Predstavljamo Vam Ženski Adresar – Sa Dva Klika do Informacije – Nova Rubrika na Portalu Žena – Trudnoća i Zdravlje

0

Drage dame, portal zena.rs otvara novu rubriku, koja će Vam pomoći da na jednom mestu i za kratko vreme dodjete do korisnih informacija. Šta Vam nudi Ženski adresar?

Šta poručuju sa portala žena.rs :

Uštedite vreme, prelistajte Ženski adresar na portalu Žena.rs
Koliko puta vam se desilo da pitate kod kog lekara da odem za to i to, znate li nekog dobrog frizera, gde da odem na tretman lica? Da budu najbolji stručnjaci, naravno, i po mogućstvu u mom kraju? Da skoknem, obavim to, i budem mirna. i lepa.

Predstavljamo Ženski adresar, novu rubriku na portalu Žena .

Komšinica vam preporučuje jednog, drugarica drugog, kome verovati? E, pa vašim mukama je došao kraj. Mi smo za vas napravili jedinstvenu bazu vrhunskih stručnjaka u zdravstvu, kozmetologiji, estetici… Sakupili smo na jednom mestu, u našem Ženskom adresaru, listu klinika, salona za negu, relaks centara…

Sortirali smo ih na dva načina da bi vam bilo lakše za pretragu – po gradu, odnosno opštini na kojoj se nalaze, i po vrsti delatnosti koju obavljaju.

Tako ćete samo pomoću dva klika, izabravši s jedne strane lokaciju koja vam je najbliža, i uslugu koja vam je potrebna, dobiti adresu i sve potrebne informacije o klinici, salonu, estetskom centru, zavisno već od tipa usluge koju želite. Izabravši u padajućim menijima ono što tražite dobićete za tren oka listu proverenih stručnjaka, njihove telefone, sajtove, adrese… Na vama je samo da odete i isto tako brzo kao što ste ih pronašli obavite ono što želite. Naši stručnjaci-saradnici iz Ženskog adresara imaće za vas i posebne akcije, popuste, poklone. Ovo je samo početak.

A da ćete biti zadovoljni uslugom – u to ne sumnjajte, u našem Ženskom adresaru su samo najbolji. I biće ih još, jer nam je namera da premrežimo celu Srbiju i ponudimo svim našim čitateljkama od severa do juga listu najboljih stručnjaka iz svih oblasti života važnih za život jedne žene.

Štedimo vam vreme, mislimo na vaše zdravlje i lepotu! Pripremili smo za vas sve ono što smo želeli i za nas, uverite se u to na našem novom Ženskom adresaru.

PROMO ČLANAK!

Share.

About Author

Comments are closed.