Nagrada MENDA za Sofiu iz Subotice

0

Menda dečija radnja nagrađuje jednu izabranu fotografiju na fotokonkursu portala www.trudnocaizdravlje.rs NajFoto Moja beba, Moje dete za juli mesec.

Mama Vesna iz Subotice,  nam je poslala sjajnu fotografiju. Čestitamo!

Sofia voli da se igra posle kiše!

Sofia voli da se igra posle kiše!

SPECIJALNA MENDA DEČIJA RADNJA NAGRADA

Menda dečija radnja nagrađuje poklon paketom: Originalna Pavlovićeva mast za bebe, Originalna Pavlovićeva mast za porodicu, Menda šolja, Ram za bebinu i Vašu fotografiju, portiklica, Sredstva za higijenu i negu bebe Bubchen.

pavloviceva1 pavloviceva2 pavloviceva solja
kupke pavloviceva

MENDA dečija radnja

menda proizvodi
Od rođenja do tinejdžerskog uzrasta, širom planete pronalazimo najbolje za Vaše dete! Veliki izbor auto sedišta i kolica, ogradica, ljuljaški, prenosivih krevetaca, stolica za hranjenje i ostala potrebna oprema za bebe i decu. Tu je garderoba poznatih svetskih brendova, za vaše mališane od rođenja do broja 16, igračke za bebe i proverena kozmetika za negu dečije kože ( Originalna Pavlović mast i nemački brend Bubchen ).

U svim većim gradovima Srbije – očekujemo vas u MENDA dečijim radnjama. Dobrodošli!

Kupovina opreme za bebe predstavlja veliki izazov za buduće roditelje. Dok se neki odlučuju da sa nabavkom počnu na vreme i da pre nego što buduća mama krene u porodilište sve bude spremno, drugi čekaju poslednji trenutak.

Oprema za bebe

Ono oko čega se svi najpre pobrinu su krevetac za bebu i dečija kolica. Međutim, oprema za bebe podrazumeva još dosta stvari, sitnih i krupnijih, pa se zato uvek treba posavetovati i sa nekim iskusnijim u vezi sa tim šta od opreme treba obavezno imati. Postoji čitav niz praktičnih stvari koje vam mogu olakšati prve nedelje i prve mesece u podizanju bebe. Pored neizostavnih pelena i flašica za bebe, oprema i pribor za kupanje i presvlačenje mališana su od izuzetnog značaja. Zatim su tu ljuljaške, nosiljke, kolevke, ogradice za bebe i tako dalje.

U kasnijem periodu biće vam potreban dečiji pribor za jelo i još mnogo drugih sličnih stvari. Kada je u pitanju oprema za bebe, uz pomoć nekog pouzdanog prijatelja koji je kroz nabavku svega toga već prošao probajte da definišete spisak neophodnih stvari. Onda vidite šta sa spiska možete da dobijete od poznanika kojima to više nije potrebno. A ostatak nabavite sami, uvek u dogovoru sa svojim partnerom i uvek birajući samo kvalitetnu opremu za vašu bebu.

Share.

About Author

Comments are closed.