NajFoto moja beba, moje dete

najfoto moja beba

Počinje fotokonkurs NajFoto moja beba, moje dete! Drage mame, budite kreativne,pošaljite originalne fotografije vaše bebe/deteta (do 3. godine ), i učestvujte na Fotokonkursu za juli mesec.

NajFoto moja beba, moje dete

Naš žiri sastavljen od tri mlada umetnika izabraće najkreativnije i najlepše fotografije koje ćemo nagraditi: 3 Izabrane fotografije koje nagradjuju Metalac i Vulkančić i 3 specijalne nagade za 3 izabrane fotografije koje nagradjuju Menda dečja radnja, Inpharm i Revita!

1.Izabrana fotografija:

Metalac nagrađuje: Metalac set „Za buduće velike ljude“, emajlirano posuđe vrhunskog kvaliteta,  koje će ostati trajna uspomena na naše druženje.

Vulkančić nagradjuje:  Čudesni svet zabave: Dinosauri. Čudesni svet zabave sadrži 4 naslova: Dinosauri, Vile, Princeze i Na imanju. Uz malo mašte dete će lako obogatiti svet dinosaura, vila, princeza i seoskog imanja bojicama i nalepnicama koje dobija u paketiću. Sadrži bojanku sa 48 slika za bojenje, list sa preko 100 nalepnica, 6 voštanih bojica. Sve je spakovano u šareni paketić.

2.Izabrana fotografija:

Metalac nagradjuje: Retro Dizney belo i crveno lonče

– Vulkančić nagradjuje: Bebin svet: Igra pamćenja – Prve reči. Edukativne kutije Igra pamćenja – Prve reči, Domine – Domaće životinje i Slagalica – Azbuka upotpunjuju našu biblioteku Bebin svet. Uz igru se lakše uči. Igrajući se sa ovih 60 kartica (30 različitih i njihovim parovima), dete će naučiti da prepoznaje pojmove oko sebe i da ih povezuje sa njihovim nazivom. Učenje će doživeti kao igru i zabavnu aktivnost. Jasne slike će držati detetu pažnju, a jednostavne kartice pomoći će mu da razvije finu motoriku, pamćenje i logičko zaključivanje. Biblioteka „Bebin svet“ namenjena je za prve susrete vašeg deteta sa pojmovima iz njegovog svakodnevnog okruženja.

najfoto moja beba3.Izabrana fotografija:

Metalac nagradjuje: Retro Dizney belo i roze lonče,

Vulkančić nagradjuje: Moderni svet princeza. Preko 500 nalepnica! 10 scena za ukrašavanje! 10 postera za bojenje! Ova zabavna knjiga sadrži postere za bojenje, scene za ukrašavanje i mnogo nalepnica. Uz malo mašte dete će moći da osmisli i stvori nezaboravni svet životinja. Kada oboji stranice i ukrasi scene nalepnicama, dobiće postere kojima može ukrasiti svoju sobu ili ih nekome pokloniti.

SPECIJALNA INPHARM NAGRADA

INPHARM  nagrađuje 1 izabranu fotografiju: Pregnacare new mum preparat + jedno ogledalce + benkica + metar –  Zadovoljna mama, zadovoljna beba! Jedinstvena formulacija čak 27 nutritijenata za porodilje, da nadoknadite vitamine i minerale, jer – misleći na sebe, mislite i na svoju bebu.

SPECIJALNA REVITA NAGRADA:

Revita nagradjuje 1 izabranu fotografiju sa paketom svojih proizvoda. Proizvodi na bazi matičnog mleča su izvanredan dodatak svakodnevnoj ishrani i namenjeni očuvanju zdravlja i jačanju imuniteta u svim životnim dobima. Posebno se preporučuje kao dopuna ishrane dece i omladine u razvoju, trudnica, dojilja,  sportista, rekovalenscenata i osoba izloženih većim fizičkim i intelektualnim naporima.

SPECIJALNA MEDNDA DEČIJA RADNJA NAGRADA

Menda dečija radnja nagradjuje poklon paketom: Originalna Pavlovićeva mast za bebe, Originalna Pavlovićeva mast za porodicu, Menda šolja, Ram za bebinu i Vašu fotografiju, portiklica, Sredstva za higijenu i negu bebe Bubchen.

 

 

najfoto moja beba

 

Malo posuđe iz Metalca, za buduće velike ljude, je vrhunsko emajlirano posuđe u kome mame mogu da pripremaju, serviraju i čuvaju hranu za decu. Ostaje  i kao ukras i kao divna uspomena na naše druženje!

Na kvalitet ishrane, pored dobrog izbora i kombinovanja namirnica u dnevnom meniju,  utiče i način pripreme i posuđe u kome pripremamo i čuvamo hranu.

najfoto moja beba

Pregnacare new mum je izbalansirana formulacija mikroelemenata koji pružaju podršku nutritivnim zahtevima porodilja, doprinose opštem stanju i izgledu žene u tom delikatnom periodu.

Pregnacare new mum je jedini preparat na tržištu koji je namenjen samo porodiljama, može da se koristi i tokom dojenja i ima brojne benefite, među kojima su: smanjuje umor i iscrpljenost, otklanja stres, doprinoseći poboljšanju mentalnih funkcija (memoriji, koncentraciji, pažnji) jer sadrži i vitamin B12, pantotensku i folnu kiselinu, reguliše hormonalne aktivnosti i \“umiruje\“ zbog vitamina B6, podiže nivo energije i odbrambenu moć organizma jer su tu i \“borci\“ za imunitet: vitamin C, vitamin E, selen, cink, poboljšava tonus kože i pomaže održavanju zdrave kose zahvaljujući biotinu, niacinu, kolagenu, dok kalcijum pomaže održavanje zdravih kostiju i zuba!

Pošaljite nam Vašu fotografiju (ili više fotografija) u inbox fb stranice  https://www.facebook.com/trudnocaizdravlje.rs/   ili na  e-mail adresu : harmoniabeograd@gmail.com uz potrebne podatke i Saglasnost.

Uslovi Konkursa:

  1. Fotokonkurs „ Najfoto Moja beba, Moje dete “  postavljen je na portalu Trudnoća i zdravlje, kao oblik druženja i afirmacije porodice i porodičnih vrednosti.
  2. Sve bebe i deca su lepi, i ne bira se najlepša beba ili dete, nego najbolja, najoriginalnija ili najlepša fotografija. Naš žiri će izabrati 3 fotografije koje ćemo nagraditi,  pri tome se rukovodeći: da fotografije ispunjavaju tehničke kvalitete (dovoljnu rezoluciju), kao i da budu kreativne, zanimljive i originalne. Na instagramu ćemo objavićemo veći deo pristiglih fotografija, i manji deo na fb. stranici i portalu.
  3. Portal Trudnoća i zdravlje obezbediće  nagrade za tri izabrane fotografije u Julu mesecu, koje će biti dostavljene na Vašu adresu.
  4. Za prijavu potrebno je poslati : Ime i prezime roditelja koji šalje fotografiju (najviše 5 fotografija), mesto stanovanja i mobilni telefon (odnosno kontakt telefon), kao i tekst Saglasnosti: U potpunosti sam saglasna sa Uslovima  Konkursa NajFoto Moja beba, Moje dete za Juli mesec.

VAŽNA NAPOMENA:

  • Fotografije koje imaju rezoluciju ispod 800 px mogu se objaviti samo na instagramu i žiri ih ne mora razmatrati.
  • Primljene fotografije za Fotokonkurs, udruženje Harmonia ne može  ustupati drugim licima ni organizacijama, već se mogu objaviti samo na portalu Trudnoća i zdravlje, fb stranici  Trudnoća i zdravlje i instagramu trudnoca_i_zdravlje.
Autor projekta Trudnoća i zdravlje. Autor realizovanih uspešnih projekata: Zdrava hrana-Zelena jabuka, Berza male privrede, Svet u srcu i brojnih drugih.
Preporučujemo vam...
Kako čitati knjige malom detetu
3 faze kako čitati knjige malom detetu
Kako čitati knjige malom detetu? Knjiga je važna za razvoj dece, ali neki mališani ih odbijaju. Kako dobiti interesovanje, fokus kod deteta i ljubav ka knjizi? Knjige su jedan prozorčić u čarobni svet i svako dete bi trebalo da dobije mogućnost da ’’gleda kroz taj prozorčić’’. Knjige pomažu u stimulaciji…
Virusna upala grla kod dece
Virusna upala grla kod dece – Simptomi, dijagnoza, terapija
Virusna upala grla kod dece je najčešći razlog  zbog kog roditelji dovode decu na pregled. Koji su simptomi virusne upale grla i kao se leči virusna upala grla? Medicinski naziv za upalu sluznice ždrela je faringitis  a krajnika-tonzilitis. Smatra se da je u 70% slučajeva tonzilofaringitis izazvan virusima. U tim slučajevima je…
Fotografi za trudnice Srbije u 2023. godini
Fotografi za trudnice Srbije u 2023. godini, darivanje koje je vaš portal Trudnoća i zdravlje organizovao, je završeno. Pogledajte sjajne fotoslajdere sa fotografisanja koje su nam podarili vrhunski fotografi, majstori fotografije koji svoju profesiju rade sa puno ljubavi. Fotografisanje trudnica u 9 gradova Fotografisanje u gradovima: Beograd, Novi Sad, Subotica,…