Priprema za porođaj, pokrećemo rubriku

0

Drage trudnice, pokrenuli smo za vas novu rubriku – Priprema za porođaj. Nadamo se da ćete u njoj naći mnoge, za vas zanimljive informacije.

Priprema za porođaj, naša nova rubrikaU njoj ćete naći niz korisnih tema, od informacija šta je potrebno pripremiti u torbi za odlazak u porodilište, šta za bebin i mamin izlazak iz porodilišta? Do osnovnih stvari koje treba da dočekaju vašu bebu u njenom domu. Takođe, dodavaćemo teme koje će prirediti za vas iskusni ginekolozi i  akušeri  i uputiti vas u sve mogućnosti i izbore koje imate odlazeći na porođaj.

I još…

Kako prepoznati lažne i prave kontrakcije? Kada je pravi trenutak za odlazak u porodilište? Opredeliti se za vrstu anestezije ili nefarmakološke metode ublažavanja bolova na porođaju, da li će suprug biti podrška na porođaju ili izabrati i dulu? Kako izgleda prirodni porođaj a kako carski rez? Da li je preporučen prirodni porođaj posle carskog reza ? Šta je epiziotomija i može li se i na koje načine izbeći? O indukciji porođaja, kada je neophodna a kada nije…  I niz drugih tema koje će pomoći budućim mama u razrešenju dilema i sticanju novih informacija o jednom od najzančajnijih momenata u životu žene – porođaju i dolasku prinove u porodicu!

Sve vaše sugestije su dobrodošle!

Uvek uz vas, vaš portal, Trudnoća i zdravlje.

Share.

About Author

Comments are closed.