Novogodišnje Darivanje – Za 4 Najzabavnija Video Klipa

novogodišnje darivanje

Sadržaj

Dragi  roditelji, budite kreativni, hajde da se družimo i uživamo u nestašlucima i nezaboranim trenucima vaših mališana. Vaš portal Trudnoća i zdravlje, pripremio vam je iznenađenje!

novogodišnje darivanje

Novogodišnje darivanje za 4 najzabavnija video klipa!

Napravite originalan video klip  vaše bebe, ili deteta do 3. Godine i pošaljite nam ili u inbox fb stranice  https://www.facebook.com/trudnocaizdravlje.rs/   ili na  e-mail adresu: harmoniabeograd@gmail.com uz potrebne podatke za prijavu.

Mi ćemo od najzabavnijih snimaka napraviti grupni Novogodišnji video Moja Beba, Moje Dete i objaviti ga na YouTube kanalu Trudnoća i zdravlje, portalu, fb i instagram nalogu, a četri video klipa i nagraditi.

Nagrade

 • Vikend za porodicu u Čigoti (pun pansion u A bloku)!
 • Revita paket proizvoda!
 • BioGaija dečiji ranac sa proizvodima!
 • Vulkančić Novogodišnji paket (knjige za najmlađi uzrast)!

Za prijavu potrebno je poslati 

 • Ime i prezime roditelja koji šalje video klip
 • Mesto stanovanja
 • Broj kontakt telefona
 • Video klip

 Važno:

*Prijave primamo do 25.12.2018.godine
*Slanajem vaše prijave sa podacima i video klipa, smatraće se da ste dali svoju saglasnost da se video klip objavi na našim društvenim mrežama.
*Možete poslati najviše 3 video klipa. Ne prihvatamo i ne razmatramo video klipove nage dece!

Novogodišnje darivanje je oblik druženja roditelja i afirmacije porodice i porodičnih vrednosti a ne takmičenje.

Sve bebe i deca su lepi, i ne bira se najlepša beba i dete  nego najzabavniji video klip!

Naš žiri, od tri mlada umetnika će izabrati  najzabavnije video klipove, koje ćemo nagraditi,  pri tome se rukovodeći: da ispunjavaju tehnički kvalitet, kao i da budu kreativni, zanimljivi, zabavni i originalni. Odluka žirija biće objavljena  u prvoj nedelji 2019.godine!

novogodišnje darivanje

Predstavljamo vam Novogodišnje darove:

 • Vikend za porodicu u Čigoti, pun pansion za roditelje i dete (decu) u A bloku.

Daleko od gradske vreve! Dovoljno blizu i u srcu Zlatibora. ČIGOTA® , mesto gde medicinski i turistički radnici brinu o zdravlju i odmoru ljudi, koji su u stalnoj životnoj trci. Kombinacija mogućih konsultacija sa visoko stručnim medicinskim osobljem. Susret sa ljubaznim i motivisanim turističkim radnicima, koji obezbeđuju sve aspekte zdravog i aktivnog odmora. ČIGOTA®, nova dimenzija korišćenja slobodnog vremena!

 • Novogodišnji paket proizvoda Revita

Revita dodatak ishrani na bazi liofilizovanog matičnog mleča ima visoku nutritivnu vrednost i ne sadrži konzervanse, veštačke poboljšivače ukusa i mirisa. Redovna upotreba matičnog mleča ojačava odbrambene i regenerativne moći organizma i olakšava prilagođavanje stalnim unutrašnjim i spoljašnjim promenama. Postanite i ostanite zdravi!

 • BioGaia dečiji ranac sa proizvodima!

Novogodišnji  rančić sa proizvodima BioGaia, obradovaće mamu! BioGaia Kapi – za bebe i decu
BioGaia kapi predstavljaju jednostavan, bezbedan i prikladan način da se dopuni broj živih aktivnih bakterija u crevnoj flori. BioGaia® kapi olakšavaju održavanje zdrave ravnoteže u crevnoij flori kod vašeg deteta.

BioGaia probiotici umanjuju rizik od dijareje kod dece. U značajnoj meri mogu da umanje učestalost retke, vodene stolice kod dece inficirane rotavirusom. Dokazano je da BioGaia probiotici umanjuju rizik od prehlada i jačaju imunitet. Dve skorašnje studije su pokazale da ova bakterija umanjuje rizik od infekcija praćenih simptomima groznice, infekcijacreva i prehlada. Uz BioGaia probiotike i odrasli i deca su u većoj meri mogli da učestvuju u svojim svakodnevnim aktivnostima (manji broj neradnih dana). Lactil® kapsule su dodatak ishrani biljnog porekla. Ekstrakt komorača i anisa u proizvodu Lactil® pospešuju proizvodnju mleka kod dojilja i olakšavaju varenje kod beba.

 • Vulkančić Novogodišnji paketić knjiga za najmlađi uzrast  obradovaće mališane!

Mekani dodir – Kuca
U ediciji Mekani dodir deca će pratiti kucu dok se druži sa domaćim životinjama i saznati kakve su na dodir. Mala kuca živi na imanju i tu ima mnogo prijatelja. Među stranicama ove knjige saznaj kakvi su na dodir!

Bebin svet – Prve reči
Knjiga Prve reči upotpunjuje našu biblioteku Bebin svet. Pravi izbor za učenje novih reči. U ovom većem formatu objavili smo i knjigu Pesmarica.
Vaši mališani će uz knjigu Prve reči veoma brzo usvojiti preko 300 reči i, zahvaljujući jednostavnim i veselim ilustracijama, lako će prepoznati pojmove iz svog okruženja na koje se one odnose.
Biblioteka „Bebin svet“ namenjena je za prve susrete vašeg deteta s knjigama, koje će mu postati omiljene i koje ćete zajedno listati iznova i iznova.

Bebin svet – Pesmarica
Knjiga Pesmarica upotpunjuje našu biblioteku Bebin svet. Pravi izbor za učenje prvih dečjih pesmica. U ovom većem formatu objavili smo i knjigu Prve reči.
Knjiga Pesmarica vašim mališanima donosi odabir od 45 najvoljenijih dečjih pesama, obogaćenih divnim ilustracijama koje će moći da istražuju.

Kovčežić –  priče o životinjama
U kovčežiću Mini-iskakalice: Priče o životinjama nalazi se pet interesantnih i ljupkih priča o životinjskim junacima. Svaka od slikovnica donosi određenu pouku: da treba biti poslušan, druželjubiv, vredan, uredan i ljubazan.

Vaš portal Trudnoća i zdravlje

avatar
Autor projekta Trudnoća i zdravlje. Autor realizovanih uspešnih projekata: Zdrava hrana-Zelena jabuka, Berza male privrede, Svet u srcu i brojnih drugih.

Podeli ovaj članak sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Skype
Email
Oktal - Multimam Jan24 Side
Femibion 1 i 2
Femibion 2
Femibion
Femibion
Femibion 1 i 2
Dynamic.rs
Dynamic.rs
Dynamic.rs
Najnoviji članci

Beba ima zatvor – Simptomi, uzroci i lečenje opstipacije

5 problema sa kožom i bezbedni tretmani u trudnoći

Kada počinje postporođajna depresija i koliko može trajati?

4 najčešće promene odnosa sa partnerom tokom trudnoće

Kada je previše stresa u trudnoći i kako utiče na trudnicu i bebu?

Preporučujemo vam...

Fotografi za trudnice Srbije u 2023. godini, darivanje koje je vaš portal Trudnoća i zdravlje organizovao, je završeno. Pogledajte sjajne fotoslajdere sa fotografisanja koje su nam podarili vrhunski fotografi, majstori...

Drage Trudnice, vaš portal Trudnoća i zdravlje organizuje za Vas! Prijavite se za fotografisanje – Fotografi za trudnice Srbije daruju. Fotografi za trudnice Srbije daruju svoje majstorstvo i daju podršku...

Stizali su najzabavniji video klipovi mališana… Drage Mame i Tate, završeno je Veliko Novogodišnje Darivanje – Naj Video klip Moja beba- Moje dete. Ovo su najzabavniji  koje nagrađujemo! Nagrađeni najzabavniji...

Kuvamo zajedno Aleva d.o.o. nagrađuje! Ne kuvajte sami, kuvajte sa mališanima, jer tada kuvanje postaje zabava i pravi praznik! Pogledajte male kulinarske šampione! Naši kulinarski šampioni Ovo su naši mali...