Nagrade na NajFoto Trudnica 2019.

0

Učestvujte na Fotokonkursu Najfoto Trudnica 2019.godine, imaćete nezaboravno iskustvo i možda osvojite lepe nagrade. Predstavljamo vam nagrade!

Pošaljite nam Vašu fotografiju (najviše 3 fotografije) na e-mail adresu: harmoniabeograd@gmail.com uz potrebne podatke. Uslove možete videti na sajtu www.trudnocaizdravlje.rs u meniju Fotokonkurs.

Nagrade su:

– 1 trudnica Tibba Clothes  helanke (Trudnice prosto obožavaju Tibba helanke, jer su moderne, prijatne,udobne, u nekoliko boja.

Iz Tibbe poručuju: Tibba je domaći brend garderobe za trudnice i mame koje doje. Udobna trudnoća i prijatno dojenje u specijalizovanoj, kvalitetnoj i modernoj garderobi koja olakšava vašu svakodnevicu, a u isto vreme čini da se osećate ženstveno u najosetljivijem periodu vašeg života naš je prioritet.)

      unnamed   unnamed (1)    

 

 

 

 

logo-1

 

 

unnamed (2)

 

 

 

 

 

 

 

– 1 trudnica:  paket Dianatal (Sjajna pomoć za vaginalni porođaj 

Dianatal, akušerski gel,  pomaže u smanjenju trenja tokom porođaja i tako čini porođaj deteta lakšim, kraćim i nežnijim, može se koristiti i pored epiduralne anestezije: faza ekspulzije može biti do 30% kraća, a rizik od povrede perineuma može se smanjiti za više od 50%.)

dianatal, (1)

– 2 trudnice:  Paket Multi-Mam i Multi-Gyn

Inovativni Multi-Mam proizvodi rešavaju specifične probleme za majku (za negu vaših bradavica, koju treba sprovoditi bar dva meseca pre porođaja i nakon porođaja, dok dojite) i Multi-Gyn , više nego dobrodošao, za vašu intimnu negu).Sama priprema bradavica sastoji se od lagane masaže i izvlačenja bradavica, ukoliko su bradavice ravne ili uvučene i adekvatne nege bradavica. U toku trudnoće treba redovno primenjivati nežnu masažu i izvlačenje bradavica, najbolje posle tuširanja, uz primenu hranljive kreme/balzama ili ulja.Vođenje računa o pravilnoj intimnoj higijeni znači sprečavanje potencijalnih vaginalnih problema, kao i očuvanje kompletnog zdravlja žene.

multi mam i multi qin

– 1. Trudnica: Revita paket proizoda (Revita, Revita Fe, Revita oriblete), za podršku vašeg imuniteta!

trudnoca 1200x628

–  1 trudnica: Paket BioGaia (probiotske BioGaia kapi sa vitaminom D3, čarapice i BioGaia igračkicu).

biogaia, probiotik beba, dete (2)

–  1 trudnica: Vulkan izdavaštvo Paket od 3 knjige (ljubavni romani:

Amanda Kvik /Igra na žici, Rouz Aleksander/Nebo boje meda i Roza Ventrela/Priča o jednoj porodici.

fotokonkurs

Srećno! I, uživajte u druženju i fotoslajdu, koji ćemo na kraju kreirati od najuspešnijih fotografija, koji će biti i vaša uspomena!

Share.

About Author

Comments are closed.