Uslovi korišćenja

1. Pre nego postanete korisnik ovog sajta, potrebno je da pročitate uslove korišćenja i politiku privatnosti portala. Trudnocaizdravlje.rs zadržava pravo da ova pravila i uslove menja ili dopunjava.
Ukoliko postanete registrovani korisnik smatra se da prihvatate sve uslove koje smo naveli i dužni ste da ih poštujete.

2. Portal www.trudnocaizdravlje.rs sadrži informacije i savete za trudnice, roditelje, kao i parove koji žele da osnuju porodicu. Sadržaj čine tekstovi stručnjaka različitih specijalnosti, lekara, bromatologa, tehnologa, nutricionista, fizioterapeuta, logopeda, defektologa, psihologa, sportskih radnika, umetnika, i drugih stručnjaka na koje trudnocaizdravlje.rs zadržava pravo a drugi sadržaj na sajtu je zabavnog I relaksirajućeg karaktera i odobren od strane uredničkog tima pre objavljivanja.

3. Sadržaj sajta nije zamena za lekarske preglede i dijagnoze. Na vašoj ličnoj odgovornosti je da procenite tačnost i korisnost svih informacija na sajtu. Portal www.trudnocaizdravlje.rs ne preuzima odgovornost za bilo kakvu štetu ili gubitak korisnika, a u vezi sa pogrešnom interpretacijom sadržaja na sajtu. Ako smatrate da je bilo koji deo sadržaja neispravan ili netačan, molimo vas da nas kontaktirate na harmoniabeogradmail.com

4. Ukoliko imate bilo kakav problem u toku trudnoće ili vam je dete bolesno, savetujemo vam da se hitno obratite lekaru. Takođe, konsultujte se sa lekarom pre nego počnete da koristite bilo kakve lekove.

5. Trudnocaizdravlje.rs zadržava pravo na kompletan sadržaj sajta kao i pravo da isti sadržaj menja i dopunjava. Svaka zloupotreba sadržaja sa sajta trudnocaizdravlje.rs smatraće se nelegalnom i podleže pravnoj regulativi. Za korišćenje tekstova sa ovog sajta potrebno je zatražiti dozvolu u pisanoj formi, u suprotnom svako kopiranje, preuzimanje i distribuiranje će se smatrati povredom autorskih prava.

Svi eksterni sadržaji na koje vode linkovi sa našeg sajta nisu u domenu naše odgovornosti.

Podeli ovaj članak sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Telegram
WhatsApp
Skype
Email
Oktal - Multimam Jan24 Side
Femibion 2
Femibion 1 i 2
Femibion 1 i 2
Femibion
Femibion
Dynamic.rs
Dynamic.rs
Dynamic.rs
Najnoviji članci

Krevetac za bebe: Siguran, udoban i neophodan

Šta je važno da mama zna prvih 30 dana sa novorođenčetom

10 roditeljskih briga za novorođenče za koje ne postoje razlozi

Znaci prevremenog porođaja – 5 znakova i šta se tada čini