Besplatna Android Aplikacija POROĐAJ

Android aplikacija koju trudnice mogu preuzeti na Gp Store-u i u pretraživaču se nalazi preko reči Porođaj.

Aplikaciju koju smo uredili za Vas, možete preuzeti i na portalu www.trudnocaizdravlje.rs, jednim klikom na baner „Preuzmite Android aplikaciju Porođaj“.

U želji da afirmišemo porodicu i porodične vrednosti, i da pružimo podršku i pomoć budućim majkama, znanjem i preporukama dela našeg stručnog tima (https://trudnocaizdravlje.rs/strucni-tim/), sa portala www.trudnocaizdravlje.rs  uredili smo android aplikaciju Porođaj, besplatnu za korisnike.

Osim o svim načinima porođaja i vrstama anestezija, android aplikacija u meniju Šta treba znati? daje i niz korisnih informacija i odgovora na jednom mestu, koji će pomoći trudnici u pripremi za porođaj, očuvanju zdravlja ali i nezi, kako pre porođaja tako i nakon porođaja. Tu su i saveti za prve dane po izlasku iz porodilišta.

Probiotici ce pomoci u ocuvanju optimalne tezine u trudnoci.

Oktal Pharma je podržala našu želju da  znanja stručnjaka okupljenih oko portala Trudnoća i zdravlje,  prenesemo i putem naše prve tematske android aplikacije. Naši sručnjaci odabrali su članke sa njihovog bloga „Od glave do pete“ i ponudili smo meni Šta može pomoći?, čime se doprinelo kvalitetu sadržaja aplikacije.

Zahvaljujemo i sjajnoj ekipi programera Hera Consaltting, na podršci.

U narednom periodu uredićemo i sledeću Android aplikaciju za vas,BEBA , prva godina u životu mame i bebe. U aplikaciji ćemo posvetiti posebnu pažnju  Dojenju , Korisnim savetima za negu mame i negu bebe u prvoj godini, ishranu bebe , i drugim temama koje su aktuelne za mlade majke.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Preporučujemo vam...
Podrška u afinitetima deteta
Previše aktivnosti za decu ometa njihov razvoj
Previše aktivnosti za decu ometa njihov razvoj. Edukativne i sportske aktivnosti za dete, DA, reći će većina roditelja male dece, do polaska u školu.Dodatne edukativne i sportske aktivnosti i deteDa li malom detetu trebaju baš sve dodatne aktivnosti poput časova engleskog, baleta, sportića i sličnih aktivnosti? Kada zavirimo u vrtiće…
13 Nedelja trudnoce (trinaesta nedelja trudnoce)
13 Nedelja trudnoće (trinaesta nedelja trudnoće)
13 Nedelja trudnoće je početak drugog trimestra trudnoće. Period najmirniji u celoj trudnoći za trudnicu, a tako intenzivan za plod.Koji pregledi se rade u drugom trimestru pročitajte OVDEKako se razvija plod u trinaestoj nedelji trudnoće?Plod je sada prošao najnestabilniji period prvog trimestra, sada se trudnoća stabilizovala i šanse da dodje…
Kažnjeno dete se oseća poniženo
Vaspitavanje dece bez kazne
Vaspitavanje dece bez kazne nije neki „skandinavski model puštanja dece da nam skaču po glavi i rade šta hoće“, protivno uverenjima mnogih. Naprotiv, vaspitavanje dece bez kazne uključuje mnogo više asertivnosti, strukture, discipline, strpljenja i veština, nego što to srećemo u bilo kom obliku kažnjavanja.Vaspitavanje dece bez kazne podrazumeva PRISUTNOST…