Prva Izabrana Fotografija, Uroš iz Beograda, Nagrada METALAC i VULKANČIĆ – Fotokonkurs za JULI Mesec, NajFoto Moja Beba, Moje Dete – Trudnoća i Zdravlje

0

Metalac i Vulkančić nagradjuje jednu izabranu fotografiju na fotokonkursu portala www.trudnocaizdravlje.rs NajFoto Moja beba, Moje dete za juli mesec, sa paketom svojih proizvoda.

Mama Marijana fotografisala je Uroša i poslala nam divnu fotografiju. Čestitamo!

1. Nagrada-Uroš beba - „Hoću da budem ozbiljan bata!“

„Hoću da budem ozbiljan bata!“

– Metalac nagrađuje: Metalac set „Za buduće velike ljude“, emajlirano posuđe vrhunskog kvaliteta,  koje će ostati trajna uspomena na naše druženje.

– Vulkančić nagradjuje:  Čudesni svet zabave: Dinosauri.
metalav valjevo
foto nagrade metalca iz Valjeva

Malo posuđe iz Metalca, za buduće velike ljude, je vrhunsko emajlirano posuđe u kome mame mogu da pripremaju, serviraju i čuvaju hranu za decu. Ostaje  i kao ukras i kao divna uspomena na naše druženje!

Na kvalitet ishrane, pored dobrog izbora i kombinovanja namirnica u dnevnom meniju,  utiče i način pripreme i posuđe u kome pripremamo i čuvamo hranu.

vulkancic
Knjiga Dinosauri vulkancic
Čudesni svet zabave sadrži 4 naslova: Dinosauri, Vile, Princeze i Na imanju. Uz malo mašte dete će lako obogatiti svet dinosaura, vila, princeza i seoskog imanja bojicama i nalepnicama koje dobija u paketiću. Sadrži bojanku sa 48 slika za bojenje, list sa preko 100 nalepnica, 6 voštanih bojica. Sve je spakovano u šareni paketić.

Share.

About Author

Comments are closed.