Sinomarin Babies

Sinomarin Babies - Za Čist Nos Vaše Bebe i Malog Deteta

Zapušen nosić je stanje zbog koga bebe i mala deca ne mogu lepo da dišu, što dovodi do problema sa spavanjem (često se bude i plaču – signaliziraju problem).

Zapušen nosić može otežavati i sam proces ishrane.

Redovnim odstranjivanjem nazalnog sadržaja uspostavlja se dobra prohodnost gornjih disajnih puteva pa se reguliše hranjenje, spavanje ali se i sprečavaju infekcije kao i nazalne alergije.

Bebe isključivo dišu na nos!
Bebe isključivo dišu na nos!

Nije uvek jasno šta je uzrok zapušenog nosa kod beba i male dece.  Vazduh koji udišemo sadrži mnoge nečistoće (prašina, polen, virusi, bakterije), a nos deluje kao svojevrstan filter. Sve što uđe u nos, a naš imuni sistem proceni da mu tu nije mesto, izazva oslobađanje hemiske supstance “histamin” koja poveća protok krvi u sluznici nosa, što za posledicu ima  otok sluznice nosa  i zapušenje. Otok sluznice stimuliše proizvodnju velike količine sluzi putem koje organizam pokušava da izbaci strane čestice…  

 

 

Higijena nosa bebe i deteta

Zato je dobro da bebi/detetu, više puta u toku dana očistimo nos. Bebi može da bude neugodno pri čišćenju nosića, ali budite istrajni, jer bilo koja količina sekreta koja se očisti značajno će pomoći vašoj bebi. Nemojte da vas bebin plač spreči u tome da očistite nosić!

Prava podrška u rešavanju ovog problema je SINOMARIN BABIES 

Sinomarin babyes za čist nos vaše bebe i deteta (1)

Sinomarin Babies je 100 % prirodan, klinički ispitan nazalni dekongestiv. To je hipertoni rastvor morske vode (2,3 % NaCl), bogat korisnim sastojcima (mineralnim solima i elementima u tragovima). Sinomarin Babies ublažava začepljenost nosa (nazalnu kongestiju) i  pritisak u sinusima putem prirodnog mehanizma osmoze. Pomaže vlaženje i čišćenje nosne šupljine, uklanja nakupljenu sluz, kraste, prašinu, druge nečistoće, alergene i infektivne materije.
Može se koristiti i u atomiziranom obliku (za inhalaciju) kako bi se olakšalo disanje. Kod male dece s akutnim bronhiolitisom, atomizirani Sinomarin Babies može pomoći u smanjivanju edema disajnih puteva i stanjivanju sluzi u disajnim putevima, čime se smanjuje začepljenost. Morska voda korišćena za Sinomarin Babies prikupljena je iz zaliva Cancale, uz obalu Bretanje u Francuskoj. Područje je poznato po otvorenom moru i jakim plimnim strujama, čime se dobija morska voda visokog kvaliteta.

Kako pravilno čistiti nosić sa SINOMARIN BABIES?

Stavite  nekoliko kapi u svaku nozdrvu, 2 do 3 puta na dan, ili po uputstvu lekara. U slučajevima guste ili obilne sluzi, veća količina proizvoda se može bezbedno uneti u svaku nozdrvu.

Pumpice za nos

Još efektnije je koristiti pri čišćenju nosića pumpicu za čišćenje nosa. Staviti nekoliko kapi SINOMARIN BABIES u svaku nozdrvu. Da biste pravilno očisti  nosić, bebinu/detetovu glavu postavite u stranu jer ćete tako izbeći nepotrebno slivanje veće količine rastvora niz grlo ka početnom delu dušnika (ako je beba okrenuta u desnu stranu, ukapavajte u levu nozdrvu i obrnuto). Nakon toga, možete očistiti nos pumpicom, tj. izvući sadržaj iz svake nozdrve.

Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte sa lekarom ili farmaceutom.

PROMO ČLANAK

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Preporučujemo vam...
roditeljstvo za detetov i licni razvoj
Roditeljstvo za Detetov i Lični Razvoj
Biti roditelj, roditeljevati, može se izjednačiti sa biti umetnik života. Na putu roditeljstva ima mnogo zamki i izazova. Koliko izazova toliko prilika da se razvijamo kao ličnosti, da pravimo lične promene. Time i da postajemo bolji ljudi.Roditeljstvo prilika za lični razvoj?Svako naše dete, daje nam novu šansu da napravimo novu…
vezbe za hipotonus bebe
Pogledajte Video – Vežbe za Hipotonus Bebe
Za psihomotorni razvoj deteta, bitno je da se što pre prepozna hipotonus, i počne sa radom kako bi se otklonio problem.Potrebno je što ranije otkriti Hipotonus kod bebe?Mišićni tonus je otpor pasivnim pokretima ekstremiteta. Može da bude smanjen (hipotonus) ili povećan (hipertonus).Ako se poremećaji u mišićnom tonusu  ne prepoznaju na vreme dete počinje…
Šta je FertilityAid MD for women?
Fertility AID MD Woman – Preparat u Tretiranju Infertiliteta
Šta je FertilityAid MD for women?Patentirana i klinički proverena formula stvorena od strane vrhunskih eksperata za infertilitet koja je namenjena pripremi žene za začeće.Pripremate se i želite da ostvarite roditeljstvo? Preporučićemo vam najefikasniji preparat u tretiranju infertiliteta poslednjih 10 godina u USA.Pruža potporu zdravom hormonskom balansu, štiti jajnu ćeliju u…