Besplatna Android Aplikacija POROĐAJ

0

Android aplikacija koju trudnice mogu preuzeti na Gp Store-u i u pretraživaču se nalazi preko reči Porođaj.

Aplikaciju koju smo uredili za Vas, možete preuzeti i na portalu www.trudnocaizdravlje.rs, jednim klikom na baner „Preuzmite Android aplikaciju Porođaj“.

U želji da afirmišemo porodicu i porodične vrednosti, i da pružimo podršku i pomoć budućim majkama, znanjem i preporukama dela našeg stručnog tima (https://trudnocaizdravlje.rs/strucni-tim/), sa portala www.trudnocaizdravlje.rs  uredili smo android aplikaciju Porođaj, besplatnu za korisnike.

Osim o svim načinima porođaja i vrstama anestezija, android aplikacija u meniju Šta treba znati? daje i niz korisnih informacija i odgovora na jednom mestu, koji će pomoći trudnici u pripremi za porođaj, očuvanju zdravlja ali i nezi, kako pre porođaja tako i nakon porođaja. Tu su i saveti za prve dane po izlasku iz porodilišta.

Oktal Pharma je podržala našu želju da  znanja stručnjaka okupljenih oko portala Trudnoća i zdravlje,  prenesemo i putem naše prve tematske android aplikacije. Naši sručnjaci odabrali su članke sa njihovog bloga „Od glave do pete“ i ponudili smo meni Šta može pomoći?, čime se doprinelo kvalitetu sadržaja aplikacije.

Zahvaljujemo i sjajnoj ekipi programera Hera Consaltting, na podršci.

U narednom periodu uredićemo i sledeću Android aplikaciju za vas,BEBA , prva godina u životu mame i bebe. U aplikaciji ćemo posvetiti posebnu pažnju  Dojenju , Korisnim savetima za negu mame i negu bebe u prvoj godini, ishranu bebe , i drugim temama koje su aktuelne za mlade majke.

Share.

About Author

Comments are closed.