Poziv za Druženje u Videoigraonici „Moja Beba , Dete i Ljubimac“ – Novi Konkurs u 2018.godini -Trudnoća i Zdravlje

0

Dragi  roditelji, budite kreativni, napravite originalne i zabavne video priloge vaše bebe ili deteta (do 6 godina) na temu „ Moja beba, dete i ljubimac“.

Video prilog uz potrebne podatke  pošaljite  ili u inbox fb stranice  https://www.facebook.com/trudnocaizdravlje.rs/   ili na  e-mail adresu : harmoniabeograd@gmail.com

Uslovi Konkursa:

  1. Konkurs Videoigraonica „Moja beba, dete i ljubimac“, postavljen je na portal Trudnoća i zdravlje, kao oblik druženja roditelja i afirmacije porodice i porodičnih vrednosti a ne takmičenje.
  2. Sve bebe i deca su lepi, i ne bira se najlepša beba ili dete  nego najzanimljiviji i najzabavniji video prilog. Naš žiri će birati svakog meseca 1 do 3 video priloga rukovodeći se: da video prilozi ispunjavaju tehničke kvalitete (dovoljnu rezoluciju), kao i da budu kreativni, zanimljivi i originalni. Ukoliko Udruženje Harmonia pribavi sponzore, neke od izabranih fotografija meseca ćemo nagraditi.
  3. Video prilozi ne mogu biti duži od 30 sekundi, duže priloge nećemo razmatrati.
  4. Na kraju godine organizovaćemo druženje i izbor Naj video prilog 2018.godine, o čemu ćemo vas blagovremeno obavestiti.

Vaši video prilozi u Videoigraonici za 2018.godinu: Moja beba, dete i ljubimac

  1. Za prijavu potrebno je poslati :
   • Ime i prezime roditelja koji šalje video prilog:
   • Ime bebe ili deteta
   • Mesto stanovanja
   • Broj kontakt telefona
   • Video prilog ne duži od 30 sekundi

Vaši video prilozi u Videoigraonici za 2018.godinu: Moja beba, dete i ljubimac

  1. Primljene video priloge, udruženje Harmonia ne moze  ustupati drugim licima ni organizacijama, već se mogu objaviti samo na portalu Trudnoća i zdravlje, fb stranici  Trudnoća i zdravlje, instagramu trudnoca_i_zdravlje kao i You Tube kanalu (preko koga ubacujemo video priloge na portal). Takodje i na kraju godine u okviru izbora Naj video prilog 2018.godine u okviru završne godišnje manifestacije u Beogradu.
  2. Ne prihvatamo i ne razmatramo video priloge nage dece ili beba.

Vaši video prilozi u Videoigraonici za 2018.godinu: Moja beba, dete i ljubimac

   

  1. Samo video prilozi uz tekst Saglasnosti i potrebne, navedene podatke mogu ući u izbor za Videoigraonicu 2018.godine „Moja beba, dete i ljubimac“.

Tekst saglasnosti : U potpunosti sam saglasn/a sa Uslovima  Konkursa koji su objavljeni na portalu Trudnoća i zdravlje.

Share.

About Author

Comments are closed.