NajFoto moja beba, moje dete

najfoto moja beba

Počinje fotokonkurs NajFoto moja beba, moje dete! Drage mame, budite kreativne,pošaljite originalne fotografije vaše bebe/deteta (do 3. godine ), i učestvujte na Fotokonkursu za juli mesec.

NajFoto moja beba, moje dete

Naš žiri sastavljen od tri mlada umetnika izabraće najkreativnije i najlepše fotografije koje ćemo nagraditi: 3 Izabrane fotografije koje nagradjuju Metalac i Vulkančić i 3 specijalne nagade za 3 izabrane fotografije koje nagradjuju Menda dečja radnja, Inpharm i Revita!

1.Izabrana fotografija:

Metalac nagrađuje: Metalac set „Za buduće velike ljude“, emajlirano posuđe vrhunskog kvaliteta,  koje će ostati trajna uspomena na naše druženje.

Vulkančić nagradjuje:  Čudesni svet zabave: Dinosauri. Čudesni svet zabave sadrži 4 naslova: Dinosauri, Vile, Princeze i Na imanju. Uz malo mašte dete će lako obogatiti svet dinosaura, vila, princeza i seoskog imanja bojicama i nalepnicama koje dobija u paketiću. Sadrži bojanku sa 48 slika za bojenje, list sa preko 100 nalepnica, 6 voštanih bojica. Sve je spakovano u šareni paketić.

2.Izabrana fotografija:

Metalac nagradjuje: Retro Dizney belo i crveno lonče

– Vulkančić nagradjuje: Bebin svet: Igra pamćenja – Prve reči. Edukativne kutije Igra pamćenja – Prve reči, Domine – Domaće životinje i Slagalica – Azbuka upotpunjuju našu biblioteku Bebin svet. Uz igru se lakše uči. Igrajući se sa ovih 60 kartica (30 različitih i njihovim parovima), dete će naučiti da prepoznaje pojmove oko sebe i da ih povezuje sa njihovim nazivom. Učenje će doživeti kao igru i zabavnu aktivnost. Jasne slike će držati detetu pažnju, a jednostavne kartice pomoći će mu da razvije finu motoriku, pamćenje i logičko zaključivanje. Biblioteka „Bebin svet“ namenjena je za prve susrete vašeg deteta sa pojmovima iz njegovog svakodnevnog okruženja.

najfoto moja beba3.Izabrana fotografija:

Metalac nagradjuje: Retro Dizney belo i roze lonče,

Vulkančić nagradjuje: Moderni svet princeza. Preko 500 nalepnica! 10 scena za ukrašavanje! 10 postera za bojenje! Ova zabavna knjiga sadrži postere za bojenje, scene za ukrašavanje i mnogo nalepnica. Uz malo mašte dete će moći da osmisli i stvori nezaboravni svet životinja. Kada oboji stranice i ukrasi scene nalepnicama, dobiće postere kojima može ukrasiti svoju sobu ili ih nekome pokloniti.

SPECIJALNA INPHARM NAGRADA

INPHARM  nagrađuje 1 izabranu fotografiju: Pregnacare new mum preparat + jedno ogledalce + benkica + metar –  Zadovoljna mama, zadovoljna beba! Jedinstvena formulacija čak 27 nutritijenata za porodilje, da nadoknadite vitamine i minerale, jer – misleći na sebe, mislite i na svoju bebu.

SPECIJALNA REVITA NAGRADA:

Revita nagradjuje 1 izabranu fotografiju sa paketom svojih proizvoda. Proizvodi na bazi matičnog mleča su izvanredan dodatak svakodnevnoj ishrani i namenjeni očuvanju zdravlja i jačanju imuniteta u svim životnim dobima. Posebno se preporučuje kao dopuna ishrane dece i omladine u razvoju, trudnica, dojilja,  sportista, rekovalenscenata i osoba izloženih većim fizičkim i intelektualnim naporima.

SPECIJALNA MEDNDA DEČIJA RADNJA NAGRADA

Menda dečija radnja nagradjuje poklon paketom: Originalna Pavlovićeva mast za bebe, Originalna Pavlovićeva mast za porodicu, Menda šolja, Ram za bebinu i Vašu fotografiju, portiklica, Sredstva za higijenu i negu bebe Bubchen.

 

 

najfoto moja beba

 

Malo posuđe iz Metalca, za buduće velike ljude, je vrhunsko emajlirano posuđe u kome mame mogu da pripremaju, serviraju i čuvaju hranu za decu. Ostaje  i kao ukras i kao divna uspomena na naše druženje!

Na kvalitet ishrane, pored dobrog izbora i kombinovanja namirnica u dnevnom meniju,  utiče i način pripreme i posuđe u kome pripremamo i čuvamo hranu.

najfoto moja beba

Pregnacare new mum je izbalansirana formulacija mikroelemenata koji pružaju podršku nutritivnim zahtevima porodilja, doprinose opštem stanju i izgledu žene u tom delikatnom periodu.

Pregnacare new mum je jedini preparat na tržištu koji je namenjen samo porodiljama, može da se koristi i tokom dojenja i ima brojne benefite, među kojima su: smanjuje umor i iscrpljenost, otklanja stres, doprinoseći poboljšanju mentalnih funkcija (memoriji, koncentraciji, pažnji) jer sadrži i vitamin B12, pantotensku i folnu kiselinu, reguliše hormonalne aktivnosti i \“umiruje\“ zbog vitamina B6, podiže nivo energije i odbrambenu moć organizma jer su tu i \“borci\“ za imunitet: vitamin C, vitamin E, selen, cink, poboljšava tonus kože i pomaže održavanju zdrave kose zahvaljujući biotinu, niacinu, kolagenu, dok kalcijum pomaže održavanje zdravih kostiju i zuba!

Pošaljite nam Vašu fotografiju (ili više fotografija) u inbox fb stranice  https://www.facebook.com/trudnocaizdravlje.rs/   ili na  e-mail adresu : harmoniabeograd@gmail.com uz potrebne podatke i Saglasnost.

Uslovi Konkursa:

  1. Fotokonkurs „ Najfoto Moja beba, Moje dete “  postavljen je na portalu Trudnoća i zdravlje, kao oblik druženja i afirmacije porodice i porodičnih vrednosti.
  2. Sve bebe i deca su lepi, i ne bira se najlepša beba ili dete, nego najbolja, najoriginalnija ili najlepša fotografija. Naš žiri će izabrati 3 fotografije koje ćemo nagraditi,  pri tome se rukovodeći: da fotografije ispunjavaju tehničke kvalitete (dovoljnu rezoluciju), kao i da budu kreativne, zanimljive i originalne. Na instagramu ćemo objavićemo veći deo pristiglih fotografija, i manji deo na fb. stranici i portalu.
  3. Portal Trudnoća i zdravlje obezbediće  nagrade za tri izabrane fotografije u Julu mesecu, koje će biti dostavljene na Vašu adresu.
  4. Za prijavu potrebno je poslati : Ime i prezime roditelja koji šalje fotografiju (najviše 5 fotografija), mesto stanovanja i mobilni telefon (odnosno kontakt telefon), kao i tekst Saglasnosti: U potpunosti sam saglasna sa Uslovima  Konkursa NajFoto Moja beba, Moje dete za Juli mesec.

VAŽNA NAPOMENA:

  • Fotografije koje imaju rezoluciju ispod 800 px mogu se objaviti samo na instagramu i žiri ih ne mora razmatrati.
  • Primljene fotografije za Fotokonkurs, udruženje Harmonia ne može  ustupati drugim licima ni organizacijama, već se mogu objaviti samo na portalu Trudnoća i zdravlje, fb stranici  Trudnoća i zdravlje i instagramu trudnoca_i_zdravlje.
Glavni urednik portala Trudnoća i zdravlje i pratećih društvenih mreža. Autor projekta Trudnoća i zdravlje
Preporučujemo vam...
Dete sve razume ali ne govori
Dete sve razume ali ne govori?
Dete sve razume ali ne govori, ne tako retko možemo čuti od roditelja. Može li ova tvrdnja da bude tačna? Dete sve razume ali ne govori – Kada će dete progovoriti prve reči? Prve reči javljaju se između jedanaestog i trinaestog meseca života deteta. Obično su dvosložne, kratke reči koje…
Kreativna mama Lea Lilić
Kreativna mama Lea Lilić autorka knjige Prvi bebin meni
Kreativna mama Lea Lilić je diplomirani menadžer bezbednosti. Majka je trogodišnje ćerke Maše i supruga gospodina Darka. Kreativna mama Lea Lilić Lea je autor knjige koja je nedavno izašla iz štampe – Prvi bebin meni. Ovu knjigu plasirala je u elektronskoj formi i od mladih mama je više nego prihvaćena.…