O nama

harmonia-logo
Udruženje HARMONIA  je nevladino i neprofitno udruženje, osnovano od grupe stručnjaka: lekara različitih specijalnosti, psihologa, menadžera, akademskih umetnika i stručnjaka iz drugih oblasti. Cilj Udruženja je unapređenje zdravlja stanovništva, afirmacija pravilne ishrane, fizičke aktivnosti, principa konvencionalne i tradicionalne medicine, kulture i umetnosti, sprovođenja metoda bolje inkluzije u društvo i bolje socijalizacije, afirmacija interaktivne art psihoterapije i drugih metoda iz psihologije u cilju poboljšanja mentalnog i zdravstvenog stanja stanivništva, koji doprinose boljem kvalitetu života.

Sve informacije i saveti na https://trudnocaizdravlje.rs/ služe isključivo u edukativne svrhe.
Sadržaj web portala, fb stranice https://www.facebook.com/trudnocaizdravlje.rs/ kao i  instagram naloga https://www.instagram.com/trudnoca_i_zdravlje/  i e-maila, nije zamena za lekarske preglede i dijagnoze.
Ukoliko brinete za svoje i zdravlje svoje bebe, ili deteta preporučujemo Vam da se
obavezno konsultujte sa svojim lekarom.

Autorovi stavovi u potpunosti su njegovi i ne moraju nužno odražavati stavove  sajta “Trudnoća i zdravlje”. Sav sadržaj koji se nalazi na ovoj web stranici služi samo u informativne svrhe i nije namenjen zameni za neovisno profesionalno medicinsko mišljenje, savete, dijagnozu ili lečenje. Uvek potražite savet svog lekara ili drugog kvalifikovanog  zdravstvenog radnika s bilo kojim pitanjima koja imate u vezi s medicinskim stanjem. Nikada ne zanemarujte profesionalni medicinski savet niti treba da  odgađate traženje zbog nečega što ste pročitali na ovoj web strani.

Copyright © www.trudnocaizdravlje.rs  Sva prava zadržana.Podeli ovaj članak sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Telegram
WhatsApp
Skype
Email
Oktal - Multimam Jan24 Side
Esensa Propomint
Esensa DevitinD3k1
Gasimenti
Femibion 2
Femibion 1 i 2
Femibion 1 i 2
Femibion
Femibion
Dynamic.rs
Dynamic.rs
Dynamic.rs
Najnoviji članci

Jezički razvoj dece i kategorizacija

Emocije i promene raspoloženja u trudnoći – 5 pomoći

Kako biti deo detetove igre a ne prekidati samostalnu igru

Anksioznost i depresija u trudnoći – Simptomi i faktori rizika

Nadutost u trudnoći i kako je rešiti