VIDEO: Sa Otvaranja Izložbe 2017.godine

trudnoća i zdravlje fotokonkurs

Sadržaj

Sa Otvaranja Izložbe 2017.godine pripremili smo za vas video. Dragi prijatelji portala, završen je ovogodišnji konkurs, na javnom glasanju izabrali ste fotografije koje smo darivali nagradama. Hvala na divnom druženju i zajedničkoj afirmaciji porodice i porodičnih vrednosti. Da dočaramo armosferu sa otvaranja izložbe, objavljujemo snimak MasMedije Dizajn, kreiran je za emitovanje na: TV Sturdiju B, BK televizijiji, BN televiziji i 30 lokalnih televizija ..

O nagradama

Nagrade: Čigota Zlatibor, Podravka, Revita, Vulkan, 123RF, City Wellness Beograd, Foto Image i Aleksandar Pavlovic Foton Plus.

Predstavićemo vam deo nagrada:

Otvaranja Izložbe 2017.godine
Izložba fotografija trajala je 7 dana

SPECIJALNA BOLNICA ČIGOTA ZLATIBOR

Čigota se bavi prevencijom, lečenjem i rehabilitacijom oboljenja štitaste žlezde; prevencijom i lečenjem bolesti metabolizma, posebno gojaznosti; dijagnostikom, lečenjem i rehabilitacijom povreda loko-motornog sistema kao i drugih oboljenja.

Novo u Čigoti: – wellness program (menadžer program, anticelulit program, program za štitastu žlezdu, fitness program) – beauty Čigota (tretmani lica, pedikir – manikir, depilacije, solarijum).

Otvaranja Izložbe 2017.godine
Sve fotografije za koje ste glasali izazvale su divljenje

REVITA – PROIZVODI NA BAZI MATIČNOG MLEČA

Mleč je dobio naziv kraljevski, što je zaslužio svojim izuzetnim i pozitivnim dejstvom  na ljudski organizam. Matični mlečima veliku dijetetsku vrednost i predstavlja supstancu izvanredno složene hemijske strukture. Od cvetnog nektara i vode, radom svojih žlezda, proizvode ga mlade pčele do 14 dana starosti.

Otvaranja Izložbe 2017.godine

U pčelinjem društvu matični mleč se prva tri dana daje kao hrana svim larvama u procesu njihovog sazrevanja, dok se matice hrane mlečom tokom celog perioda života u matičnjaku. Maticu odlikuje pre svega fizička  veličina, jer je skoro dva puta teža i veća od obične pčele radilice. Specijalna hrana, pored ostalog utiče i na vitalnost fascinantan životni vek matice. Dok obična pčela živi šest do osam nedelja, životni vek matice meri se godinama i nije nimalo neuobičajeno da matica doživi starost od šest do sedam pa i više godina. Kako se matica tokom celog svog dugog i plodnog života hrani samo i jedino mlečom, taj mleč se naziva matični.

Otvaranja Izložbe 2017.godine
Mama je došla iz Beča da primi nagradu i vidi izložbu.

CITY WELLNESS

Wellness je potraga za idealnim načinom života. Prirodna potreba da kvalitetno provedete svoje slobodno vreme ali i mnogo više od toga.
Kada dostignete stanje u kome bez posebnog napora možete da rešite sve što poželite, kada uspešno upravljate stresom, kada vam hrana, umesto potrebe, postane predmet uživanja, a fizička aktivnost i vežbanje neraskidivi deo života, tada možete reći da ste dostigli “wellness”. To ćete saznati jedino ako ste spremni da promenite sebe jer samo je u zdravom telu zdrav duh. Posvetite sebi bar trenutak opuštanja i relaksacije. Ako želite aktivnu ulogu krenite još danas sa vežbama.

Otvaranja Izložbe 2017.godine
Za male posetioce izložba Mlekce je pripremilo zabavu

FOTO IMAGE

Fotografska radnja Foto Image Beograd. Najkvalitetnija izrada fotografija po najpovoljnijim cenama! Izrada fotografija je naša specijalnost Kvalitetom fotografija i brzom i profesionalnom uslugom vam obezbeđujemo da sve povodom fotografija završite sa zadovoljstvom u našoj fotografskoj radnji. Foto knjiga je naša iskrena preporuka. Foto knjiga vam omogućava da Vaše posebne trenutke pretvorite u atraktivnu knjigu tvrdih korica sa 10,20 ili 30 stranama na fotografskom papiru. Foto pokloni su uvek pri ruci. Foto šolja, foto magnet ili foto slagalica mogu biti vaše kreativno rešenje za poklon iznenađenja vašim najmilijima.

Otvaranja Izložbe 2017.godine

avatar
Autor projekta Trudnoća i zdravlje. Autor realizovanih uspešnih projekata: Zdrava hrana-Zelena jabuka, Berza male privrede, Svet u srcu i brojnih drugih.

Podeli ovaj članak sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Skype
Email
Oktal - Multimam Jan24 Side
Femibion
Femibion 2
Femibion
Femibion 1 i 2
Femibion 1 i 2
Dynamic.rs
Dynamic.rs
Dynamic.rs
Najnoviji članci

Pesmice za bolji govor i izgovor – Pesmice po uzrastu

Vaš puls tokom trudnoće – Kada je puls previsok dok vežbate?

Kako podstaći grlić materice da omekša za porođaj

11 načina kako olakšati kontrakcije na porođaju

Preporučujemo vam...

Koja su najpopularnija imena 2024. godine? Prema našoj anketi koju smo uradili na društvenim mrežama (Fejzbuku i Instagramu) – nema najpopularnijih! Svih prethodnih godina dominiralo je dvadesetak imena koja su...

Fotografi za trudnice Srbije u 2023. godini, darivanje koje je vaš portal Trudnoća i zdravlje organizovao, je završeno. Pogledajte sjajne fotoslajdere sa fotografisanja koje su nam podarili vrhunski fotografi, majstori...

Koja su najpopularnija imena 2023. godine? Puno je razgovora između mame i tate kada se odlučuju za ime mališana koga očekuju. Da li su neka imena u modi? Najpopularnija imena...

Drage Trudnice, vaš portal Trudnoća i zdravlje organizuje za Vas! Prijavite se za fotografisanje – Fotografi za trudnice Srbije daruju. Fotografi za trudnice Srbije daruju svoje majstorstvo i daju podršku...