Fotografi za trudnice Srbije u 2023. godini

Fotografi za trudnice Srbije u 2023. godini

Sadržaj

Fotografi za trudnice Srbije u 2023. godini, darivanje koje je vaš portal Trudnoća i zdravlje organizovao, je završeno. Pogledajte sjajne fotoslajdere sa fotografisanja koje su nam podarili vrhunski fotografi, majstori fotografije koji svoju profesiju rade sa puno ljubavi.

Fotografi za trudnice Srbije u 2023. godini

Fotografisanje trudnica u 9 gradova

Fotografisanje u gradovima: Beograd, Novi Sad, Subotica, Šabac, Jagodina, Niš, Kragujevac, Čačak i Kruševac, bilo je puno emocija i divnog raspoloženja, po rečima trudnica, dobitnica darivanja. Fotografije koje su dobile su divna uspomena na nezaboravni period života. Period trudnoće je jedan od najlepših perioda u životu žene, kada žena spoznaje svoju snagu, svoju moć stvaranja života i svoju stvarnu lepotu.

Pokrovitelji darivanja su: 9 fotografa Srbije i MamaVit plus. Medijski pokrovitelji su: zena.rs i Blic Zena.

Fotografi za trudnice Srbije u 2023. godini

Fotografi za trudnice Srbije u 2023. godini

BEOGRAD, naša prestonica i večita inspiracija za nas i za brojne strance. Za fotografa Aleksandra Pavlovića, posebna inspiracija. Svoje dugogodišnje iskusvo u štampanim medijima kao freelance preneo je na fotografisanje porodica i wedding fotografiju. Dobitnik je više međunarodnih nagrada na konkursima i izložbama fotografija.

ČAČAK, u neposrednoj blizini predivne Ovčarsko-kablarske klisure i Zapadne Morave, večita je inspiracija za fotografisanje Petra Akšamovića. Naša dobitnica darivanja imala je privilegiju da je u divnom i jedinstvenom periodu života, fotografiše fotograf čija je velika ljubav fotografija i to od mladih dana. Foto Akšamovic studio iz Čačka  bavi se profesionalnim fotografisanjem  svecanosti sa kojom se prilazi sa posebnom paznjom. I tako,  ostavlja neizbrisiv trag  našim najbitnijim momentima u životu.

JAGODINA, grad koji je centar Pomoravskog okruga, dodatno je inspirisao fotografa Predraga Aleksića, da nam priredi Fotoslajder sa trudnicom, našom prelepom dobitnicom darivanja. Foto Video Aleksić Produkcija sa sedištem u Beogradu i Jagodini, jedna je od vodećih produkcija specijalizovanih za snimanje i fotografisanje venčanja, korporativnih eventa, filmova, muzičkih spotova i reklama kako u Srbiji tako i u regionu i Evropi. Deo tima je Predrag Aleksić fotograf, koji svaki događaj i svaki projekat isprati na profesionalan, kvalitetan način, poštujući svetske trendove.

U ŠAPCU, gradu za koga kažu da je srce Mačve, gde se prijavila za fotografisanje naša dobitnica darivanja nije fotografisana, već je fotografisana  u Beogradu. Šapčanka sada živi u Beogradu, ali je toliko često u rodnom gradu da se prijavila i za Beograd i za Šabac. Njen fotograf sa velikim iskustvom je Aleksandar Pavlović foto iz Beograda. Završio je FAS INTERNATIONAL FAMOUS PHOTOGRAPHERS SCHOOL WESTPORT USA i dobitnik je više međunarodnih nagrada.

Ko će bolje dočarati svu lepotu trudnice i grada NOVOG SADA, od rođenog Novosađanina Jovana Ćulibrka. Njegove fotografije voljenog grada ali i fotografisanje ljudi, venčanja i modela obišli su ceo svet. Jovan Ćulibrk, rođen je u fotografskoj porodici, uz oca koji je obožavao fotografiju. Jovan nam je rekao: „Bilo je to uvek više od porodičnog zanimanja. Kako je ovo pre svega umetnički zanat, naučio sam da posmatram stvari u životu kroz drugačiju prizmu. Ljubitelj sam kreativnog pravca fotografije, dok se komercijalno najpre pronalazim u beleženju najbitnijih trenutaka i hvatanjem emocija, naravno, u pitanju je Wedding fotografija. Bavim se kompletno Event programom, kao i modnom i reklamnom fotografijom.“

Fotografisanje trudnice iz SUBOTICE, dobitnice našeg darivanja je bilo puno emocija i lepog raspoloženja.  Danna je fotograf iz Subotice koji fotografiše više od deset godina. Kroz to vreme najviše radosti su joj pričinjavala fotografisanja gde u prvi plan dolazi emocija te su joj fotografisanja venčanja, krštenja, porodica i trudnica omiljena. Na fotografijama voli da prikaže spontanost, vedrinu, nežnost, ljubav i prirodnu lepotu kao i lepotu trenutka.

Fotografisanje u NIŠU, najvećem gradu južne Srbije, bilo je nezaboravno. Fotograf Marko Andrić iz Snap photography fotografskog studija, kaže da se svaki trenutak pretvara u umetničko delo. U Foto studiju SNAP PHOTOGRAPHY iz Niša, strast ka fotografiji se ogleda u svakom kadru, uhvaćenom da zauvek sačuva  dragocene uspomene, sa posebnom pažnjom posvećenom detaljima. Kreativnim pristupom, oni stvaraju vizuelne priče koje se pamte. Pridružite nam se, poručuju iz Snap photography studija,  i zajedno kreirajmo nezaboravne trenutke.

Fotografisanje trudnice dobitnice darivanja u gradu KRUŠEVCU, središtu Srbije i  centru Rasinskog okruga, proteklo je u divnom raspoloženju. Dragan Marić,  pokrovitelj darivanja bio je posebno inspirisan. Tag Foto studio iz Kruševca, se prestižno bavi fotografisanjem i snimanjem venčanja. Kvalitetnim fotografijama i video snimcima čuvaju nezaboravni i jedinstveni dan Vašeg života. Sam dan venčanja je prepun emocija na licima mladenaca  i najbližih.

U srcu Šumadije, KRAGUJEVCU, Petar Miljković fotograf, čija je pasija fotografisanje ljudi, imao je priliku da zabeleži svu lepotu i jedinstvenost koju sa sobom nosi trudnoća. Petar Miljković se profesionalno bavi fotografisanjem punih 11 godina. Fotografišući svoje prijatelje u ranoj mladosti, shvatio je da su mu ljudi zapravo ciljna grupa za fotografisanje. Ulazi u svet novinarske fotografije, saradnjom sa portalima,  gde upoznaje neke vrhunske fotografe od kojih kasnije i stiče nova znanja. Dobitnik brojnih zahvalnica i sertifikata.

Fotografi za trudnice Srbije u 2023. godini

O pokrovitelju MAMAVIT PLUS

MamaVit Plus je najsavremenija formulacija za zdrav novi život. Biokompleks za žene koje planiraju trudnoću, trudnice i dojilje. MamaVit Plus je nutritivna podrška esencijalnim vitaminima i mineralima, kao što su folna kiselina, gvožđe i omega-3-masnim kiselinama. Sve u jednoj kapsuli. MamaVit plus se koristi 1 kapsula dnevno, najbolje tokom obroka. Mamavit plus ne treba da koriste osobe osetljive na bilo koji sastojak kapsula, kao ni osobe sa A i/ili D hipervitaminozom, hiperkalcemijom, poremećajem metabolizma gvožđa, ozbiljnim oštećenjem bubrežne funkcije.

  • Ferronyl® – posebno elementarno gvožđe Odlična bioraspoloživost. Doprinosi normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca i hemoglobina. Doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti.
  • Quatrefolic® – inovativan oblik folne kiseline. Četvrta generacija folata. Unapređena bioraspoloživost, bezbednost i dugotrajna stabilnost. Dodatnim unosom folne kiseline povećava se nivo folata kod majke. Nizak nivo folata kod majke je faktor rizika za razvoj oštećenja neuralne cevi kod fetusa.
  • Omega-3 masne kiseline – dokozaheksaenska kiselina (DHA) i eikozapentaenska kiselina (EPA). Važne za mamu i bebu. Unos DHA kiselina tokom trudnoće i dojenja doprinosi normalnom razvoju oka i mozga fetusa i dojene odojčadi.

Fotografi za trudnice Srbije u 2023. godini

Medijski pokrovitelji Blic žena i žena.rs

  • Kada ste u potrazi za aktuelnim temama iz oblasti zdravlja, mode, poznatih i savetima najpoznatijih stručnjaka, portal Žena.rs je vaša prva i prava adresa. Na Žena.rs u svakom trenutku čekaju vas najsvežije vesti iz sveta poznatih ličnosti, zajedno sa uzbudljivim životnim pričama i više nego intrigantnim intervjuima. Ljubitelji mode znali su gde da potraže najbolje preporuke i izveštaje sa najvažnijih događaja.
  • Blic žena, najtiražniji, najčitaniji i najvoljeniji ženski magazin u regionu, postoji od 2004. Slogan magazina je „Pravi saveti za pravu ženu“. Blic žena izlazi jednom nedeljno, a svaki broj pročita između 700.000 i 1.000.000 čitalaca.
avatar
Autor projekta Trudnoća i zdravlje. Autor realizovanih uspešnih projekata: Zdrava hrana-Zelena jabuka, Berza male privrede, Svet u srcu i brojnih drugih.

Podeli ovaj članak sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Skype
Email
Oktal - Multimam Jan24 Side
Femibion
Femibion 1 i 2
Femibion
Femibion 1 i 2
Femibion 2
Dynamic.rs
Dynamic.rs
Dynamic.rs
Najnoviji članci

Progesteron – Simptomi i posledice manjka i viška progesterona

Beba ima zatvor – Simptomi, uzroci i lečenje opstipacije

5 problema sa kožom i bezbedni tretmani u trudnoći

Kada počinje postporođajna depresija i koliko može trajati?

4 najčešće promene odnosa sa partnerom tokom trudnoće

Preporučujemo vam...

Drage Trudnice, vaš portal Trudnoća i zdravlje organizuje za Vas! Prijavite se za fotografisanje – Fotografi za trudnice Srbije daruju. Fotografi za trudnice Srbije daruju svoje majstorstvo i daju podršku...

Stizali su najzabavniji video klipovi mališana… Drage Mame i Tate, završeno je Veliko Novogodišnje Darivanje – Naj Video klip Moja beba- Moje dete. Ovo su najzabavniji  koje nagrađujemo! Nagrađeni najzabavniji...

Kuvamo zajedno Aleva d.o.o. nagrađuje! Ne kuvajte sami, kuvajte sa mališanima, jer tada kuvanje postaje zabava i pravi praznik! Pogledajte male kulinarske šampione! Naši kulinarski šampioni Ovo su naši mali...

Novogodišnje darivanje naj videoklip počinje! Drage Mame i Tate spremajte kamere ili telefone zabeležite zanimljive zabavne i nezaboravne trenutke vaših mališana jer počinje Veliko Novogodišnje darivanje. Moja beba, Moje dete!...