Kako Pobediti Escherichiu Coli?

Kako pobediti Escherichiu Coli?

Kako pobediti escherichiu coli? Statitistike pokazuju da svaka druga žena ima najmanje jedanput tokom života infekciju urinarnog trakta, izazvanu bakterijom Escherichia Coli. Lečenje urinarne infekcije se sprovodi na osnovu antibiograma koji se uvek radi kada se na urinokulturi utvrdi prisustvo i infekcije.

Koji su simptomi infekcije urinarnog trakta?

  • Česta potreba za mokrenjem i otežano mokrenje, protiče mala količina urina
  • Bolovi i osećaj peckanja tokom mokrenja
  • Urin neprijatnog mirisa, zamućen
  • Često i osećaj pritiska u malom stomaku
  • Kada je infekcija zapuštena (ne reaguje se odmah), povišena temperatura
  • Mučnina i opšta slabost

Zašto je teško izlečiti upornu Escherichiu Coli?  

Protok urina ispira bešiku pa i bakterije iz nje. Međutim, uporna Escherichia Coli na svojoj površini ima sitne treplje koje sadrže supstancu poput lepka, nazvanu lektin, kojim se lako i čvrsto prilepljuje za zid bešike i nemoguće ju je izbaciti uriniranjem.

SYNERGY VOLURINE bezbedan je za trudnice!
SYNERGY VOLURINE bezbedan je za trudnice!

Koje su najčešče urinarne infekcije u trudnoći?

One su upravo izazvane bakterijom Escherichia colli, koja se normalno nalazi u debelom crevu, i relativno se lako prenese ako postoji problem sa šuljevima, dijarejom ili zatvorom, a i seksualnim kontaktom, ili kod neadekvante higijene. Ova vrsta infekcije je dosta uporna i zato se mora raditi kontrola nakon terapije, najbolje dva puta da nalaz bude negativan. Tome delom doprinosi uvećanje materice trudnoćom, jer nakon trećeg meseca trudnoće kada uvećana materica prelazi iz male karlice u stomak dolazi do anatomskih promena izmedju mokraćne bešike i mokraćne cevi (uretera).

Kako Pobediti Escherichiu Coli? Kako se leči?

Lekar će prepisati antibiotike na osnovu antibiograma, (za trudnice one koji su dozvoljeni/ u trudnoći se bezbedno primenjuju antibiotici iz penicilinske i cefalosporinske grupe). Uz tu terapiju VOLURINE će ubrzati izbacivanje nepoželjne bakterije.  Escherichia Coli   se posle samo terapije antibiotikom vrlo često vraća, jer se jedna količina bakterija „skriva – lepi“ i nakon terapije ponovo aktivira. Uz primenu SYNERGY  VOLURINE pročistićete i izbaciti sve bakterije. Poželjno je da se i nakon izlečenja urinarne infekcije koristi preventivno.

Kako se vrši prevencija i lečenje urinarnih infekcija – SYNERGY  VOLURINE?

Da, preparat se može koristiti u oba slučaja. Adekvatan sinergički efekat D-manoze, ekstrakta brusnice i vitamina Cna urinarni trakt. D-manoza se nalazi u brusnici ali u manjoj količini, nedovoljnoj za kompletan efekat. Međutim, ekstrakt brusnice sadrži proantocianidine koji takođe sprečavaju E.Coli da se zalepi za uretru i bešiku. Pored ovog, ima i imuno stimulativni efekat. Kada se uzima zajedno sa D-manozom i vitaminom C ima kompletan efekat koji obezbeđuje zdrav urinarni trakt.

VOLURINE efikasan u prevenciji i lečenju Escherichie Coli
VOLURINE efikasan u prevenciji i lečenju Escherichie Coli

Zašto je VOLURINE tako efikasan u prevenciji i lečenju?

D-manoza je prirodni prost šećer (monoglukanat) koji uspešno pomaže u borbi protiv Escherichia-e Coli. Brzo dospeva u urin i održava urinarni trakt zdravim.  U slučaju infekcije, D-manoza se lepi za bakteriju, obuhvata je celu  i na taj način onemogućava slepljivanje bakterije na zid bešike. Ako je dovoljno D-manoze prisutno u urinu,ona će se vezati za bakterije i na taj način onemogućiti njihovo slepljivanja za zid bešike odnosno sprečiti infekciju. Ćelije Escherichia-e Coli obložene D-manozom  postaju nelepljive i lako se uriniranjem izbacuju iz organizma. Mnoga aktuealna istraživanja dokazuju da je D-manoza više nego praktična,sigurna i efikasna preventiva ali i terapija u borbi za zdrav urinarni trakt.

Dugotrajna primena antibiotika uništava i dobre bakterije u organizmu, najpre u našem digestivnom traktu što uslovljava i druge zdravstvene probleme, zato je naša preporukaSYNERGY  VOLURINE.

Preporučujemo vam...
Kako hranimo bebu
12 razloga za komunikaciju – Kako hranimo bebu?
Kako hranimo bebu? Da li komuniciramo sa bebom ili koristimo „digitalnu dadilju“ tj. telefon ili tablet?Kako hranimo bebu?Nisam pronašla studiju koja istražuje  procenat roditelja koji  hrani dete uz pomoć „digitalne dadilje“tj. omiljenog sadržaja za decu na telefonu/tabletu ali bi bilo zanimljivo istražiti. Da li ste se nekada pitali da li…
sunce je plavo
Sunce je plavo!
Sunce je plavo? Da li ste znali da spektar sunčevog zračenje ne podrazumeva samo ultra ljubičasto i infra crveno zračenje? Deo sunčevog spektra koji je veoma značajan, a koji je sve više u fokusu naučnika je upravo PLAVA SVETLOST – deo vidljivog spektra sunčevih zraka.Sunce je plavo!Poznata nam je plava…