Sinomarin Babies, za čist nos bebe i malog deteta

Sinomarin Babies, za čist nos bebe i malog deteta

Sadržaj

Zapušen nosić je stanje zbog koga bebe i mala deca ne mogu lepo da dišu, što dovodi do problema sa spavanjem (često se bude i plaču – signaliziraju problem).

Zapušen nos kod bebe i malog deteta otežava ishranu 

Redovnim odstranjivanjem nazalnog sadržaja uspostavlja se dobra prohodnost gornjih disajnih puteva pa se reguliše hranjenje, spavanje ali se i sprečavaju infekcije kao i nazalne alergije.

Nije uvek jasno šta je uzrok zapušenog nosa kod beba i male dece.  Vazduh koji udišemo sadrži mnoge nečistoće (prašina, polen, virusi, bakterije), a nos deluje kao svojevrstan filter. Sve što uđe u nos, a naš imuni sistem proceni da mu tu nije mesto, izazva oslobađanje hemiske supstance “histamin” koja poveća protok krvi u sluznici nosa, što za posledicu ima  otok sluznice nosa  i zapušenje. Otok sluznice stimuliše proizvodnju velike količine sluzi putem koje organizam pokušava da izbaci strane čestice…

Sinomarin Babies, za čist nos bebe i malog deteta

Higijena nosa bebe i deteta

Zato je dobro da bebi/detetu, više puta u toku dana očistimo nos. Bebi može da bude neugodno pri čišćenju nosića, ali budite istrajni, jer bilo koja količina sekreta koja se očisti značajno će pomoći vašoj bebi. Nemojte da vas bebin plač spreči u tome da očistite nosić!

Prava podrška u rešavanju ovog problema je SINOMARIN BABIES

Sinomarin Babies je 100 % prirodan, klinički ispitan nazalni dekongestiv. To je hipertoni rastvor morske vode (2,3 % NaCl), bogat korisnim sastojcima (mineralnim solima i elementima u tragovima). Sinomarin Babies ublažava začepljenost nosa (nazalnu kongestiju) i  pritisak u sinusima putem prirodnog mehanizma osmoze. Pomaže vlaženje i čišćenje nosne šupljine, uklanja nakupljenu sluz, kraste, prašinu, druge nečistoće, alergene i infektivne materije.

Može se koristiti i u atomiziranom obliku (za inhalaciju) kako bi se olakšalo disanje. Kod male dece s akutnim bronhiolitisom, atomizirani Sinomarin Babies može pomoći u smanjivanju edema disajnih puteva i stanjivanju sluzi u disajnim putevima, čime se smanjuje začepljenost. Morska voda korišćena za Sinomarin Babies prikupljena je iz zaliva Cancale, uz obalu Bretanje u Francuskoj. Područje je poznato po otvorenom moru i jakim plimnim strujama, čime se dobija morska voda visokog kvaliteta.

Sinomarin Babies, za čist nos bebe i malog deteta

Kako pravilno čistiti nosić sa SINOMARIN BABIES?

Stavite  nekoliko kapi u svaku nozdrvu, 2 do 3 puta na dan, ili po uputstvu lekara. U slučajevima guste ili obilne sluzi, veća količina proizvoda se može bezbedno uneti u svaku nozdrvu.

Pumpice za nos

Još efektnije je koristiti pri čišćenju nosića pumpicu za čišćenje nosa. Staviti nekoliko kapi SINOMARIN BABIES u svaku nozdrvu. Da biste pravilno očisti  nosić, bebinu/detetovu glavu postavite u stranu jer ćete tako izbeći nepotrebno slivanje veće količine rastvora niz grlo ka početnom delu dušnika (ako je beba okrenuta u desnu stranu, ukapavajte u levu nozdrvu i obrnuto). Nakon toga, možete očistiti nos pumpicom, tj. izvući sadržaj iz svake nozdrve.

Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte sa lekarom ili farmaceutom.

PROMO ČLANAK

avatar
Oktal Pharma Beograd je jedna od vodećih zastupničkih kompanija na tržištu Srbije.

Podeli ovaj članak sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Skype
Email
Oktal - Multimam Jan24 Side
Femibion 1 i 2
Femibion
Femibion 1 i 2
Femibion 2
Femibion
Dynamic.rs
Dynamic.rs
Dynamic.rs
Najnoviji članci

5 problema sa kožom i bezbedni tretmani u trudnoći

Kada počinje postporođajna depresija i koliko može trajati?

4 najčešće promene odnosa sa partnerom tokom trudnoće

Kada je previše stresa u trudnoći i kako utiče na trudnicu i bebu?

25 preporuka da vam trudnoća bude što srećnije iskustvo

Preporučujemo vam...

Koji su najčešći genitalni problemi kod beba? Mame neguju intimna mesta svoje bebe tokom promene pelena i kupanja. Uvek bi trebalo da se konsultujete sa pedijatrom Vaše bebe u vezi...

Koje stvari koje bebe rade u 1. godini i zabrinjavaju mame? Kada ste nova mama, imaćete trenutke panike u vezi sa zdravlјem Vaše bebe. Evo nekih od najčešćih i sasvim...

Znam, znam, pomislili ste “Šuga kod dece i odraslih? Pa zar to još postoji?” Itekako postoji! Uglavnom nailazimo na sporadične slucajeve tokom godine. I to u okviru par ljudi ili...

Za mame koje doje veoma je značajna kvalitetna ishrana. Zdrava superhrana (top namirnice) mogu pomoći vašoj ishrani. Tako, ćete dobiti potrebne hranjive materije i vi i vaša beba. Energija, proteini...