Preporučujemo yogu za mame i bebe

Preporucujemo yogu za mame i bebe

Preporučujemo yogu za mame i bebe! Yoga za mame i bebe su časovi yoge osmišljeni tako da jačaju emotivnu, fizičku i duhovnu vezu izmedju majke i bebe.

Evo zašto preporučujemo Yogu za mame i bebe

Vežbanje sa bebom kod kuće zaista moze da bude lako izvodljivo. Da biste radili yogu sa bebom, ne trebaju Vam nikakvi posebni rekviziti niti oprema, dovoljno je da sednete sa bebom na pod i da narednih nekoliko minuta posvetite zajedničkom iskustvu. Ova vežba će Vam pomoći da odagnate umor i stres nakupljen tokom noćnog ne spavanja i celodnevne brige oko bebe.

Preporucujemo yogu za mame i bebe
U uzrastu od šest nedelja do gocinu dana ove vežbe i zajedničko vreme radeći yogu sa mamom, bebi će doneti puno benefita!

Interaktivne vežbe, uz puno poljubaca, smeha, dodira idealne su za mame i bebe od šest nedelja do godinu dana. Časovi yoge za mame i bebe pomažu ženi da vrati energiju i snagu koja je trošena tokom trudnoće, neprospavanih noći, dojenja i nošenja bebe.

Naglasak časova je na ponovnom jačanju mišića stomaka, ledja, karlice; otklanjanju tenzije u ramenima i vratu; otvaranju grudnog koša. Čas uključuje i različite vežbe za bebe koje podstiču njen motorički razvoj, varenje i koje poboljšavaju spavanje.

Preporučujemo yogu za mame i bebe
Ovi časovi ostaju duboko urezani u sećanje bebe

Yoga za mame i bebe prava je magija koja ostaje duboko urezana u sećanje i mama i beba

Ako Vas  brine kako će Vaša beba da se uklopi, da li će plakati, kako ćete vežbati zajedno sa njom, niste jedini koji imate sumnje u vezi toga, ali dok ne dodjete  jednom i ne probate, nećete saznati koliko su ovi časovi uživanje za Vašu bebu i Vas. Ukoliko u bilo kom trenutku Vaša beba ne želi da vežba jer je  gladna, umorna ili želi samo da je držite, prekidamo vežbanje dok ne zadovoljite bebine potrebe na način na koji to inače radite.

Preporucujemo yogu za mame i bebe
Yogu za mame i bebe možete raditi u svojoj kući ili ići na organizovane časove i pružiti bebi i druženje sa drugim bebama!

Ovi časovi su za Vas, tako da treba da Vam budu vrhunsko uživanje. Vežbaćete Vi uz i sa svojom bebom, dok će instruktor demonstrirati na lutki. I verujte mi, bebe jedva da plaču na času, one su nasmejane, radoznale, uspavane, zaigrane, a sve i da se rasplaču, tu smo da ih utešimo.

Instruktor sa dugogodišnjim iskustvom. Koautor je međunarodnog bestselera #stayhome.
Preporučujemo vam...