Otvaramo Novu Rubriku za Druženje sa Trudnicama, Mamama i Tatama

Trudnice, Mame, Tate, šaljite nam Vaše video priloge, objavljivaćemo ih u novoj rubrici Videoigraonica na portalu Trudnoća i zdravlje, na fb. stranici i instagramu.

Videoigraonica, druženje!

Otvaramo novu rubriku Videoigraonica i želimo da se družimo i podelimo Vaše nezaboravne trenutke trudnoće i roditeljstva.

Vaša beba je prohodala? Bebine prve reči? Kontakt sa ljubimcem ili drugom decom? Kako se vaše dete igra? Neka zabavna situacija? Biće to nezaboravno druženje sa drugim roditeljima!

Prilozi treba da budu kratki, ako je moguće, ne duži od 1 minuta.

Video priloge sa najvećim brojem pregleda periodično ćemo nagradjivati. Uskoro ćemo Vam predstaviti i dati više informacija o našem i Vašem sponoru za najzanimljivije video priloge.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Preporučujemo vam...
Rešite se pelenskog ojeda u 2 koraka
Rešite se pelenskog ojeda u 2 koraka
Pelenski ojed bebe je čest problem sa kojim se majke susreću. Koža bebe je osetljiva i nežna, a imunski sistem nezreo, tako da se svaka lezija kože mora ozbiljno shvatiti. Za potpuno funkcionalno i strukturno sazrevanje kože potrebne su i dve do tri godine.Šta je to pelenski ojed?Pelenski ojed (osip…
Olakšajte prirodni porođaj – Dianatal akušerski gel za lakši porođaj
Trudnice o izboru načina porođaja razmišljaju većinom u drugoj polovini trudnoće, najčešće u trećem trimestru. Predstavićemo vam podršku na porođaju. Informišite se o svim mogućnostima koje mogu olakšati i obezboliti porođaj, skratiti trajanje porođaja, obilazite porodilišta, ukoliko ima tih mogućnosti, gledajte uslove, raspitajte se… Ukoliko ste se opredelili za vaginalni…