VIDEO: Sa Otvaranja Izložbe 2017.godine

Sa Otvaranja Izložbe 2017.godine pripremili smo za vas video. Dragi prijatelji portala, završen je ovogodišnji konkurs, na javnom glasanju izabrali ste fotografije koje smo darivali nagradama. Hvala na divnom druženju i zajedničkoj afirmaciji porodice i porodičnih vrednosti. Da dočaramo armosferu sa otvaranja izložbe, objavljujemo snimak MasMedije Dizajn, kreiran je za emitovanje na: TV Sturdiju B, BK televizijiji, BN televiziji i 30 lokalnih televizija ..

O nagradama

Nagrade: Čigota Zlatibor, Podravka, Revita, Vulkan, 123RF, City Wellness Beograd, Foto Image i Aleksandar Pavlovic Foton Plus.

Predstavićemo vam deo nagrada:

Otvaranja Izložbe 2017.godine
Izložba fotografija trajala je 7 dana

SPECIJALNA BOLNICA ČIGOTA ZLATIBOR

Čigota se bavi prevencijom, lečenjem i rehabilitacijom oboljenja štitaste žlezde; prevencijom i lečenjem bolesti metabolizma, posebno gojaznosti; dijagnostikom, lečenjem i rehabilitacijom povreda loko-motornog sistema kao i drugih oboljenja.

Novo u Čigoti: – wellness program (menadžer program, anticelulit program, program za štitastu žlezdu, fitness program) – beauty Čigota (tretmani lica, pedikir – manikir, depilacije, solarijum).

Otvaranja Izložbe 2017.godine
Sve fotografije za koje ste glasali izazvale su divljenje

REVITA – PROIZVODI NA BAZI MATIČNOG MLEČA

Mleč je dobio naziv kraljevski, što je zaslužio svojim izuzetnim i pozitivnim dejstvom  na ljudski organizam. Matični mlečima veliku dijetetsku vrednost i predstavlja supstancu izvanredno složene hemijske strukture. Od cvetnog nektara i vode, radom svojih žlezda, proizvode ga mlade pčele do 14 dana starosti.

Otvaranja Izložbe 2017.godine

U pčelinjem društvu matični mleč se prva tri dana daje kao hrana svim larvama u procesu njihovog sazrevanja, dok se matice hrane mlečom tokom celog perioda života u matičnjaku. Maticu odlikuje pre svega fizička  veličina, jer je skoro dva puta teža i veća od obične pčele radilice. Specijalna hrana, pored ostalog utiče i na vitalnost fascinantan životni vek matice. Dok obična pčela živi šest do osam nedelja, životni vek matice meri se godinama i nije nimalo neuobičajeno da matica doživi starost od šest do sedam pa i više godina. Kako se matica tokom celog svog dugog i plodnog života hrani samo i jedino mlečom, taj mleč se naziva matični.

Otvaranja Izložbe 2017.godine
Mama je došla iz Beča da primi nagradu i vidi izložbu.

CITY WELLNESS

Wellness je potraga za idealnim načinom života. Prirodna potreba da kvalitetno provedete svoje slobodno vreme ali i mnogo više od toga.
Kada dostignete stanje u kome bez posebnog napora možete da rešite sve što poželite, kada uspešno upravljate stresom, kada vam hrana, umesto potrebe, postane predmet uživanja, a fizička aktivnost i vežbanje neraskidivi deo života, tada možete reći da ste dostigli „wellness“. To ćete saznati jedino ako ste spremni da promenite sebe jer samo je u zdravom telu zdrav duh. Posvetite sebi bar trenutak opuštanja i relaksacije. Ako želite aktivnu ulogu krenite još danas sa vežbama.

Otvaranja Izložbe 2017.godine
Za male posetioce izložba Mlekce je pripremilo zabavu

FOTO IMAGE

Fotografska radnja Foto Image Beograd. Najkvalitetnija izrada fotografija po najpovoljnijim cenama! Izrada fotografija je naša specijalnost Kvalitetom fotografija i brzom i profesionalnom uslugom vam obezbeđujemo da sve povodom fotografija završite sa zadovoljstvom u našoj fotografskoj radnji. Foto knjiga je naša iskrena preporuka. Foto knjiga vam omogućava da Vaše posebne trenutke pretvorite u atraktivnu knjigu tvrdih korica sa 10,20 ili 30 stranama na fotografskom papiru. Foto pokloni su uvek pri ruci. Foto šolja, foto magnet ili foto slagalica mogu biti vaše kreativno rešenje za poklon iznenađenja vašim najmilijima.

Otvaranja Izložbe 2017.godine

Glavni urednik portala Trudnoća i zdravlje i pratećih društvenih mreža. Autor projekta Trudnoća i zdravlje
Preporučujemo vam...
Prirodno lečenje ureaplazme
Prirodno lečenje ureaplazme je preporučeno pored antibiotika
Zašto je prirodno lečenje ureaplazme preporučeno pored antibiotika? Upotreba antibiotika je neophodna. Ali poželjno je u lečenju vaginalnih bakterijskih infekcija uključiti i prirodne preparate na biljnoj bazi. Prirodno lečenje ureaplazme Koja je uloga eteričnih ulјa aromatičnih bilјaka sa antibakterijskim, antifungalnim, antivirusnim i citotoksičnim svojstvima? Vaša terapija kod prirodnog lečenja ureaplazme…