Uz „Blic Ženu“ od 31. Marta: POKLON za Najlepša Vaskršnja Jaja – Trudnoća i Zdravlje

0

Drage trudnice i mame,  bliži se veliki praznik a svi želimo da na taj dan, naš dom bude ukrašen najlepšim vaskršnjim jajima. Prijatelji našeg portala  Vam nude dar i poručuju:

Šarena jaja su nezaobilazan simbol vaskršnje radosti, a posebno usrećuju decu. Sve je više ideja i tehnika da jaja postanu prava umetnička dela, ali šta je sa domaćicama koje nisu vične svim tim ručnim radovima?

Bliže se vaskršnji praznici, Blic Žena Vas daruje!

Uz „Blic ženu“ od 31. marta stiže rešenje!

Ombre jaja, retro jaja, jaja sa čipkom, bogato oslikana jaja, umetnička dela od voska. Skupljanje lukovine bar mesec dana pre praznika, uvijanje jaja sa travama u čarapu. Sve to daje divne rezultate, ali samo ako uspe.

Bliže se vaskršnji praznici, Blic Žena Vas daruje!

Za sve one koji žele jednostavnije, a ništa manje lepo rešenje, tu je pretpraznična „Blic žena“.

Rezervišite svoj primerak „Blic žene“ na vreme jer se u njemu nalazi i najpraktičniji vaskršnji poklon – maštovite sličice za jaja. Praznik će vam ulepšati najrazličitiji crtani likovi za najmlađe, ali i cvetni motivi i inspirativni ornamenti, koji će od jaja napraviti umetničko delo.

Za korpu punu najraznovrsnijih šarenih jaja nisu neophodni različiti materijali i ukrasi koji zahtevaju složene tehnike ukrašavanja jaja. Prava sličica rešava sve, a u svemu tome mogu da učestvuju i deca.

Bliže se vaskršnji praznici, Blic Žena Vas daruje!

Srećan praznik!

PROMO ČLANAK!

Share.

About Author

Comments are closed.