Konkurs na Kome Vi Birate Pobednike

Od 15. Novembra Sve do 21. Novembra, na portalu https://trudnocaizdravlje.rs/foto-konkurs/biće postavljene sve fotografije meseca 2016.godine.

Otvaramo Konkurs na kome ćete vi birati pobednike!

Od Februara  zaključno sa Novembrom, za glasanje i Vi ćete odlučiti koje 3  fotografije će biti pobedničke fotografije za Najfoto Trudnoća i zdravlje 2016.godine.

Specijalnu nagradu za jednog  autora fotografije bira i nagradu  dodeljuje USUF SRBIJE .

Sve fotograije ( fotografije meseca i fotografije iz užeg izbora )  biće izložene na godišnjoj Izložbi Najfoto Trudnoća i zdravlje od 25. do 30. Novembra u Galeriji USUF „Nikola Radošević“ Delijska 3 Beograd.

Izložbu organizuju  portal Trudnoća i Zdravlje – Udruženje Harmonia i USUF Srbije u želji da  se afirmiše porodica i porodične vrednosti .

Vaše fotografije je izradio vrhunski studio Foto Image Beograd 

nagrade-za-najfoto-trudnoca-i-zdravlje-2016-clanak-2

nagrade-za-najfoto-trudnoca-i-zdravlje-2016-clanak-3

Fotografska radnja Foto Image Beograd. Najkvalitetnija izrada fotografija po najpovoljnijim cenama! Izrada fotografija je naša specijalnost Kvalitetom fotografija i brzom i profesionalnom uslugom vam obezbeđujemo da sve povodom fotografija završite sa zadovoljstvom u našoj fotografskoj radnji.

Foto knjiga je naša iskrena preporuka

Foto knjiga vam omogućava da Vaše posebne trenutke pretvorite u atraktivnu knjigu tvrdih korica sa 10,20 ili 30 stranama na fotografskom papiru.

Foto pokloni su uvek pri ruci

Foto šolja, foto magnet ili foto slagalica mogu biti vaše kreativno rešenje za poklon iznenađenja vašim najmilijima.

Veliku zahvalnost dugujemo našem pokrovitelju Hera Consulting  Beograd na pomoći .

 

Dobrodošli na Svečano otvaranje u  18 časova, 25.Novembra Delijska br. 3 Beograd !

1.Nagrada Najfoto Trudnoća i zdravlje 

Sedam dana za dve osobe (polupansion ) ČIGOTA ZLATIBOR  + knjiga JEDAN autora Zoran Vujnović + Poklon paket kompanije 123RF

nagrade-za-najfoto-trudnoca-i-zdravlje-2016-clanak-5

cigota.rs

2.Nagrada Najfoto Trudnoća i zdravlje :

Paket proizvoda TIMOMED Knjaževac  knjiga JEDAN autora Zoran Vujnović + Poklon paket kompanije 123RF

nagrade-za-najfoto-trudnoca-i-zdravlje-2016-clanak-8

timomed.co.rs

( Paket sadrži : Med livadski, Med sa lavandom, Slatko malina, Melvit, Med sa aromom peperminta, Med sa ekstraktom crvenog grozdja, Dijetbet 2 sa hromom, Propolis kapi, Propolis kapi za decu, Sprej sa arnikom )

3.Nagrada Najfoto Trudnoća i zdravlje :

Veliki Poklon paket REVITA PROIZVODA ,koji sadrži sve proizvode Revita + knjiga JEDAN autora Zoran Vujnović + Poklon paket kompanije 123RF

nagrade-za-najfoto-trudnoca-i-zdravlje-2016-clanak-9

revita.rs

nagrade-za-najfoto-trudnoca-i-zdravlje-2016-clanak-7

Biće još iznenadjenja !

Specijalna nagrada – Obuka masaže bebe 1 fotografija po izboru Bebe na dlanu

nagrade-za-najfoto-trudnoca-i-zdravlje-2016-clanak-10

Očekujemo Vas , dodjite da se družimo i zajedno uživamo u fotografijama koje su uspomena trudnica iz nezaboravnog perioda života.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Preporučujemo vam...
28 Nedelja trudnoće
28 Nedelja trudnoće – Beba može da sanja?
28 Nedelja trudnoće je poslednja, četvrta nedelja sedmog lunarnog meseca trudnoće.Kako se razvija beba u 28 nedelja trudnoće?Vaša beba je dugačka 37,5-38 centimetara i teška oko 1 kilogram.Beba ima još jedan, vrlo važan reflex više u svom svakodnevnom životu a to je treptanje, pored disanja, sisanja, štucanja i nakašljavanja. Isto…
26 Nedelja trudnoće
26 Nedelja trudnoće – Beba otvara oči
26 nedelja trudnoće je sedmi lunarni mesec trudnoće –  druga nedelja .Kako se razvija beba u 26 nedelja trudnoće?Plod je dugačak 35 centimetara i težak od 750-800 grama, poredi se sa veličinom tikvice.Beba aktivno udiše i izdiše plodovu vodu, razvija pluća i vežba disanje za period kada se rodi. Nastavlja…
25 Nedelja trudnoće
25 Nedelja trudnoće – Prava ste trudnica!
25 Nedelja trudnoće, počeo je sedmi lunarni mesec trudnoće (prva nedelja). Drugi trimestar trudnoće se uskoro završava, prava ste trudnica (vaš stomak je vrlo uočljiv).Kako se razvija beba u 25 nedelja trudnoće?Plod je dugačak 34-35 centimetara i težak 650-700 grama.Sada se usled razvoja centralnog nervnog sistema kod ploda formira sklonost…