Poziv za Aprilski Najzabavniji Video Klip

Poziv za Aprilski Najzabavniji Video Klip

Dragi  roditelji, budite kreativni, hajde da se družimo i uživamo u nestašlucima i nezaboranim trenucima vaših mališana u aprilu mesecu prepunom prolećnih darova, mirisa i praznika!

Poziv za Aprilski najzabavniji video klip i iznenađenja!

Napravite originalne video klipove  vaše bebe, ili deteta do 3. Godine i pošaljite nam ili u inbox fb stranice  https://www.facebook.com/trudnocaizdravlje.rs/   ili na  e-mail adresu: harmoniabeograd@gmail.com,  uz potrebne podatke za prijavu.

Mi ćemo od najzabavnijih snimaka napraviti grupni Aprilski video Moja Beba, Moje Dete i objaviti ga na YouTube kanalu Trudnoća i zdravlje, portalu, fb i instagram nalogu, a tri video klipa i nagraditi.

Nagrade

Aprilsko darivanje je sjajajno druženje i zato, što će nagrade biti:

  • Vikend za porodicu u hotelu Javor!
  • Revita paket proizvoda!
  • Vulkan paket sjajnih knjiga za mamu i dete!

Za prijavu potrebno je poslati 

  • Ime i prezime roditelja koji šalje video klip
  • Mesto stanovanja
  • Broj kontakt telefona
  • Video klip

Važno:

*Prijave primamo do 20.04.2019.godine
*Slanajem vaše prijave sa podacima i video klipa, smatraće se da ste dali svoju saglasnost da se video klip objavi na našim društvenim mrežama.
*Možete poslati najviše 2 video klipa. Ne prihvatamo i ne razmatramo video klipove nage dece!

Aprilsko darivanje je oblik druženja roditelja i afirmacije porodice i porodičnih vrednosti a ne takmičenje.

Sve bebe i deca su lepi, i ne bira se najlepša beba i dete  nego najzabavniji video klip!

Naš žiri, od tri mlada umetnika će izabrati  najzabavnije video klipove, koje ćemo nagraditi,  pri tome se rukovodeći: da ispunjavaju tehnički kvalitet, kao i da budu kreativni, zanimljivi, zabavni i originalni. Odluka žirija biće objavljena do kraja Aprila meseca.

Predstavljamo vam Aprilske nagrade:

MONA hotel management daruje:
Vaučer  za 2 noćenja u hotelu Javor za dve odrasle osobe i do dvoje dece u komfort sobi. Usluga polupansiona (doručak i večera).

Ulazak u hotel je od 13h, odjava iz hotela do 10h. Vaučer se može iskoristiti u periodu od 26.04. do 15.06.2019.

Obavezna je provera raspoloživosti kapaciteta i rezervacija unapred putem telefona: 032/5678-202 ili putem emaila: javorkusici@gmail.com

Hotel Javor je smešten na zelenim obroncima planine Javor u planinskom mestu Kušići na 1.000 metara nadmorske visine. Već dugi niz godina ova planina predstavlja destinaciju zdravog odmora. Prijatna klima, netaknuto prirodno okruženje učiniće da svaki vaš dan proveden u ovoj oazi mira i zdravlja bude utkan nezaboravnim iskustvom.

Poziv za Aprilski Najzabavniji Video Klip „Moja Beba, Moje Dete“ – Bebe i Deca do 3. Godine – Za Najzabavnije Sjajne Nagrade! – Trudnoća i Zdravlje4Nalazi se na samo 24 km od Ivanjice i 254 km od Beograda

Planina Javor kao vazdušna banja i najlekovitija ekološka planina u Srbiji je idealno mesto za osobe sa hroničnim respiratornim oboljenjima – mesto gde se diše punim plućima! Zbog prisutne ruže vetrova i velike koncentracije jona u vazduhu, boravak na planini Javor ima pozitivno dejstvo na opšte stanje imunološkog sistema.

Uživajte u srpskim specijalitetima pansionskog restorana Major

Hotelska igraonica Kaćun namenjena je deci svih uzrasta. Igraonica je pravo mesto u kome se deca zabavljaju tokom cele godine uz žurke, maskenbale, karaoke i društvene igre. Ispred hotela nalazi se igralište za decu, teren za mini golf i mali teren za fudbal i odbojku. U neposrednoj blizini hotela nalaze se i dva otvorena terena za sportove (rukomet, košarka, odbojka). U svim sobama i javnim prostorijama dostupna je besplatna wi-fi konekcija.

U okolini hotela nalazi se preko 40km pešačkih staza zdravlja koje obiluju bujnom vegetacijom i autentičnim biljnim vrstama.

REVITA daruje paketom svojih proizvoda Revita!

Poziv za Aprilski Najzabavniji Video Klip „Moja Beba, Moje Dete“ – Bebe i Deca do 3. Godine – Za Najzabavnije Sjajne Nagrade! – Trudnoća i Zdravlje6
Poklon paket Revita proizvoda

REVITAje dijetetski proizvod sa matičnim mlečom kome je biološka aktivnost produžena metodom liofilizacije. Na tržištu je prisutna već više od 20 godina, u formi ukusnog i osvežavajućeg napitka koji se lako sprema i pije u toku dana.

Njena kontinuirana upotreba jača imunitet, podstiče proizvodnju matičnih ćelija u svim tkivima (regeneraciju), potpomaže čišćenje organizma i povećava nivo energije. Mogu je koristiti svi uzrasti, a posebno je korisna ljudima koji žive u stresnom  okruženju i izloženi su aero- i drugim vrstama zagađenja.

VULKAN IZDAVAŠTVO I VULKAČIĆ daruju:

Paket  knjiga koji će obradovati i mamu i decu!!!

Poziv za Aprilski Najzabavniji Video Klip „Moja Beba, Moje Dete“ – Bebe i Deca do 3. Godine – Za Najzabavnije Sjajne Nagrade! – Trudnoća i Zdravlje8

ANA

Roman Ana je posebna ljubavna priča koju ćete dugo pamtiti. Jednog dan Ana i Teo sreli su se u liftu – dve uništene duše iz dva različita sveta – zavoleli se i započeli vezu. Da li će njihova ljubav biti dovoljna da prevaziđu bol iz prošlosti? Ili će Ana i Teo slomiti jedno drugom srce? Svaka ljubavna priča ima dve strane. Ovo je Anina.

 

 

ISTRAŽIVAČ

Roman Istraživač uvešće vas u divlju, nepredvidivu prašumu koja krije velike tajne ali i brojne avanture. Za tu knjigu, autorka Ketrin Randel dobila je čuvenu književnu nagradu Kosta. Iako je roman pisan za decu stariju od 8 godina, mogu ga čitati svi koji imaju avanturistički duh.

 

Poziv za Aprilski Najzabavniji Video Klip „Moja Beba, Moje Dete“ – Bebe i Deca do 3. Godine – Za Najzabavnije Sjajne Nagrade! – Trudnoća i Zdravlje11

PRVE REČI: 190 NALEPNICA

Uz ovu knjigu dete će na jednostavan i interaktivan način naučiti više od 190 reči.

Na svakoj strani nalazi se scena iz sveta oko nas, kako bi mališani na osnovu poznatih pojmova uvideli i lakše savladali nove reči. Knjiga sadrži i 190 nalepnica, pa je učenje zabavno i lako.

 

 

 

 

 

Poziv za Aprilski Najzabavniji Video Klip „Moja Beba, Moje Dete“ – Bebe i Deca do 3. Godine – Za Najzabavnije Sjajne Nagrade! – Trudnoća i Zdravlje12

BOJANKA

Bojanke iz ove edicije namenjene su deci koja tek počinju da boje. U desnom uglu svake strane, nalazi se obojen primer scene, koji detetu može poslužiti kao ideja kako da oboji svoj crtež.

Glavni urednik portala Trudnoća i zdravlje i pratećih društvenih mreža. Autor projekta Trudnoća i zdravlje
Preporučujemo vam...
Kako izgubiti kilograme posle porođaja
10 Pravila kako izgubiti kilograme posle porođaja
Kako izgubiti kilograme posle porođaja, zavisi od više faktora. Prvo, ako ne dojite, onda možete razmišljati o povratku na „staru kilažu“ pre trudnoće, ako dojite onda to nije period za gubljenje kilograma. Sačekajte!Kako izgubiti kilograme posle porođaja?Važna je početna težina i koliko kilograma ste se ugojili tokom trudnoće. Ako pričamo…