Najfoto Trudnica – Mini Fotokonkurs Za April Mesec – Trudnoćai Zdravlje

0

Drage  trudnice, budite kreativne, napravite originalne fotografije u jedinstvenom periodu Vašeg života, i učestvujte na Fotokonkursu Najfoto Trudnica za April mesec.

Najfoto Trudnica, mini fotokonkurs za april mesec 2018. godine

Pošaljite nam Vašu fotografiju (ili više fotografija) u inbox fb stranice  https://www.facebook.com/trudnocaizdravlje.rs/   ili na  e-mail adresu : harmoniabeograd@gmail.com uz potrebne podatke i Saglasnost.

Uslovi Konkursa:

  1. Fotokonkurs „ Najfoto Trudnica za April mesec “  postavljen je na portalu Trudnoća i zdravlje, kao oblik druženja i afirmacije porodice i porodičnih vrednosti.
  2. Sve trudnice su lepe, i ne bira se najlepša trudnica, nego najbolja, najoriginalnija ili najlepša fotografija. Naš žiri će izabrati 3 fotografije koje ćemo nagraditi,  pri tome se rukovodeći: da fotografije ispunjavaju tehničke kvalitete (dovoljnu rezoluciju), kao i da budu kreativne, zanimljive i originalne. Na portalu, fb. stranici i instagramu objavićemo veći deo pristiglih fotografija.
  3. Portal Trudnoća i zdravlje obezbediće  nagrade za tri izabrane fotografije u Aprilu mesecu, koje će biti dostavljene na Vašu adresu. Nagrade su: Poklon paketi dermokozmetičkih  proizvoda A-Derma (3 nagrade za prve tri izabrane fotografije, za Vašu negu) i poklon paket Revite (za prvonagradjenu fotografiju).
  4. Za prijavu potrebno je poslati : Ime i prezime trudnice koja šalje fotografiju (najviše 5 fotografija), mesto stanovanja i mobilni telefon (odnosno kontakt telefon), kao i tekst Saglasnosti: U potpunosti sam saglasna sa Uslovima  Konkursa Najfoto trudnica za April mesec.

Važna napomena:

  • – Fotografije koje imaju rezoluciju ispod 800 px mogu se objaviti samo na instagramu i žiri ih ne mora razmatrati.

 

  • Primljene fotografije za Fotokonkurs , udruženje Harmonia ne može  ustupati drugim licima ni organizacijama, već se mogu objaviti samo na portalu Trudnoća i zdravlje, fb stranici  Trudnoća i zdravlje i instagramu trudnoca_i_zdravlje.

Najfoto Trudnica, mini fotokonkurs za april mesec 2018. godine

Share.

About Author

Comments are closed.