Kako Pobediti Escherichiu Coli?

Kako Pobediti Escherichiu Coli

Sadržaj

Kako pobediti escherichiu coli? Statitistike pokazuju da svaka druga žena ima najmanje jedanput tokom života infekciju urinarnog trakta, izazvanu bakterijom Escherichia Coli. Lečenje urinarne infekcije se sprovodi na osnovu antibiograma koji se uvek radi kada se na urinokulturi utvrdi prisustvo i infekcije.

Koji su simptomi infekcije urinarnog trakta?

  • Česta potreba za mokrenjem i otežano mokrenje, protiče mala količina urina
  • Bolovi i osećaj peckanja tokom mokrenja
  • Urin neprijatnog mirisa, zamućen
  • Često i osećaj pritiska u malom stomaku
  • Kada je infekcija zapuštena (ne reaguje se odmah), povišena temperatura
  • Mučnina i opšta slabost

Kako Pobediti Escherichiu Coli

Zašto je teško izlečiti upornu Escherichiu Coli?  

Protok urina ispira bešiku pa i bakterije iz nje. Međutim, uporna Escherichia Coli na svojoj površini ima sitne treplje koje sadrže supstancu poput lepka, nazvanu lektin, kojim se lako i čvrsto prilepljuje za zid bešike i nemoguće ju je izbaciti uriniranjem.

Kako Pobediti Escherichiu Coli

Koje su najčešče urinarne infekcije u trudnoći?

One su upravo izazvane bakterijom Escherichia colli, koja se normalno nalazi u debelom crevu, i relativno se lako prenese ako postoji problem sa šuljevima, dijarejom ili zatvorom, a i seksualnim kontaktom, ili kod neadekvante higijene. Ova vrsta infekcije je dosta uporna i zato se mora raditi kontrola nakon terapije, najbolje dva puta da nalaz bude negativan. Tome delom doprinosi uvećanje materice trudnoćom, jer nakon trećeg meseca trudnoće kada uvećana materica prelazi iz male karlice u stomak dolazi do anatomskih promena izmedju mokraćne bešike i mokraćne cevi (uretera).

Kako Pobediti Escherichiu Coli? Kako se leči?

Lekar će prepisati antibiotike na osnovu antibiograma, (za trudnice one koji su dozvoljeni/ u trudnoći se bezbedno primenjuju antibiotici iz penicilinske i cefalosporinske grupe). Uz tu terapiju VOLURINE će ubrzati izbacivanje nepoželjne bakterije.  Escherichia Coli   se posle samo terapije antibiotikom vrlo često vraća, jer se jedna količina bakterija „skriva – lepi“ i nakon terapije ponovo aktivira. Uz primenu SYNERGY  VOLURINE pročistićete i izbaciti sve bakterije. Poželjno je da se i nakon izlečenja urinarne infekcije koristi preventivno.

Kako se vrši prevencija i lečenje urinarnih infekcija – SYNERGY  VOLURINE?

Da, preparat se može koristiti u oba slučaja. Adekvatan sinergički efekat D-manoze, ekstrakta brusnice i vitamina C na urinarni trakt. D-manoza se nalazi u brusnici ali u manjoj količini, nedovoljnoj za kompletan efekat. Međutim, ekstrakt brusnice sadrži proantocianidine koji takođe sprečavaju E.Coli da se zalepi za uretru i bešiku. Pored ovog, ima i imuno stimulativni efekat. Kada se uzima zajedno sa D-manozom i vitaminom C ima kompletan efekat koji obezbeđuje zdrav urinarni trakt.

Kako Pobediti Escherichiu Coli

Zašto je VOLURINE tako efikasan u prevenciji i lečenju?

D-manoza je prirodni prost šećer (monoglukanat) koji uspešno pomaže u borbi protiv Escherichia-e Coli. Brzo dospeva u urin i održava urinarni trakt zdravim.  U slučaju infekcije, D-manoza se lepi za bakteriju, obuhvata je celu  i na taj način onemogućava slepljivanje bakterije na zid bešike. Ako je dovoljno D-manoze prisutno u urinu,ona će se vezati za bakterije i na taj način onemogućiti njihovo slepljivanja za zid bešike odnosno sprečiti infekciju. Ćelije Escherichia-e Coli obložene D-manozom  postaju nelepljive i lako se uriniranjem izbacuju iz organizma. Mnoga aktuealna istraživanja dokazuju da je D-manoza više nego praktična,sigurna i efikasna preventiva ali i terapija u borbi za zdrav urinarni trakt.

Dugotrajna primena antibiotika uništava i dobre bakterije u organizmu, najpre u našem digestivnom traktu što uslovljava i druge zdravstvene probleme, zato je naša preporuka SYNERGY  VOLURINE.

Promo članak

avatar
Svoje poslovanje OMNI MEDIKAL zаsnivа nа visokom kvаlitetu proizvodа koje zastupa i distribuira kao i stručnom i posvećenom odnosu prema klijentima.

Podeli ovaj članak sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Skype
Email
Oktal - Multimam Jan24 Side
Esensa Propomint
Esensa DevitinD3k1
Femibion 1 i 2
Femibion 2
Femibion
Femibion 1 i 2
Femibion
Dynamic.rs
Dynamic.rs
Najnoviji članci

Propomint – Bez bola u grlu kod dece i odraslih na prirodan način

Veliki kašalj ili pertusis – 3 faze bolesti

Kako se menja unutrašnji svet šestogodišnjaka – 14 veština

6 razloga zašto dete treba voditi u kupovinu

Mogućnosti drugog porođaja, ako je prethodni bio carskim rezom

Preporučujemo vam...

Propomint sprejevi za grlo za decu i odrasle je tu, da budete bez bola u grlu na prirodan način. Propolis je jednostavno prirodno rešenje koje pomaže u prevenciji ali i...

Nova trudnoća posle carskog reza, koliko vremena treba da protekne, pitaju mame. Nakon carskog reza, na materici ostaje ožiljak koji je čini slabijom. Važno je znati koliko dugo treba da čekate između carskih...

Pitate se da li je bezbedno jesti ananas u trudnoći? Možda ste čuli da ananas izaziva pobačaj ili porođaj, ali to nije istina! Ovde razbijamo  mitove oko ovog slatkog tropskog...

Ginekološki ultrazvuk je dijagnostička metoda kojom se prikazuju strukture i organi u maloj karlici.  Veoma je čest neinvazivni ginekološki dijagnostički test. Ustvari, savremena ginekologija podrazumeva ovu metodu kao neizostavnu. Ginekološkim...