Osmomartovsko Darivanje za Naše Mame

Osmomartovsko Darivanje za Naše Mame

Osmomartovsko darivanje stiže! Mame će obradovati za 8. Mart, pokret bebice u stomaku, osmeh i pogled obožavanja novorođenčeta, crtež  ili cvetić mališana, i u srcu ih ugrejati misao o pripadanju porodici. To su najlepša radovanja za svaki  Dan žena. Ali, i mi ćemo učestvovati u radosnom danu, i obradovati 3 mame koje taguju bar jednu mamu koja još ne prati našu fb. stranicu i zaprati fb. stranicu.

Stiže Osmomartovsko Darivanje za Naše Mame

Za trenutke  relaksacije i obnavljanja energije, uvek su dobrodošli sjajni romani Vulkan izdanja. Za 8. Mart, odabrali smo za darove:

Roža Gaston: Romansa u Budimpešti

 

Osmomartovsko darivanje portala Trudnoća i zdravlje i Vulkan izdavaštva.
Roža Gaston: Romansa u Budimpešti

Keti Dunai je uspešna poslovna žena i ima život kakav se samo može poželeti. Iako baš i nema mnogo vremena za sebe, zbog problema sa porodičnim imanjem moraće da ostavi glamur i brzi život Menhetna i otputuje u Budimpeštu. Opušteni ritam ovog grada joj prija, a dok uživa u hotelskom bazenu, pažnju će joj privući Jan, zgodni Danac sa kojim će provesti šest čarobnih dana.

Kada se zbog posla hitno vrati u Njujork, Jan želi da daju šansu njihovoj vezi, siguran da će njihova ljubavna priča preživeti i van privatnosti hotelske sobe u Budimpešti. Ali ne razdvaja ih samo okean: rastrzana između karijere i ljubavi, Kati mora da ostavi za sobom prošlost kako bi otvorila srce čoveku koji je podsetio na to šta je prava sreća.

Osmomartovsko darivanje portala Trudnoća i zdravlje i Vulkan izdavaštva.
Kiti Karan i Larisa Zageris: Za ljubav moje dame

Kiti Karan i Larisa Zageris: Za ljubav moje dame

Ako ste se ikada iznervirali zbog kraja neke knjige i izbora glavne junakinje, Za ljubav moje dame je pravi izbor za vas. U ovoj romantičnoj avanturi, u kojoj možete da birate svoj put, vi ste odvažna junakinja u središtu devetnaestovekovnog društva. Bilo da su u pitanju napušteni siročići, strašni vukodlaci, zamenjeni identiteti i podmukle prevare, davno izgubljeni ljubavnici i pokradeni egipatski artefakti, vi ćete upravljati svakim zanimljivim obrtom ovog romantičnog žanra. Sezona udvaranja je počela i budućnost vam je nadohvat ruke!

U ljubavi nikad ništa ne ide pravim putem – pa tako pravim putem ne ide ni ova knjiga. Ne izlažite sebe jadu i zbunjenosti listanjem stranica numeričkim redom! Bacite li oko na drugi odlomak ili predugo zadržite pogled na retku pored onog koji ste odabrali, biće kao da ste počinili kakvu nepriličnost na balu – drugim rečima, nema varanja. Započnite nezaboravnu ljubavnu avanturu od prve stranice i sledite uputstva na dnu svake strane. Vaši izbori će vas voditi od prostranstava Škotskog gorja, preko tajanstvenih vresišta maglovitog Jorkšira, do egzotičnih ravnica peskom prekrivenog Egipta. Svaka odluka može da vam donese večnu sreću, ili da vas baci u najdublje očajanje – zato birajte pažljivo! Odaberete li mudro, otmeno društvo će samo o vama pričati, a vi ćete se naći u zagrljaju uzbudljivog, doveka vernog i izvanredno stasitog partnera, koji je preko svake mere šarmantan i odan. Odaberete li loše, mogli biste završiti prosjačeći za koru hleba, napušteni u najbednijoj londonskoj sirotinjskoj četvrti. Zaista, u ljubavi je sve moguće. A sada krenite – romantična sudbina vas čeka!

Ljubitelji uzbudljivih priča, a posebno oni koji vole Džejn Ostin i sestre Bronte, neće ostati ravnodušni ni na knjigu Za ljubav moje dame. Autorke Kiti Karan i Larisa Zageris vrlo su popularne među čitalačkom publikom i poznate po zanimljivim viralnim projektima, među kojima se izdvaja Taylor Swift: Girl Detective. Žive i rade u Čikagu. Vulkan izdavaštvo prvi put objavljuje delo ovih autorki.

Peni Rid: Ljubila sam Tolstoja

Osmomartovsko darivanje portala Trudnoća i zdravlje i Vulkan izdavaštva.
Peni Rid: Ljubila sam Tolstoja

Ana je romantična duša, koja voli priče sa tužnim krajem, a posebno rusku književnost. Nikada joj nije palo na pamet da izađe na sastanak naslepo, sve do… sada! Kada se Lukas pojavi, Ana shvata da uopšte nije onakav kakvim ga je zamišljala. Ne izgleda kao umetnik, mada mu te kožne pantalone stvarno dobro stoje. I dobro, jeste visok i zgodan…

Nakon propalog sastanka, Ana se raduje što se nalazi na prvom predavanju iz ruske književnosti. Kada se vrata amfiteatra otvore i on uđe – ovoga puta u odelu – Ani ne preostaje ništa drugo nego da poželi da pobegne. Ili da se sakrije. Ili da nestane.

Srećno, Vaš portal Trudnoća i Zdravlje

Glavni urednik portala Trudnoća i zdravlje i pratećih društvenih mreža. Autor projekta Trudnoća i zdravlje
Preporučujemo vam...
Dete sve razume ali ne govori
Dete sve razume ali ne govori?
Dete sve razume ali ne govori, ne tako retko možemo čuti od roditelja. Može li ova tvrdnja da bude tačna? Dete sve razume ali ne govori – Kada će dete progovoriti prve reči? Prve reči javljaju se između jedanaestog i trinaestog meseca života deteta. Obično su dvosložne, kratke reči koje…
Kreativna mama Lea Lilić
Kreativna mama Lea Lilić autorka knjige Prvi bebin meni
Kreativna mama Lea Lilić je diplomirani menadžer bezbednosti. Majka je trogodišnje ćerke Maše i supruga gospodina Darka. Kreativna mama Lea Lilić Lea je autor knjige koja je nedavno izašla iz štampe – Prvi bebin meni. Ovu knjigu plasirala je u elektronskoj formi i od mladih mama je više nego prihvaćena.…