Nagrada INPHARM za Kjaru

0

INPHARM nagradjuje jednu izabranu fotografiju na fotokonkursu portala www.trudnocaizdravlje.rs NajFoto Moja beba, Moje dete za juli mesec.

Inpharm nagrađuje sa paketom svojih proizvoda.

Mama Tijana, poslala nam je prelepu fotografiju Kjare. Čestitamo! Kjara nas je sve osvojila!

Učestvujte i dalje u našim akcijama i fotokonkursima!

Kjara ima slatke snove!

Kjara ima slatke snove!

Poklon paket: Pregnacare new mum preparat + jedno ogledalce + benkica + metar  

Zadovoljna mama, zadovoljna beba!

Jedinstvena formulacija čak 27 nutritijenata za porodilje, da nadoknadite vitamine i minerale, jer – misleći na sebe, mislite i na svoju bebu.

Pregnacare

Pregnacare new mum

Pregnacare new mum je izbalansirana formulacija mikroelemenata koji pružaju podršku nutritivnim zahtevima porodilja, doprinose opštem stanju i izgledu žene u tom delikatnom periodu.

Pregnacare new mum je jedini preparat na tržištu koji je namenjen samo porodiljama, može da se koristi i tokom dojenja i ima brojne benefite, među kojima su: smanjuje umor i iscrpljenost, otklanja stres, doprinoseći poboljšanju mentalnih funkcija (memoriji, koncentraciji, pažnji) jer sadrži i vitamin B12, pantotensku i folnu kiselinu, reguliše hormonalne aktivnosti i \”umiruje\” zbog vitamina B6, podiže nivo energije i odbrambenu moć organizma jer su tu i \”borci\” za imunitet: vitamin C, vitamin E, selen, cink, poboljšava tonus kože i pomaže održavanju zdrave kose zahvaljujući biotinu, niacinu, kolagenu, dok kalcijum pomaže održavanje zdravih kostiju i zuba!

Zaboravite postporođajni umor! Obnovite energiju, um i telo! Revitalizujte se!
Dakle, Pregnacare New Mum napredna formula brine o mamama i njihovom pravilnom nutritivnom snabdevanju organizma. Jer, kako izgledamo i kako se osećamo su dve strane istog novčića. Tokom trudnoće i nakon porođaja, dešavaju se velike promene u organizmu žene. Ove promene su različitog intenziteta, variraju od trudnice do trudnice, kao i od jedne do druge trudnoće kod iste žene. 
Pored raznovrsne, izbalansirane ishrane, važno je odabrati i adekvatan dodatak ishrani, i na najbolji način nadoknaditi sve minerale i vitamine koje ste dali svojoj bebi, jer ZADOVOLJNA MAMA, ZADOVOLJNA BEBA.
Share.

About Author

Comments are closed.