom delu sedišta omogućavaju kačenje pojaseva čime olakšavaju smeštanje deteta u sedište
  • Visina uzglavlja i dužina  pojaseva podešavaju se istovremeno sa prednje strane sedišta

Ni jedna vožnja, bilo kratka, gradska ili spora, nije dovoljno bezbedna za Vaše dete ako nije u autosedištu!

PROMO ČLANAK!

Share.

About Author

Comments are closed.