Novogodišnje Darivanje – Za 4 Najzabavnija Video Klipa „Moja Beba, Moje Dete“

Dragi  roditelji, budite kreativni, hajde da se družimo i uživamo u nestašlucima i nezaboranim trenucima vaših mališana. Vaš portal Trudnoća i zdravlje, pripremio vam je iznenađenje!

Nagrađujemo – 4 najzabavnija!

Napravite originalne video klipove  vaše bebe, ili deteta do 3. Godine i pošaljite nam ili u inbox fb stranice  https://www.facebook.com/trudnocaizdravlje.rs/   ili na  e-mail adresu: harmoniabeograd@gmail.comuz potrebne podatke za prijavu.

Mi ćemo od najzabavnijih snimaka napraviti grupni Novogodišnji video Moja Beba, Moje Dete i objaviti ga na YouTube kanalu Trudnoća i zdravlje, portalu, fb i instagram nalogu, a četri video klipa i nagraditi.

Novogodišnje darivanje je sjajajno druženje  i zato, što će nagrade biti:

  • Vikend za porodicu u Čigoti (pun pansion u A bloku)!
  • Revita paket proizvoda!
  • BioGaija dečiji ranac sa proizvodima!
  • Vulkančić Novogodišnji paket (knjige za najmlađi uzrast)!

Za prijavu potrebno je poslati :

  • Ime i prezime roditelja koji šalje video klip
  • Mesto stanovanja
  • Broj kontakt telefona
  • Video klip

 Važno:

*Prijave primamo do 25.12.2018.godine
*Slanajem vaše prijave sa podacima i video klipa, smatraće se da ste dali svoju saglasnost da se video klip objavi na našim društvenim mrežama.
*Možete poslati najviše 3 video klipa. Ne prihvatamo i ne razmatramo video klipove nage dece!

Novogodišnje darivanje je oblik druženja roditelja i afirmacije porodice i porodičnih vrednosti a ne takmičenje.

Sve bebe i deca su lepi, i ne bira se najlepša beba i dete  nego najzabavniji video klip!

Naš žiri, od tri mlada umetnika će izabrati  najzabavnije video klipove, koje ćemo nagraditi,  pri tome se rukovodeći: da ispunjavaju tehnički kvalitet, kao i da budu kreativni, zanimljivi, zabavni i originalni. Odluka žirija biće objavljena  u prvoj nedelji 2019.godine!

Predstavljamo vam Novogodišnje darove:

*Vikend za porodicu u Čigoti, pun pansion za roditelje i dete (decu) u A bloku !

Daleko od gradske vreve!

Dovoljno blizu i u srcu Zlatibora.

ČIGOTA® , mesto gde medicinski i turistički radnici brinu o zdravlju i odmoru ljudi, koji su u stalnoj životnoj trci.

Kombinacija mogućih konsultacija sa visoko stručnim medicinskim osobljem.

Susret sa ljubaznim i motivisanim turističkim radnicima, koji obezbeđuju sve aspekte zdravog i aktivnog odmora.

ČIGOTA®, nova dimenzija korišćenja slobodnog vremena!

 

  • Novogodišnji paket proizvoda Revita !

 

Revita dodatak ishrani na bazi liofilizovanog matičnog mleča ima visoku nutritivnu vrednost i ne sadrži konzervanse, veštačke poboljšivače ukusa i mirisa. Redovna upotreba matičnog mleča ojačava odbrambene i regenerativne moći organizma i olakšava prilagođavanje stalnim unutrašnjim i spoljašnjim promenama. Postanite i ostanite zdravi!

  • BioGaia dečiji ranac sa proizvodima!


Novogodišnji  rančić sa proizvodima BioGaia, obradovaće mamu!

BioGaia Kapi – za bebe i decu
BioGaia kapi predstavljaju jednostavan, bezbedan i prikladan način da se dopuni broj živih aktivnih bakterija u crevnoj flori. BioGaia® kapi olakšavaju održavanje zdrave ravnoteže u crevnoij flori kod vašeg deteta.

BioGaia probiotici umanjuju rizik od dijareje kod dece. U značajnoj meri mogu da umanje učestalost retke, vodene stolice kod dece inficirane rotavirusom.
Dokazano je da BioGaia probiotici umanjuju rizik od prehlada i jačaju imunitet. Dve skorašnje studije su pokazale da ova bakterija umanjuje rizik od infekcija praćenih simptomima groznice, infekcijacreva i prehlada. Uz BioGaia probiotike i odrasli i deca su u većoj meri mogli da učestvuju u svojim svakodnevnim aktivnostima (manji broj neradnih dana).

 

Lactil® kapsule su dodatak ishrani biljnog porekla. Ekstrakt komorača i anisa u proizvodu Lactil® pospešuju proizvodnju mleka kod dojilja i olakšavaju varenje kod beba.

Vulkančić Novogodišnji paketić knjiga za najmlađi uzrast  obradovaće mališane!

Mekani dodir – Kuca
U ediciji Mekani dodir deca će pratiti kucu dok se druži sa domaćim životinjama i saznati kakve su na dodir. Mala kuca živi na imanju i tu ima mnogo prijatelja. Među stranicama ove knjige saznaj kakvi su na dodir!

Bebin svet – Prve reči
Knjiga Prve reči upotpunjuje našu biblioteku Bebin svet. Pravi izbor za učenje novih reči. U ovom većem formatu objavili smo i knjigu Pesmarica.
Vaši mališani će uz knjigu Prve reči veoma brzo usvojiti preko 300 reči i, zahvaljujući jednostavnim i veselim ilustracijama, lako će prepoznati pojmove iz svog okruženja na koje se one odnose.
Biblioteka „Bebin svet“ namenjena je za prve susrete vašeg deteta s knjigama, koje će mu postati omiljene i koje ćete zajedno listati iznova i iznova.

Bebin svet – Pesmarica
Knjiga Pesmarica upotpunjuje našu biblioteku Bebin svet. Pravi izbor za učenje prvih dečjih pesmica. U ovom većem formatu objavili smo i knjigu Prve reči.
Knjiga Pesmarica vašim mališanima donosi odabir od 45 najvoljenijih dečjih pesama, obogaćenih divnim ilustracijama koje će moći da istražuju.

Kovčežić –  priče o životinjama
U kovčežiću Mini-iskakalice: Priče o životinjama nalazi se pet interesantnih i ljupkih priča o životinjskim junacima. Svaka od slikovnica donosi određenu pouku: da treba biti poslušan, druželjubiv, vredan, uredan i ljubazan.

Vaš portal Trudnoća i zdravlje

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Preporučujemo vam...
roditeljstvo za detetov i licni razvoj
Roditeljstvo za Detetov i Lični Razvoj
Biti roditelj, roditeljevati, može se izjednačiti sa biti umetnik života. Na putu roditeljstva ima mnogo zamki i izazova. Koliko izazova toliko prilika da se razvijamo kao ličnosti, da pravimo lične promene. Time i da postajemo bolji ljudi.Roditeljstvo prilika za lični razvoj?Svako naše dete, daje nam novu šansu da napravimo novu…
vezbe za hipotonus bebe
Pogledajte Video – Vežbe za Hipotonus Bebe
Za psihomotorni razvoj deteta, bitno je da se što pre prepozna hipotonus, i počne sa radom kako bi se otklonio problem.Potrebno je što ranije otkriti Hipotonus kod bebe?Mišićni tonus je otpor pasivnim pokretima ekstremiteta. Može da bude smanjen (hipotonus) ili povećan (hipertonus).Ako se poremećaji u mišićnom tonusu  ne prepoznaju na vreme dete počinje…
Šta je FertilityAid MD for women?
Fertility AID MD Woman – Preparat u Tretiranju Infertiliteta
Šta je FertilityAid MD for women?Patentirana i klinički proverena formula stvorena od strane vrhunskih eksperata za infertilitet koja je namenjena pripremi žene za začeće.Pripremate se i želite da ostvarite roditeljstvo? Preporučićemo vam najefikasniji preparat u tretiranju infertiliteta poslednjih 10 godina u USA.Pruža potporu zdravom hormonskom balansu, štiti jajnu ćeliju u…