VIDEO: Sa Otvaranja Izložbe 2017.

Dragi prijatelji portala, završen je ovogodišnji konkurs, na javnom glasanju izabrali ste fotografije koje smo darivali nagradama.

Nagrade: Čigota Zlatibor, Podravka, Revita, Vulkan, 123RF, City Wellness Beograd, Foto Image i Aleksandar Pavlovic Foton Plus.

Hvala na divnom druženju i zajedničkoj afirmaciji porodice i porodičnih vrednosti.
Da dočaramo armosferu sa otvaranja izložbe, objavljujemo snimak MasMedije Dizajn, kreiran je za emitovanje na: TV Sturdiju B, BK televizijiji, BN televiziji i 30 lokalnih televizija ..

Predstavićemo vam deo nagrada:

SPECIJALNA BOLNICA ČIGOTA ZLATIBOR

Čigota se bavi prevencijom, lečenjem i rehabilitacijom oboljenja štitaste žlezde; prevencijom i lečenjem bolesti metabolizma, posebno gojaznosti; dijagnostikom, lečenjem i rehabilitacijom povreda loko-motornog sistema kao i drugih oboljenja.

Novo u Čigoti: – wellness program (menadžer program, anticelulit program, program za štitastu žlezdu, fitness program) – beauty Čigota (tretmani lica, pedikir – manikir, depilacije, solarijum).

REVITA – PROIZVODI NA BAZI MATIČNOG MLEČA

Mleč je dobio naziv kraljevski, što je zaslužio svojim izuzetnim i pozitivnim dejstvom  na ljudski organizam.

Matični mleč ima veliku dijetetsku vrednost i predstavlja supstancu izvanredno složene hemijske strukture. Od cvetnog nektara i vode, radom svojih žlezda, proizvode ga mlade pčele do 14 dana starosti.

U pčelinjem društvu matični mleč se prva tri dana daje kao hrana svim larvama u procesu njihovog sazrevanja, dok se matice hrane mlečom tokom celog perioda života u matičnjaku.

Maticu odlikuje pre svega fizička  veličina, jer je skoro dva puta teža i veća od obične pčele radilice. Specijalna hrana, pored ostalog utiče i na vitalnost fascinantan životni vek matice.

Dok obična pčela živi šest do osam nedelja, životni vek matice meri se godinama i nije nimalo neuobičajeno da matica doživi starost od šest do sedam pa i više godina. Kako se matica tokom celog svog dugog i plodnog života hrani samo i jedino mlečom, taj mleč se naziva matični.

CITY WELLNESS

Wellness je potraga za idealnim načinom života. Prirodna potreba da kvalitetno provedete svoje slobodno vreme ali i mnogo više od toga.
Kada dostignete stanje u kome bez posebnog napora možete da rešite sve što poželite, kada
uspešno upravljate stresom, kada vam hrana, umesto potrebe, postane predmet uživanja,
a fizička aktivnost i vežbanje neraskidivi deo života, tada možete reći da ste dostigli „wellness“. To ćete saznati jedino ako ste spremni da promenite sebe jer samo je u zdravom telu zdrav duh.

Posvetite sebi bar trenutak opuštanja i relaksacije.
Ako želite aktivnu ulogu krenite još danas sa vežbama.

FOTO IMAGE

Fotografska radnja Foto Image Beograd. Najkvalitetnija izrada fotografija po najpovoljnijim cenama!

Izrada fotografija je naša specijalnost

Kvalitetom fotografija i brzom i profesionalnom uslugom vam obezbeđujemo da sve povodom fotografija završite sa zadovoljstvom u našoj fotografskoj radnji.

Foto knjiga je naša iskrena preporuka

Foto knjiga vam omogućava da Vaše posebne trenutke pretvorite u atraktivnu knjigu tvrdih korica sa 10,20 ili 30 stranama na fotografskom papiru.

Foto pokloni su uvek pri ruci

Foto šolja, foto magnet ili foto slagalica mogu biti vaše kreativno rešenje za poklon iznenađenja vašim najmilijima.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Preporučujemo vam...
Podrška u afinitetima deteta
Previše aktivnosti za decu ometa njihov razvoj
Previše aktivnosti za decu ometa njihov razvoj. Edukativne i sportske aktivnosti za dete, DA, reći će većina roditelja male dece, do polaska u školu.Dodatne edukativne i sportske aktivnosti i deteDa li malom detetu trebaju baš sve dodatne aktivnosti poput časova engleskog, baleta, sportića i sličnih aktivnosti? Kada zavirimo u vrtiće…
13 Nedelja trudnoce (trinaesta nedelja trudnoce)
13 Nedelja trudnoće (trinaesta nedelja trudnoće)
13 Nedelja trudnoće je početak drugog trimestra trudnoće. Period najmirniji u celoj trudnoći za trudnicu, a tako intenzivan za plod.Koji pregledi se rade u drugom trimestru pročitajte OVDEKako se razvija plod u trinaestoj nedelji trudnoće?Plod je sada prošao najnestabilniji period prvog trimestra, sada se trudnoća stabilizovala i šanse da dodje…
Kažnjeno dete se oseća poniženo
Vaspitavanje dece bez kazne
Vaspitavanje dece bez kazne nije neki „skandinavski model puštanja dece da nam skaču po glavi i rade šta hoće“, protivno uverenjima mnogih. Naprotiv, vaspitavanje dece bez kazne uključuje mnogo više asertivnosti, strukture, discipline, strpljenja i veština, nego što to srećemo u bilo kom obliku kažnjavanja.Vaspitavanje dece bez kazne podrazumeva PRISUTNOST…