Uži izbor Najfoto Moja Beba 03. 2017.

0

Najfoto Moja Beba za Mesec Mart: Bebe iz Kragujevca, Požege, Beograda, Niša, Cetinja, Lazarevca, Sombora, Temerina, Novog Sada  i Kruševca.

Fotografije koje su ušle u uži izbor Najfoto Moja Beba za mesec Mart   2017.godine, su Bebe: Beba Luka i Nika iz Kragujevca, Nikolina iz Požege, Relja, Nikolina i Lav iz Beograda, Lenka iz Niša, Martina iz Cetinja, Luka iz Lazarevca, Damjan iz Sombora, Teodor iz Temerina, Jovana iz Novog Sada  i Antonina iz Kruševca  

Dragi roditelji, pristigao je veliki broj divnih fotografija pa i ovog meseca imamo i veći broj fotografija u Užem izboru za Mart  mesec.

Sve fotografije iz Užeg izbora će se krajem Novembra meseca ove godine, ravnopravno takmičiti za Naj foto Moja Beba 2017.godine, zajedno sa nagradjenim Fotografijama meseca.

Kada zatvorimo konkurs, postavićemo sve Fotografije meseca i fotografije iz Užeg izbora u rubriku Glasanje za foto konkurs, na portalu www.trudnocaizdralvje.rs i otvorićemo mogućnost da se vašim lajkovima glasa i tako izaberu 3 fotografije godine, koje ćemo nagraditi vrednim nagradama, na godišnjoj izložbi koja će biti  organizovana u jednoj od beogradskih galerija.

Predstavljamo Vam izabrane fotografije: Uži izbor za Februar mesec 2017. godine:

beba-relja-iz-beograda

Beba Relja iz Beograda

beba-luka-iz-kragujevca

Beba Luka iz Kragujevca

beba-jovana-novi-sad

Beba Jovana, Novi Sad

beba-nikolina-sa-mamom-beograd

Beba Nikolina sa mamom, Beograd

beba-antonina-krusevac

Beba Antonina,  Kruševac

beba-luka-iz-lazarevca beba-nika-iz-kragujevca

Beba Luka iz Lazarevca                      Beba Nika iz  Kragujevca

beba-teodor-temerin beba-lenka-nis

Beba Teodor, Temerin                                     Beba Lenka,  Niš

damjan-sombor nikolina-pozega

Damjan,  Sombor                                                                                Nikolina, Požega

beba-lav-beograd

Beba Lav,  Beograd

bebica-martina-cetinje

I Bebica Martina,  Cetinje

Uslovi Konkursa:

 1. Konkurs Najfoto Moja beba 2017. Postavljen je na portal Trudnoća i zdravlje , kao oblik druženja roditelja i afirmacije porodice i porodičnih vrednosti a ne takmičenje.
 2. Sve bebe su lepe, i ne bira se najlepša beba nego najbolja fotografija. Naš žiri će birati svakog meseca oko 20-tak fotografija , pri tome se rukovodeći : da fotografije ispunjavaju tehničke kvalitete (dovoljnu rezoluciju), kao i da budu kreativne, zanimljive i originalne. Ukoliko Udruženje Harmonia pribavi sponzore, neke od izabranih fotografija meseca ćemo nagraditi.
 3. U drugoj polovini novembra meseca mesečno izabrane fotografije biće postavljene u rubrici Glasanaje i korisnici portala i fb stranice Trudnoća i zdravlje , imaće priliku da u predvidjenom periodu daju svoj glas  i izaberu 3 Najfoto 2017.godine.
 4. Portal Trudnoća i zdravlje obezbediće 3 nagrade za fotografije sa najviše vaših glasova i o tome informisati korisnike portala i fb stranice.
 5. Za prijavu potrebno je poslati:

 • Ime i prezime roditelja koji šalje fotografiju / je :
 • Ime bebe
 • Mesto stanovanja
 • Broj kontakt telefona
 • Fotografiju ( mesečno se može poslati najviše 10 fotografija )
 1. Fotografije koje imaju rezoluciju ispod 800 px mogu se objaviti samo na instagramu I žiri ih ne mora razmatrati za mesečni izbor fotografija.
 1. Primljene fotografije za Fotokonkurs , udruženje Harmonia ne moze  ustupati drugim licima ni organizacijama, već se mogu objaviti samo na portalu Trudnoća i zdravlje, fb stranici  Trudnoća i zdravlje i instagramu trudnoca_i_zdravlje i ukoliko fotografije budu mesečno izabrane fotografije, mogu se izložiti i  na godišnjoj izložbi fotografija u Beogradu.
 2. Ne prihvatamo i ne razmatramo fotografije nage dece.
 3. Samo fotografije uz tekst Saglasnosti i potrebne, navedene podatke mogu ući u izbor za Naj foto Moja beba !

Tekst saglasnostiU potpunosti sam saglasn/a sa Uslovima  Konkursa koji su objavleni na portalu Trudnoća i zdravlje.

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.