Fotokonkurs Za April Mesec

Drage trudnice, budite kreativne, pošaljite nam originalne fotografije u jedinstvenom periodu Vašeg života, i učestvujte na Fotokonkursu.

Fotokonkurs za april

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pošaljite nam Vašu fotografiju (ili više fotografija) u inbox fb stranice  https://www.facebook.com/trudnocaizdravlje.rs/   ili na  e-mail adresu : harmoniabeograd@gmail.comuz potrebne podatke i Saglasnost.

Uslovi Konkursa:

  1. Fotokonkurs „ Najfoto Trudnica za April mesec “  postavljen je na portalu Trudnoća i zdravlje, kao oblik druženja i afirmacije porodice i porodičnih vrednosti.
  2. Sve trudnice su lepe, i ne bira se najlepša trudnica, nego najbolja, najoriginalnija ili najlepša fotografija. Naš žiri će izabrati 3 fotografije koje ćemo nagraditi,  pri tome se rukovodeći: da fotografije ispunjavaju tehničke kvalitete (dovoljnu rezoluciju), kao i da budu kreativne, zanimljive i originalne. Na portalu, fb. stranici i instagramu objavićemo veći deo pristiglih fotografija.
  3. Portal Trudnoća i zdravlje obezbediće  nagradeza tri izabrane fotografije u Aprilu mesecu, koje će biti dostavljene na Vašu adresu. Nagrade su: Poklon paketi dermokozmetičkih  proizvoda A-Derma(3 nagrade za prve tri izabrane fotografije, za Vašu negu) i poklon paket Revite (za prvonagradjenu fotografiju).
  4. Za prijavu potrebno je poslati :Ime i prezime trudnice koja šalje fotografiju (najviše 5 fotografija), mesto stanovanja i mobilni telefon (odnosno kontakt telefon), kao i tekst Saglasnosti: U potpunosti sam saglasna sa Uslovima  Konkursa Najfoto trudnica za April mesec.

Važna napomena:

– Fotografije koje imaju rezoluciju ispod 800 px mogu se objaviti samo na instagramu i žiri ih ne mora razmatrati. – Primljene fotografije za Fotokonkurs , udruženje Harmonia ne može  ustupati drugim licima ni organizacijama, već se mogu objaviti samo na portalu Trudnoća i zdravlje, fb stranici  Trudnoća i zdravlje i instagramu trudnoca_i_zdravlje.

Nagrade su:

Poklon paketi dermokozmetičkih  proizvoda A-Derma(3 nagrade za prve tri izabrane fotografije, za Vašu negu) i poklon paket Revite (za prvonagradjenu fotografiju).

Revita

Proizvodi na bazi matičnog mleča su izvanredan dodatak svakodnevnoj ishrani i namenjeni očuvanju zdravlja i jačanju imuniteta u svim životnim dobima. Posebno se preporučuje kao dopuna ishrane dece i omladine u razvoju, trudnica, dojilja,  sportista, rekovalescenata i osoba izloženih većim fizičkim i intelektualnim naporima.

A-Derma

A-DERMA je prva dermokozmetička linija proizvoda, čija prirodna aktivna supstanca biljnog porekla umiruje iritiranu i oštećenu, i štiti nežnu i fragilnu kožu.

Za razliku od ostalih tipova kože, fragilna koža zbog narušene funkcije barijere, vrlo burno reaguje na spoljne uticaje (hladnoća, toplota, neprilagođeni kozmetički proizvodi, voda, sapun…), što još više oslabljuje i narušava njene odbrambene sposobnosti.

Inspirisani dugogodišnjom tradicijom i stručnim dermokozmetičkim iskustvom, Dermatološki laboratoriji A-DERMA proizveli su ekstrakt iz izdanaka Rhealba® zobi koji odgovara svim potrebama fragilne kože, pružajući joj nežnost i zaštitu.

Sve A-DERMA linije proizvoda uspeh duguju Rhealba®zobi, jedinstvenoj biljci za koju su Dermatološki laboratoriji A-DERMA postali ekspert.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Preporučujemo vam...
Podrška u afinitetima deteta
Previše aktivnosti za decu ometa njihov razvoj
Previše aktivnosti za decu ometa njihov razvoj. Edukativne i sportske aktivnosti za dete, DA, reći će većina roditelja male dece, do polaska u školu.Dodatne edukativne i sportske aktivnosti i deteDa li malom detetu trebaju baš sve dodatne aktivnosti poput časova engleskog, baleta, sportića i sličnih aktivnosti? Kada zavirimo u vrtiće…
13 Nedelja trudnoce (trinaesta nedelja trudnoce)
13 Nedelja trudnoće (trinaesta nedelja trudnoće)
13 Nedelja trudnoće je početak drugog trimestra trudnoće. Period najmirniji u celoj trudnoći za trudnicu, a tako intenzivan za plod.Koji pregledi se rade u drugom trimestru pročitajte OVDEKako se razvija plod u trinaestoj nedelji trudnoće?Plod je sada prošao najnestabilniji period prvog trimestra, sada se trudnoća stabilizovala i šanse da dodje…
Kažnjeno dete se oseća poniženo
Vaspitavanje dece bez kazne
Vaspitavanje dece bez kazne nije neki „skandinavski model puštanja dece da nam skaču po glavi i rade šta hoće“, protivno uverenjima mnogih. Naprotiv, vaspitavanje dece bez kazne uključuje mnogo više asertivnosti, strukture, discipline, strpljenja i veština, nego što to srećemo u bilo kom obliku kažnjavanja.Vaspitavanje dece bez kazne podrazumeva PRISUTNOST…