Foto konkurs na kome vi birate pobednike

Foto konkurs na kome vi treba da izaberete pobednika! Od 15. Novembra Sve do 21. Novembra, na portalu https://trudnocaizdravlje.rs/foto-konkurs/, biće postavljene sve fotografije meseca 2016.godine.

Otvaramo Konkurs na kome ćete vi birati pobednike!

Od Februara  zaključno sa Novembrom, za glasanje i Vi ćete odlučiti koje 3  fotografije će biti pobedničke fotografije za Najfoto Trudnoća i zdravlje 2016.godine. Specijalnu nagradu za jednog  autora fotografije bira i nagradu  dodeljuje USUF SRBIJE .

Sve fotograije ( fotografije meseca i fotografije iz užeg izbora )  biće izložene na godišnjoj Izložbi Najfoto Trudnoća i zdravlje od 25. do 30. Novembra u Galeriji USUF „Nikola Radošević“ Delijska 3 Beograd.

Izložbu organizuju  portal Trudnoća i Zdravlje – Udruženje Harmonia i USUF Srbije u želji da  se afirmiše porodica i porodične vrednosti. Dobrodošli na Svečano otvaranje u  18 časova, 25.Novembra Delijska br. 3 Beograd.

Vaše fotografije je izradio vrhunski studio Foto Image Beograd

nagrade-za-najfoto-trudnoca-i-zdravlje-2016-clanak-2

nagrade-za-najfoto-trudnoca-i-zdravlje-2016-clanak-3

Fotografska radnja Foto ImageBeograd. Najkvalitetnija izrada fotografija po najpovoljnijim cenama! Izrada fotografija je naša specijalnost Kvalitetom fotografija i brzom i profesionalnom uslugom vam obezbeđujemo da sve povodom fotografija završite sa zadovoljstvom u našoj fotografskoj radnji.

Foto knjiga je naša iskrena preporuka

Foto knjiga vam omogućava da Vaše posebne trenutke pretvorite u atraktivnu knjigu tvrdih korica sa 10,20 ili 30 stranama na fotografskom papiru. Foto pokloni su uvek pri ruci. Foto šolja, foto magnet ili foto slagalica mogu biti vaše kreativno rešenje za poklon iznenađenja vašim najmilijima.

 

foto konkurs

1.Nagrada Najfoto Trudnoća i zdravlje 

Sedam dana za dve osobe (polupansion) ČIGOTA ZLATIBOR  + knjiga JEDAN autora Zoran Vujnović + Poklon paket kompanije 123RF.

2.Nagrada Najfoto Trudnoća i zdravlje

Paket proizvoda TIMOMED Knjaževac + knjiga JEDAN autora Zoran Vujnović + Poklon paket kompanije 123RF.

(Paket sadrži : Med livadski, Med sa lavandom, Slatko malina, Melvit, Med sa aromom peperminta, Med sa ekstraktom crvenog grozdja, Dijetbet 2 sa hromom, Propolis kapi, Propolis kapi za decu, Sprej sa arnikom)

3.Nagrada Najfoto Trudnoća i zdravlje :

Veliki Poklon paket REVITA PROIZVODA koji sadrži sve proizvode Revita + knjiga JEDAN autora Zoran Vujnović + Poklon paket kompanije 123RF.

Biće još iznenadjenja !

Specijalna nagradaObuka masaže bebe 1 fotografija po izboru Bebe na dlanu.

Očekujemo Vas, dodjite da se družimo i zajedno uživamo u fotografijama koje su uspomena trudnica iz nezaboravnog perioda života.

Preporučujemo vam...
Nutritivni kvasac
Nutritivni kvasac, šta sadrži i kako se koristi?
Nutritivni kvasac je zbog svojih nutritivnih benefita i bogatstva vitamina B12 postao sve više popularan. Sve češće je zastupljen u ishrani svih populacionih grupa (trudnice, deca, mame u periodu oporavka od porođaja…). Posebno je dragocen u veganskoj i vegeterijanskoj ishrani. Koje su zdravstvene prednosti korišćenja nutritivnog kvasca a kada treba…
Dete tokom razvoda roditelja
Dete tokom razvoda roditelja – 2 Najvažnija koraka
Dete tokom razvoda roditelja prolazi značajnu promenu u životu. Roditelsjki savez je nastao nakon partnerskog saveza, kao plod partnerskog saveza ili kao ishod istog. Šta nam u stvari to govori? Sve što karakteriše partnerski savez boji i roditeljski. Opšte poznato je da kvalitetni partnerski odnosi uveliko doprinose dobrobiti dece u…