Foto konkurs na kome vi birate pobednike

Foto konkurs na kome vi treba da izaberete pobednika! Od 15. Novembra Sve do 21. Novembra, na portalu https://trudnocaizdravlje.rs/foto-konkurs/, biće postavljene sve fotografije meseca 2016.godine.

Otvaramo Konkurs na kome ćete vi birati pobednike!

Od Februara  zaključno sa Novembrom, za glasanje i Vi ćete odlučiti koje 3  fotografije će biti pobedničke fotografije za Najfoto Trudnoća i zdravlje 2016.godine. Specijalnu nagradu za jednog  autora fotografije bira i nagradu  dodeljuje USUF SRBIJE .

Sve fotograije ( fotografije meseca i fotografije iz užeg izbora )  biće izložene na godišnjoj Izložbi Najfoto Trudnoća i zdravlje od 25. do 30. Novembra u Galeriji USUF „Nikola Radošević“ Delijska 3 Beograd.

Izložbu organizuju  portal Trudnoća i Zdravlje – Udruženje Harmonia i USUF Srbije u želji da  se afirmiše porodica i porodične vrednosti. Dobrodošli na Svečano otvaranje u  18 časova, 25.Novembra Delijska br. 3 Beograd.

Vaše fotografije je izradio vrhunski studio Foto Image Beograd

nagrade-za-najfoto-trudnoca-i-zdravlje-2016-clanak-2

nagrade-za-najfoto-trudnoca-i-zdravlje-2016-clanak-3

Fotografska radnja Foto Image Beograd. Najkvalitetnija izrada fotografija po najpovoljnijim cenama! Izrada fotografija je naša specijalnost Kvalitetom fotografija i brzom i profesionalnom uslugom vam obezbeđujemo da sve povodom fotografija završite sa zadovoljstvom u našoj fotografskoj radnji.

Foto knjiga je naša iskrena preporuka

Foto knjiga vam omogućava da Vaše posebne trenutke pretvorite u atraktivnu knjigu tvrdih korica sa 10,20 ili 30 stranama na fotografskom papiru. Foto pokloni su uvek pri ruci. Foto šolja, foto magnet ili foto slagalica mogu biti vaše kreativno rešenje za poklon iznenađenja vašim najmilijima.

 

foto konkurs

1.Nagrada Najfoto Trudnoća i zdravlje 

Sedam dana za dve osobe (polupansion) ČIGOTA ZLATIBOR  + knjiga JEDAN autora Zoran Vujnović + Poklon paket kompanije 123RF.

2.Nagrada Najfoto Trudnoća i zdravlje

Paket proizvoda TIMOMED Knjaževac + knjiga JEDAN autora Zoran Vujnović + Poklon paket kompanije 123RF.

(Paket sadrži : Med livadski, Med sa lavandom, Slatko malina, Melvit, Med sa aromom peperminta, Med sa ekstraktom crvenog grozdja, Dijetbet 2 sa hromom, Propolis kapi, Propolis kapi za decu, Sprej sa arnikom)

3.Nagrada Najfoto Trudnoća i zdravlje :

Veliki Poklon paket REVITA PROIZVODA koji sadrži sve proizvode Revita + knjiga JEDAN autora Zoran Vujnović + Poklon paket kompanije 123RF.

Biće još iznenadjenja !

Specijalna nagrada Obuka masaže bebe 1 fotografija po izboru Bebe na dlanu.

Očekujemo Vas, dodjite da se družimo i zajedno uživamo u fotografijama koje su uspomena trudnica iz nezaboravnog perioda života.

Glavni urednik portala Trudnoća i zdravlje i pratećih društvenih mreža. Autor projekta Trudnoća i zdravlje
Preporučujemo vam...
Prirodno lečenje ureaplazme
Prirodno lečenje ureaplazme je preporučeno pored antibiotika
Zašto je prirodno lečenje ureaplazme preporučeno pored antibiotika? Upotreba antibiotika je neophodna. Ali poželjno je u lečenju vaginalnih bakterijskih infekcija uključiti i prirodne preparate na biljnoj bazi. Prirodno lečenje ureaplazme Koja je uloga eteričnih ulјa aromatičnih bilјaka sa antibakterijskim, antifungalnim, antivirusnim i citotoksičnim svojstvima? Vaša terapija kod prirodnog lečenja ureaplazme…