Poziv za Aprilski Najzabavniji Video Klip

Poziv za Aprilski Najzabavniji Video Klip

Sadržaj

Dragi  roditelji, budite kreativni, hajde da se družimo i uživamo u nestašlucima i nezaboranim trenucima vaših mališana u aprilu mesecu prepunom prolećnih darova, mirisa i praznika!

Poziv za Aprilski najzabavniji video klip i iznenađenja!

Napravite originalne video klipove  vaše bebe, ili deteta do 3. Godine i pošaljite nam ili u inbox fb stranice  https://www.facebook.com/trudnocaizdravlje.rs/   ili na  e-mail adresu: harmoniabeograd@gmail.com,  uz potrebne podatke za prijavu.

Mi ćemo od najzabavnijih snimaka napraviti grupni Aprilski video Moja Beba, Moje Dete i objaviti ga na YouTube kanalu Trudnoća i zdravlje, portalu, fb i instagram nalogu, a tri video klipa i nagraditi.

Nagrade

Aprilsko darivanje je sjajajno druženje i zato, što će nagrade biti:

  • Vikend za porodicu u hotelu Javor!
  • Revita paket proizvoda!
  • Vulkan paket sjajnih knjiga za mamu i dete!

Za prijavu potrebno je poslati 

  • Ime i prezime roditelja koji šalje video klip
  • Mesto stanovanja
  • Broj kontakt telefona
  • Video klip

Važno:

*Prijave primamo do 20.04.2019.godine
*Slanajem vaše prijave sa podacima i video klipa, smatraće se da ste dali svoju saglasnost da se video klip objavi na našim društvenim mrežama.
*Možete poslati najviše 2 video klipa. Ne prihvatamo i ne razmatramo video klipove nage dece!

Aprilsko darivanje je oblik druženja roditelja i afirmacije porodice i porodičnih vrednosti a ne takmičenje.

Sve bebe i deca su lepi, i ne bira se najlepša beba i dete  nego najzabavniji video klip!

Naš žiri, od tri mlada umetnika će izabrati  najzabavnije video klipove, koje ćemo nagraditi,  pri tome se rukovodeći: da ispunjavaju tehnički kvalitet, kao i da budu kreativni, zanimljivi, zabavni i originalni. Odluka žirija biće objavljena do kraja Aprila meseca.

Predstavljamo vam Aprilske nagrade:

MONA hotel management daruje:
Vaučer  za 2 noćenja u hotelu Javor za dve odrasle osobe i do dvoje dece u komfort sobi. Usluga polupansiona (doručak i večera).

Ulazak u hotel je od 13h, odjava iz hotela do 10h. Vaučer se može iskoristiti u periodu od 26.04. do 15.06.2019.

Obavezna je provera raspoloživosti kapaciteta i rezervacija unapred putem telefona: 032/5678-202 ili putem emaila: javorkusici@gmail.com

Hotel Javor je smešten na zelenim obroncima planine Javor u planinskom mestu Kušići na 1.000 metara nadmorske visine. Već dugi niz godina ova planina predstavlja destinaciju zdravog odmora. Prijatna klima, netaknuto prirodno okruženje učiniće da svaki vaš dan proveden u ovoj oazi mira i zdravlja bude utkan nezaboravnim iskustvom.

Poziv za Aprilski Najzabavniji Video Klip „Moja Beba, Moje Dete“ – Bebe i Deca do 3. Godine – Za Najzabavnije Sjajne Nagrade! – Trudnoća i Zdravlje4Nalazi se na samo 24 km od Ivanjice i 254 km od Beograda

Planina Javor kao vazdušna banja i najlekovitija ekološka planina u Srbiji je idealno mesto za osobe sa hroničnim respiratornim oboljenjima – mesto gde se diše punim plućima! Zbog prisutne ruže vetrova i velike koncentracije jona u vazduhu, boravak na planini Javor ima pozitivno dejstvo na opšte stanje imunološkog sistema.

Uživajte u srpskim specijalitetima pansionskog restorana Major

Hotelska igraonica Kaćun namenjena je deci svih uzrasta. Igraonica je pravo mesto u kome se deca zabavljaju tokom cele godine uz žurke, maskenbale, karaoke i društvene igre. Ispred hotela nalazi se igralište za decu, teren za mini golf i mali teren za fudbal i odbojku. U neposrednoj blizini hotela nalaze se i dva otvorena terena za sportove (rukomet, košarka, odbojka). U svim sobama i javnim prostorijama dostupna je besplatna wi-fi konekcija.

U okolini hotela nalazi se preko 40km pešačkih staza zdravlja koje obiluju bujnom vegetacijom i autentičnim biljnim vrstama.

REVITA daruje paketom svojih proizvoda Revita!

Poziv za Aprilski Najzabavniji Video Klip „Moja Beba, Moje Dete“ – Bebe i Deca do 3. Godine – Za Najzabavnije Sjajne Nagrade! – Trudnoća i Zdravlje6
Poklon paket Revita proizvoda

REVITA je dijetetski proizvod sa matičnim mlečom kome je biološka aktivnost produžena metodom liofilizacije. Na tržištu je prisutna već više od 20 godina, u formi ukusnog i osvežavajućeg napitka koji se lako sprema i pije u toku dana.

Njena kontinuirana upotreba jača imunitet, podstiče proizvodnju matičnih ćelija u svim tkivima (regeneraciju), potpomaže čišćenje organizma i povećava nivo energije. Mogu je koristiti svi uzrasti, a posebno je korisna ljudima koji žive u stresnom  okruženju i izloženi su aero- i drugim vrstama zagađenja.

VULKAN IZDAVAŠTVO I VULKAČIĆ daruju:

Paket  knjiga koji će obradovati i mamu i decu!!!

Poziv za Aprilski Najzabavniji Video Klip „Moja Beba, Moje Dete“ – Bebe i Deca do 3. Godine – Za Najzabavnije Sjajne Nagrade! – Trudnoća i Zdravlje8

ANA

Roman Ana je posebna ljubavna priča koju ćete dugo pamtiti. Jednog dan Ana i Teo sreli su se u liftu – dve uništene duše iz dva različita sveta – zavoleli se i započeli vezu. Da li će njihova ljubav biti dovoljna da prevaziđu bol iz prošlosti? Ili će Ana i Teo slomiti jedno drugom srce? Svaka ljubavna priča ima dve strane. Ovo je Anina.

 

 

ISTRAŽIVAČ

Roman Istraživač uvešće vas u divlju, nepredvidivu prašumu koja krije velike tajne ali i brojne avanture. Za tu knjigu, autorka Ketrin Randel dobila je čuvenu književnu nagradu Kosta. Iako je roman pisan za decu stariju od 8 godina, mogu ga čitati svi koji imaju avanturistički duh.

 

Poziv za Aprilski Najzabavniji Video Klip „Moja Beba, Moje Dete“ – Bebe i Deca do 3. Godine – Za Najzabavnije Sjajne Nagrade! – Trudnoća i Zdravlje11

PRVE REČI: 190 NALEPNICA

Uz ovu knjigu dete će na jednostavan i interaktivan način naučiti više od 190 reči.

Na svakoj strani nalazi se scena iz sveta oko nas, kako bi mališani na osnovu poznatih pojmova uvideli i lakše savladali nove reči. Knjiga sadrži i 190 nalepnica, pa je učenje zabavno i lako.

 

 

 

 

 

Poziv za Aprilski Najzabavniji Video Klip „Moja Beba, Moje Dete“ – Bebe i Deca do 3. Godine – Za Najzabavnije Sjajne Nagrade! – Trudnoća i Zdravlje12

BOJANKA

Bojanke iz ove edicije namenjene su deci koja tek počinju da boje. U desnom uglu svake strane, nalazi se obojen primer scene, koji detetu može poslužiti kao ideja kako da oboji svoj crtež.

avatar
Autor projekta Trudnoća i zdravlje. Autor realizovanih uspešnih projekata: Zdrava hrana-Zelena jabuka, Berza male privrede, Svet u srcu i brojnih drugih.

Podeli ovaj članak sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Skype
Email
Oktal - Multimam Jan24 Side
Femibion 1 i 2
Femibion
Femibion 1 i 2
Femibion 2
Femibion
Dynamic.rs
Dynamic.rs
Dynamic.rs
Najnoviji članci

Električni bicikli i 9 prednosti u savremenom načinu života

Razdražljivost i bes u trudnoći – 5 predloga koji pomažu

Sindrom nervoznog creva (IBS) u trudnoći pacijentkinja sa inflamatornom bolesti creva (IBD)

Hipnoporođaj – Da li je moguć porođaj bez ili manje bola?

15 stvari koja deca ne vole tokom odrastanja i razvoja

Preporučujemo vam...

Koja su najpopularnija imena 2024. godine? Prema našoj anketi koju smo uradili na društvenim mrežama (Fejzbuku i Instagramu) – nema najpopularnijih! Svih prethodnih godina dominiralo je dvadesetak imena koja su...

Fotografi za trudnice Srbije u 2023. godini, darivanje koje je vaš portal Trudnoća i zdravlje organizovao, je završeno. Pogledajte sjajne fotoslajdere sa fotografisanja koje su nam podarili vrhunski fotografi, majstori...

Koja su najpopularnija imena 2023. godine? Puno je razgovora između mame i tate kada se odlučuju za ime mališana koga očekuju. Da li su neka imena u modi? Najpopularnija imena...

Drage Trudnice, vaš portal Trudnoća i zdravlje organizuje za Vas! Prijavite se za fotografisanje – Fotografi za trudnice Srbije daruju. Fotografi za trudnice Srbije daruju svoje majstorstvo i daju podršku...