Treća Izabrana Fotografija, Arsenije iz Kaluđerice, Nagrada METALAC i VULKANČIĆ – Fotokonkurs za JULI Mesec, NajFoto Moja Beba, Moje Dete – Trudnoća i Zdravlje

0

Metalac i Vulkančić nagradjuje jednu izabranu fotografiju na fotokonkursu portala www.trudnocaizdravlje.rs NajFoto Moja beba, Moje dete za juli mesec, sa paketom svojih proizvoda.

Mama Verica poslala nam je ovu divnu fotografiju bebe Arsenija. Čestitamo!

„Nešto razmišljam…“

„Nešto razmišljam…“

– Metalac nagrađuje: Retro Dizney belo i roze lonče

– Vulkančić nagradjuje: Moderni svet princeza

metalav valjevo
Lončići za bebe-miki i mini maus                                        Lončići za bebe-miki i mini mausMalo posuđe iz Metalca, je vrhunsko emajlirano posuđe u kome mame mogu da pripremaju, serviraju i čuvaju hranu za decu. Ostaje  i kao ukras i kao divna uspomena na naše druženje!

Na kvalitet ishrane, pored dobrog izbora i kombinovanja namirnica u dnevnom meniju,  utiče i način pripreme i posuđe u kome pripremamo i čuvamo hranu.

vulkancic
nalepnice
Moderni svet princeza

Preko 500 nalepnica! 10 scena za ukrašavanje! 10 postera za bojenje! Ova zabavna knjiga sadrži postere za bojenje, scene za ukrašavanje i mnogo nalepnica. Uz malo mašte dete će moći da osmisli i stvori nezaboravni svet životinja. Kada oboji stranice i ukrasi scene nalepnicama, dobiće postere kojima može ukrasiti svoju sobu ili ih nekome pokloniti.

Share.

About Author

Comments are closed.