Politika privatnosti

Opšte odredbe

Privatnost članova i posetilaca sajta www.trudnocaizdravlje.rs je od velike važnosti za nas. Ovom Politikom privatnosti želimo da vas u potpunosti upoznamo o tome.

Prikupljanje podataka

Udruženje Harmonia ne prikuplja podatke korisnika.

Kolačići

Udruženje Harmonia koristi “kolačiće” (cookies) za ograničene svrhe. “Kolačić” je mali deo podatka koji naša Internet stranica može da pošalje vašem pretraživaču, koji onda može biti sačuvan na vašem hard disku. Ukoliko ste zabrinuti za vašu privatnost i korišćenje tehnologije “kolačića” možete podesiti vaš pretraživač da vas obaveštava kada primate “kolačić”. Takođe, možete podesiti vaš pretraživač da odbija “kolačiće” koje naša stranica pokuša da vam pošalje.

Takođe, Google analytics i Facebook Pixel prave “kolačiće” na osnovu kojih Udruženje Harmonia prati posećenost Internet stranice.

Linkovi ka trećim Internet stranama

Udruženje Harmonia može davati linkove ka trećim Internet stranicama, kao što ove Internet stranice mogu linkovati našu stranicu. Ostale Internet stranice funkcionišu prema svojim uslovima korišćenja i politikama privatnosti. Udruženje Harmonia nema kontrolu nad takvim Internet stranicama, ne poseduje podatke koji se tamo nalaze, ne garantuje i nije odgovorna za bilo koji sadržaj, reklamu, proizvod ili drugi materijal koji je dostupan na takvoj stranici.

Društvene mreže

Udruženje Harmonia koristi društvene mreže kako bi unapredila svoju misiju.

Facebook nalogom Trudnoca izdravlje upravlja Facebook i ovom nalogu imaju pristup Facebook korisnici koji su već prihvatili Facebook Politiku Privatnosti. Našom Facebook stranom upravljaju članovi Udruženja Harmonia koji su za to zaduženi. Udruženje Harmonia ne čuva podatke svojih pratilaca niti obrađuje podatke izvan Facebook-a.

Pored Facebook-a, ostale društvene mreže koje koristimo su:
Instagram: https://www.instagram.com/trudnoca_i_zdravlje/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCLPR2zXcKCkCZ97PBEcaSlg

Deca

Udruženje Harmonia ne traži ličnu identifikaciju dece. Korisnici koji su ispod 14 godina starosti ne bi trebalo da ostavljaju bilo kakve lične podatke na stranici.

Promena Politike privatnosti

Udruženje Harmonia zadržava pravo da bilo kada izmeni ovu Politiku privatnosti.

Svaka izmena postaje važeća nakon njenog objavljivanja na stranici sajta www.trudnocaizdravlje/politika-privatnosti. Dužni ste da pročitate ovu Politiku privatnosti kako biste bili upoznati sa eventualnim izmenama. Ukoliko nastavite da koristite stranicu nakon bilo koje nove verzije Politike privatnosti, podrazumeva se da ste tu verziju pročitali i prihvatili kao važeću.

Pitanja

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa Politikom privatnosti, slobodno nas kontaktirajte na email hamoniabeograd@gmail.com

Podeli ovaj članak sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Telegram
WhatsApp
Skype
Email
Oktal - Multimam Jan24 Side
Femibion
Femibion
Femibion 1 i 2
Femibion 2
Femibion 1 i 2
Dynamic.rs
Dynamic.rs
Dynamic.rs
Najnoviji članci

6 popularnih dijeta – Koje su prednosti i koji nedostaci – Šta kaže nauka

Zašto su trudnice posebno privlačne komarcima i 5 preporuka

Šta deca pamte tokom letovanja? – Šta najviše vole?

Električni bicikli i 9 prednosti u savremenom načinu života

Razdražljivost i bes u trudnoći – 5 predloga koji pomažu