Naj foto Moja Beba za Mart 2017.godine – Nagrada dr Raketić Ordinacija Beograd

0

Izabrana fotografija za Mart  2017. Godine:

Fotografija – Beba Aleksa iz Pančeva je dobitnik poklona Ordinacije dr Raketić – besplatni  pedijatrijski pegled za Bebu.  Čestitamo!

naj-foto-moja-beba-mart-2017nagrada-dr-raketic-ordinacija-beograd-clanak-1

dr-raketic-mart-2017

http://www.dr-raketic.rs/

Dragi roditelji,

Zadovoljstvo mi je da Vas obavestim da u pedijatrijskoj ordinaciji “Dr Raketić” za vaše najmilije možete dobiti vrhunsku uslugu u najkraćem roku i u prijatnom ambijentu.

Osnovni cilj rada naše ordinacije je prevencija, tako da se sprovode sve vrste vakcinacija najkvalitetnijim vakcinama svetskih proizvođača. Savetujemo da se jednom godišnje uradi sistematski pregled, koji uključuje više specijalističkih pregleda u odnosu na uzrast deteta.

U slučaju akutno bolesnog deteta, pored pedijatrijskog pregleda je moguće uraditi brze laboratorijske analize, kao što su: kompletna krvna slika, CRP ili sediment urina. Na taj način se za nekoliko minuta postavlja dijagnoza bolesti i sprovodi adekvatno lečenje prema savremenim protokolima. Pored toga, postoji mogućnost uzimanja uzoraka krvi za biohemijske i druge analize, urina za urinokulturu, stolice i različitih vrsta briseva. U slučaju kompleksnih medicinskih problema, moguće je formiranje tima sastavljenog od najboljih eksperata za određenu bolest.

U pedijatrijskoj ordinaciji “Dr Raketić” deca se osećaju prijatno, opušteno i zaštićeno, a roditelji zaboravljaju na brigu o detetovom zdravlju.

Dođite i uverite se sami!

dr-raketic-mart-2017-clanak-1

Share.

About Author

Comments are closed.