Novogodišnje Darivanje – Za 4 Najzabavnija Video Klipa „Moja Beba, Moje Dete“

Dragi  roditelji, budite kreativni, hajde da se družimo i uživamo u nestašlucima i nezaboranim trenucima vaših mališana. Vaš portal Trudnoća i zdravlje, pripremio vam je iznenađenje!

Nagrađujemo – 4 najzabavnija!

Napravite originalne video klipove  vaše bebe, ili deteta do 3. Godine i pošaljite nam ili u inbox fb stranice  https://www.facebook.com/trudnocaizdravlje.rs/   ili na  e-mail adresu: harmoniabeograd@gmail.comuz potrebne podatke za prijavu.

Mi ćemo od najzabavnijih snimaka napraviti grupni Novogodišnji video Moja Beba, Moje Dete i objaviti ga na YouTube kanalu Trudnoća i zdravlje, portalu, fb i instagram nalogu, a četri video klipa i nagraditi.

Novogodišnje darivanje je sjajajno druženje  i zato, što će nagrade biti:

  • Vikend za porodicu u Čigoti (pun pansion u A bloku)!
  • Revita paket proizvoda!
  • BioGaija dečiji ranac sa proizvodima!
  • Vulkančić Novogodišnji paket (knjige za najmlađi uzrast)!

Za prijavu potrebno je poslati :

  • Ime i prezime roditelja koji šalje video klip
  • Mesto stanovanja
  • Broj kontakt telefona
  • Video klip

 Važno:

*Prijave primamo do 25.12.2018.godine
*Slanajem vaše prijave sa podacima i video klipa, smatraće se da ste dali svoju saglasnost da se video klip objavi na našim društvenim mrežama.
*Možete poslati najviše 3 video klipa. Ne prihvatamo i ne razmatramo video klipove nage dece!

Novogodišnje darivanje je oblik druženja roditelja i afirmacije porodice i porodičnih vrednosti a ne takmičenje.

Sve bebe i deca su lepi, i ne bira se najlepša beba i dete  nego najzabavniji video klip!

Naš žiri, od tri mlada umetnika će izabrati  najzabavnije video klipove, koje ćemo nagraditi,  pri tome se rukovodeći: da ispunjavaju tehnički kvalitet, kao i da budu kreativni, zanimljivi, zabavni i originalni. Odluka žirija biće objavljena  u prvoj nedelji 2019.godine!

Predstavljamo vam Novogodišnje darove:

*Vikend za porodicu u Čigoti, pun pansion za roditelje i dete (decu) u A bloku !

Daleko od gradske vreve!

Dovoljno blizu i u srcu Zlatibora.

ČIGOTA® , mesto gde medicinski i turistički radnici brinu o zdravlju i odmoru ljudi, koji su u stalnoj životnoj trci.

Kombinacija mogućih konsultacija sa visoko stručnim medicinskim osobljem.

Susret sa ljubaznim i motivisanim turističkim radnicima, koji obezbeđuju sve aspekte zdravog i aktivnog odmora.

ČIGOTA®, nova dimenzija korišćenja slobodnog vremena!

 

  • Novogodišnji paket proizvoda Revita !

 

Revita dodatak ishrani na bazi liofilizovanog matičnog mleča ima visoku nutritivnu vrednost i ne sadrži konzervanse, veštačke poboljšivače ukusa i mirisa. Redovna upotreba matičnog mleča ojačava odbrambene i regenerativne moći organizma i olakšava prilagođavanje stalnim unutrašnjim i spoljašnjim promenama. Postanite i ostanite zdravi!

  • BioGaia dečiji ranac sa proizvodima!


Novogodišnji  rančić sa proizvodima BioGaia, obradovaće mamu!

BioGaia Kapi – za bebe i decu
BioGaia kapi predstavljaju jednostavan, bezbedan i prikladan način da se dopuni broj živih aktivnih bakterija u crevnoj flori. BioGaia® kapi olakšavaju održavanje zdrave ravnoteže u crevnoij flori kod vašeg deteta.

BioGaia probiotici umanjuju rizik od dijareje kod dece. U značajnoj meri mogu da umanje učestalost retke, vodene stolice kod dece inficirane rotavirusom.
Dokazano je da BioGaia probiotici umanjuju rizik od prehlada i jačaju imunitet. Dve skorašnje studije su pokazale da ova bakterija umanjuje rizik od infekcija praćenih simptomima groznice, infekcijacreva i prehlada. Uz BioGaia probiotike i odrasli i deca su u većoj meri mogli da učestvuju u svojim svakodnevnim aktivnostima (manji broj neradnih dana).

 

Lactil® kapsule su dodatak ishrani biljnog porekla. Ekstrakt komorača i anisa u proizvodu Lactil® pospešuju proizvodnju mleka kod dojilja i olakšavaju varenje kod beba.

Vulkančić Novogodišnji paketić knjiga za najmlađi uzrast  obradovaće mališane!

Mekani dodir – Kuca
U ediciji Mekani dodir deca će pratiti kucu dok se druži sa domaćim životinjama i saznati kakve su na dodir. Mala kuca živi na imanju i tu ima mnogo prijatelja. Među stranicama ove knjige saznaj kakvi su na dodir!

Bebin svet – Prve reči
Knjiga Prve reči upotpunjuje našu biblioteku Bebin svet. Pravi izbor za učenje novih reči. U ovom većem formatu objavili smo i knjigu Pesmarica.
Vaši mališani će uz knjigu Prve reči veoma brzo usvojiti preko 300 reči i, zahvaljujući jednostavnim i veselim ilustracijama, lako će prepoznati pojmove iz svog okruženja na koje se one odnose.
Biblioteka „Bebin svet“ namenjena je za prve susrete vašeg deteta s knjigama, koje će mu postati omiljene i koje ćete zajedno listati iznova i iznova.

Bebin svet – Pesmarica
Knjiga Pesmarica upotpunjuje našu biblioteku Bebin svet. Pravi izbor za učenje prvih dečjih pesmica. U ovom većem formatu objavili smo i knjigu Prve reči.
Knjiga Pesmarica vašim mališanima donosi odabir od 45 najvoljenijih dečjih pesama, obogaćenih divnim ilustracijama koje će moći da istražuju.

Kovčežić –  priče o životinjama
U kovčežiću Mini-iskakalice: Priče o životinjama nalazi se pet interesantnih i ljupkih priča o životinjskim junacima. Svaka od slikovnica donosi određenu pouku: da treba biti poslušan, druželjubiv, vredan, uredan i ljubazan.

Vaš portal Trudnoća i zdravlje

Preporučujemo vam...
Kinoa i amarant u ishrani beba i dece
Kinoa i Amarant u ishrani beba i dece
Kinoa i amarant u ishrani beba i dece su sve zastupljenije žitarice. Dobro je držati se tradicije, ali treba biti otvoren i za nove, zdrave i korisne namirnice u ishrani beba, dece i odraslih. Evo i zašto.Kinoa i amarant sve češće na trpeziU budućnosti možemo očekivati da se ove biljke…
Beba u 9. mesecu - Rast i razvoj bebe
Beba u 9. mesecu – Rast i razvoj bebe
Beba u 9. mesecu sve više ulazi u interakciju sa svojim okruženjem, pokazuje radoznalost. Privlače joj pažnju životinje i ljudi, pre svega deca.Rast – Beba u 9. MesecuU trećem tromesečju rast je i dalje intenzivan, ali se polako usporava u odnosu na prvih šest meseci. Tokom ovog perioda dete prosečno dobija…
Beba u 8. mesecu
Beba u 8. mesecu, kako podstaći razvoj?
Beba u 8. mesecu postaje izuzetno vezana za roditelje. Takođe, pokazuje strah od nepoznatog.Beba u 8. mesecu – RastRast bebe je i dalje intenzivan, ali se polako usporava u odnosu na prvih šest meseci. Tokom ovog perioda dete prosečno dobija 15 grama dnevno, tako da je mesečno napredovanje oko 450gr. Rast…